Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
inni spune:
Mie dupa schema aia cu determ sexului imi iesea ca Amalia e baiat.
Si am fost tare trista ca eu vroiam fetita. M-am rugat sa fie exceptia de 1 sau 10%..nu mai stiu exact cat spuneau ei acolo...si A FOST 
Dar parca am baiat nu fetita..atat de zbenguita este ![]()
![]()
![]()
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
microbu spune:
quote:Da, maine naste Mini_me dar cred ca mai era cineva dar m-a lasat memoria
Originally posted by inni
Maine parca naste Mini_me, nu-i asa ? sau nu am tinut bine minte ?
Sambata, spunea ea, ca a chemat-o...
Mini nastere usoara..gata ..de maine esti mamicutza...
...
MINI_ME , nastere usoara !!! 

Sandra
40
Anais Stefanie -> inca un pic
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by inniquote:
Originally posted by alina morostes
Fetelor, care dintre voi le da completare cu lapte praf la bebelasi?
Eu am impresia ca Adelina nu se satura cu tzitzi si nu stiu ce sa fac, mi frica ca daca ii dau lapte praf nu mai vrea sa suga.
Va rog sa-mi spuneti cum procedati voi?
Le dati completare dupa ce au supt sau le dati o masa intreaga cu biberonul?
Eu ii dau si lapte praf. Si mananca cu la fel de mare placere si de la san si cu biberonul. De la 1-2 biberoane/zi nu refuza sanul pe care sigur i-l oferi de mult mai multe ori. Cauta sa cumperi un biberon cu tetina cu gaurica miiiica (avent, chicco) ca sa traga la fel de greu ca din san.
Cat despre cum ii dau....depinde. Uneori ii dau o masa intreaga..alteori suplimentez. Cand suplimentez fac asa : intai san..cat vrea ea..., o las...sa vad in ce ape se scalda...daca mai vrea sa mai manance...ii mai dau o data san...si daca tot nuse satura si pe mine m-a golit atunci ii dau formula..cam 40-50 ml.
Masa intreaga ii dau cand ma asigur ca nu am suficient si stiu ca e cazul sa doarma...de regula seara ii dau intreg (pe la ora 22.00)
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Inni, mersi de raspuns, am retinut.
Fusca,
La multi ani!

Mini_me, facem galerie!

Fetelor, voi cu ce acoperiti copilasii, cu plapumioara sau ii bagati in sac de dormit?
Alina,
mamica de Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
amarantina spune:
La mine schema aia s-a potrivit la ambii copii.![]()
Dar e vorba de probabilitati, nu e ceva sigur.
amarantina spune:
Alina, de curand intrebai daca poti strange lapte pt congelat, deci aveai mai mult decat voia Adelina sa pape, iar acum crezi ca n-ai destul?? Eu cred ca nu trebuie sa-i dai completare, dupa o luna si ceva de supt ea a reglat cantitatea de lapte care-i trebuie.
eloise spune:
Nu mai e nimeni pe fir?
Eu am insomnii, arsuri, si bebe zbantuit in burtica.
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
microbu spune:
quote:
Originally posted by eloise
Nu mai e nimeni pe fir?Eu am insomnii, arsuri, si bebe zbantuit in burtica.
Eu sunt
Si minunea e ca am putut accesa si DC
!Sandra
40
eloise spune:
Whoaaaa... chiar erai! Ma gandeam eu sa intreb "Sandra, unica mea sperantza, nu esti online?" dar n-am vrut sa fortzez shansa.
Ce mai faci? Tu cand mergi la inducere? Luni?
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
microbu spune:
Buna dimineata!
quote:
Originally posted by eloise
Whoaaaa... chiar erai! Ma gandeam eu sa intreb "Sandra, unica mea sperantza, nu esti online?" dar n-am vrut sa fortzez shansa.
Ce mai faci? Tu cand mergi la inducere? Luni?
Cred ca forumul asta nu mai accepta bufnite

ca de 2-3 zile ma tot chinui sa deschid DC si nimic...Dar aseara chiar s-a blocat
...Luni merg la inducere, daca nu ma apuca pana atunci. De 3zile (am vazut ca DC nu merge) am tot umblat, m-am plimbat cu metroul (pt ca sunt MULTE scari "solicitante") si bebitzei ii place tareee mult. Aseara am iesit si eu dupa o luna si ceva in oras, deci ma plimb ca poate-poate vrea si ea sa ma cunoasca
Sandra
40
mexxa spune:
Buna dimineata...am intrat si eu repede ca apoi fug sa hranesc flamandul. Aseara a dormit...nu imi vine sa cred ca ma simt mai odihnita!
Microbu...eu te-as sfatui sa iei de la Sanosan sau Nivea Sensitive. Cele de la Jonshon nu sunt prea bune....cel putin mie nu mi-au placut si nici lui bebe.
Am fugit si revin acusi.
_
mamica de ingeras Sebastian Mihai
poze