Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
eloise spune:
Neatza si weekend placut!
Sandra aseara am mai stat si io un pic si-apoi a picat DC-ul si la mine si m-am dus la nani.
Produse pentru bebei: am auzit si eu ca Johnson nu-s grozave, ba mai mult, produc alergii nasoale multor bebelusi. Mergi pe produse nemtesti, care nu sunt special create pt Europa de S-E. Nivea, Sanosan si mai era o marca cu B dar am uitat (o lauda Osna dar am vazut si in supermarketuri la noi). Apoi foarte bune dar mai scumpicele un pic sunt cele de la Klorane sau Mustela sau chiar si Avent au produse de skin care pt bebelusi.
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Bubchen se numeste marca de cosmetice bb de care vbeam mai sus.
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
giuliella spune:
Neatza burtici si mamici
Iata ca ma invrednicesc sa mai apar si eu pe aici. Am devenit lenesa dar chiar nu am ceva foarte important de spus. Noi suntem bine. Bebe e ok, creste vazand ochii, mananca si doarme intruna. Noaptea dormim de nu se poate de zici ca ar stii ca e noapte si trebuie sa doarma. De obicei dupa baiata de la ora 9 si papica de rigoare se mai trezeste pe la ora 3 si apoi dimineata la 6-7. Azi noapte insa nu s-a mai trezit deloc decat pe la ora 7. Asa ca sa tot ai asa bebe care sa te lase toata noaptea sa dormi. MAine facem o saptamana de cand suntem si crestini. Am facut un botez micut chiar daca a avut doar 2 saptamani dar tati a plecat deja la munca si o vina acasa deabia in martie asa ca trebuia sa participe la botezul feciorului sa vada cat de cuminte e. Nu a plans deloc cand l-a bagat in apa si nu prea a inteles el de ce il scoate asa repede ca doar era asa de bine acolo. Ii place foarte mult apa dar sper totusi sa nu ii placa atat de mult cat ii place si lui taica-su si sa se faca si el marinar.
Avem insa o singura problema. I-a aparut pe fata o iritatie foarte urata care inainteaza dinspre frunte spre gat si care nu pricep de la ce ia aparut. I-am dat initial pe frunte cu mana plina de ulei apoi l-am sters cu ser fiziologic dupa care i s-a inrosit toata fruntea. Dupa 2 zile l-am sters pe fata iar cu ser fiziologic si s-a umplut iar asa ca se poate sa fie de la el. Deci va spun si voua sa evitati sa stergeti toata fata cu ser sa nu patiti ca mine. Si bineinteles evitati sa dati pe fata cu orice produs cosmetic. Oricum acum se pare ca ii trece dar e tare inestetica.
Si ca sa raspund la intrebarea cu cosmeticile- cele mai bune sunt de la klorane apoi sanosan. Eu folosesc de la Sanosan o crema de corp cu ulei de masline si proteine de lapte care e nemaipomenita. Ulei am de la Bubchen dar dupa episodul cu eruptia de pe fata lui bebe nu l-am mai folosit deloc. Ideea e ca se pare ca pentru cat sunt foarte mici pana in 3 luni e bine sa folosesti tot ce e natural- ulei de masline sau de floarea soarelui fiert la bain-marie si crema de galbenele in caz de apar ceva iritatii pe fundulet.
Cam atat despre noi. Va pupacim si spor la nasteri ca sa trecem cat mai repede la clubul scutecelor.
Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin
mephala30 spune:
Neatza!
Ce 'suprapunere' de conversatii: gravidutzele cu ale lor, mamicile cu problemele lor, se pun intrebari...nu prea are cine sa raspunda...in fine, nu mai e mult si ne mutam cu toate la 'mamici...'
Noi am fost aseara la controlul lunar. Ne prezentam bine: 4900 grame (intr-o luna a pus 1600 grame, alaptat exclusiv), piodermita a trecut, ne curg putin ochisorii (dr. ne-a recomandat ser fiziologic si comprese sterile, spalaturi)...in rest, suntem bine, papaciosi, cuminciori.
Inni, multumim pentru urari si pentru raspuns. 
Intreba cineva la ce temperatura spalam hainutzele lui bebe. Eu setez masina la 60 de grade.
Altcineva intreba de taratze, cat le fierbem (eu le folosesc in baitza lui Teo)...raspuns: 20-30 minute.
Alina, eu il invelesc cu o paturica nu prea groasa. Si in camera sunt 24 de grade.
Merg sa hranesc iedul cel mare. ![]()
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
gripo spune:
Legat de completarea cu lapte, eu procedez exact la fel ca INNI, ziua san cat mai mult si completare lapte praf dupa, si nu refuza sanul deloc, tot asta e cel mai bun, ca e cald, moale, si poate fi folosit si ca suzeta
, numai noaptea ii dau biberon intreg, ca il si chinuie colicii mai rau, si daca are burtica plina, nu-l mai doare asa tare si adoarme mai repede.
Cat despre invelit, eu inca nu-l invelesc, la 22-23 de grade.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by microbuquote:Eu cum caut in grafic
Originally posted by scumpik_lui
Cautam ceva pe net, si am gasit asta: Determinarea_sexului_copilului
Eu am verificat si a functionat. Sunt curioasa daca si la voi merge sa aflati sexul copilului. Chiar daca ati nascut puteti verifica si sa spuneti daca merge.?!? 2006-anul nasterii ar fi 27ani dar nu i-am implinit (in ianuarie aveam 26ani 2luni)! Doar asa iese fetitza...Eu nu ma mai joc daca iese baietoi ca m-am obisnuit cu ideea de printesa
...
Sandra40
Anais Stefanie -> inca un pic
Microbu cauti in tabel varsta la care a fost conceput si luna. Deci nu ce varsta ai acum, ci varsta care o aveai atunci. Sper ca te-an lamurit.
37+
LucaVarsta_bebe_

poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by inniquote:
Originally posted by scumpik_lui
La cate grade spalati hainutele lui bebe?
40
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Multumesc Inni

37+
LucaVarsta_bebe_

poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Lyana spune:
YUPYYYY joi nastem!!!
Ne-a programat dr la cez pe 12 joi desi la inceput zicea pe 13 vineri pana l-a urma a ramas ca o facem pe 12.
Si eu tot in data de 12 sunt nascuta dar in ianuarie.
M-am linistit, bebe a coborat deci e "coapta" gata sa iasa, sper sa nu iasa pana atunci.
Sunt
de fericire! In sfarsit o sa o vad pe bb!
38+
Teodora
alessia80 spune:
Buna dimineata!

PT IUBITII NOSTRI INGERASI CARE ASTAZI IMPLINESC O LUNA: ALEXIA-MARIA, ARMAND, ANTONIA,ALEXIA-NICOLE! LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SA FITI CUMINTI SI FERICITI! 

Ce coincidenta! bbi nostri de pe 7 sept au initiala numelor 'A'. ![]()
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Felicitari tuturor care au nascut pana acum, le tin pumnii celor care inca nu au nascut si multa, multa sanatate va doresc!
Eu am nascut pe 29 septembrie, se numeste Alexandru, la nastere a avut 4,050 kg si 54 cm, apgar 9 si am nascut natural, nu am mai apucat sa fac peridurala. Am nascut destul de greu, avand in vedere ca a fost a treia nastere, ca si timp a decurs repede, dar a fost cam greu. Oricum suntem bine, si eu si bebele, pe care il alaptez inca imediat dupa nastere. Este tare cuminte Alexandru, mananca si doarme, inca nu avem probleme cu colicii, poate cine stie, scapam. Bogdan si Vlad l-au primit tare bine pe bebe, sunt extrem de incantati, doar ca Vlad este tare gelos si se poarta destul de urat cu noi, cam greu reusim sa-l stapanim, dar sper sa-i treaca repede. Oricum ma simp implinita la maxim, acum cu trei copii, sunt tare fericita.
Va pup, va las ca mai am treaba pana se trezeste Alexandru si acusi vin si copii de afara si nu-i gata mancarea.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

?!? 2006-anul nasterii ar fi 27ani dar nu i-am implinit (in ianuarie aveam 26ani 2luni)! Doar asa iese fetitza...Eu nu ma mai joc daca iese baietoi ca m-am obisnuit cu ideea de printesa