Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
inni spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Am o intrebare pentru mamici: bebelusii vostri au perioade mari de veghe?
Da. Amalia mea are. Noaptea doarme bine. Se trez doar de 2 ori. A papat si s-a culcat imediat. Dar ziua, de cele mai multe ori ma capiaza. Nu sta in patut decat f putin. Vrea doar in brate si nu oricum...ci dreapta..in sus..pe umar..si plimbare prin casa. Am incercat toate trucurile..stat pe scaun care se invarte..m-am invartit .nimic...stat pe loc si am incercat sa ma misc ca si cand as merge..nimic...stat pe scaun si "mers" cu el..nimic...doar plimbare. Cand se potoleste o pun iar in pat..ea incepe sa planga...si tot asa...muuuuulte minute..care se aduna in ore. Si nu mereu vrea sa manance...e satula..dar are chef de "inspectat" locuinta
Paradoxul este ca sunt mai obosita ca la serviciu.
Macar acolo mai ajungeam sa stau jos, cat de cat, cu ea nu am nici o sansa.

Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Si inca o intrebare: copilasii vostri dau partzuri? Teo face partz la greu...din cauza asta, zic eu...nici colici nu prea are. E un luptator de mic!
Da...le trage nenica si a mea...
LA MULTE LUNI !!! de acum inainte pt. Teo al tau. Sa creasca voinic si ...sa ramana un luptator
Poze
inni spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
La cate grade spalati hainutele lui bebe?
40
Poze
inni spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu bebe...plange din ora in ora...az-noapte nu am dormit deloc...e greu si mie mila de el ca plange saracutu pana se inneaca...
I-o fi foame sau o avea colici.
Poze
inni spune:
quote:
Originally posted by lakioana
In timp ce plange cauta in continuare sanul, chiar daca a mancat cu un sfert de ora inainte, iar daca o pun la san se linisteste ca prin minune.
Si noua ni se intampla. Este doar nevoia de a suge...inseamna ca nu plange de foame. Daca esti adepta suzetei...incearca sa vezi daca o vrea. Eu o mai ametesc uneori cu suzeta...alteori cand i-o dau asa se stramba de zici ca cine stie ce scarbosenie ii bag in gura...si n-am alte alternativa decat sanul. Si la fel...se linisteste imediat.
Poze
microbu spune:
Buna seara!
Lilina
, felicitari si multa sanatate iti doresc!
Gripo zici ca marti te duci la control? Eu luni merg la dr. pt inducere daca nu ma apuca azi-maine, marti sper sa am bebelina in brate
.
quote:Eu ma simt asa "bine" de vreo 3sapt si tot nu iese...
Originally posted by GETY
Nu stiu la voi cum e, dar la mine a devenit greu sa stau pe scaun, sa merg, chiar si cand stau pe o parte in pat, parca nu mai mi-e confortabil. La voi e la fel, sau exagerez eu?
Sandra
40
Anais Stefanie -> inca un pic
inni spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Fetelor, care dintre voi le da completare cu lapte praf la bebelasi?
Eu am impresia ca Adelina nu se satura cu tzitzi si nu stiu ce sa fac, mi frica ca daca ii dau lapte praf nu mai vrea sa suga.
Va rog sa-mi spuneti cum procedati voi?
Le dati completare dupa ce au supt sau le dati o masa intreaga cu biberonul?
Eu ii dau si lapte praf. Si mananca cu la fel de mare placere si de la san si cu biberonul. De la 1-2 biberoane/zi nu refuza sanul pe care sigur i-l oferi de mult mai multe ori. Cauta sa cumperi un biberon cu tetina cu gaurica miiiica (avent, chicco) ca sa traga la fel de greu ca din san.
Cat despre cum ii dau....depinde. Uneori ii dau o masa intreaga..alteori suplimentez. Cand suplimentez fac asa : intai san..cat vrea ea..., o las...sa vad in ce ape se scalda...daca mai vrea sa mai manance...ii mai dau o data san...si daca tot nuse satura si pe mine m-a golit atunci ii dau formula..cam 40-50 ml.
Masa intreaga ii dau cand ma asigur ca nu am suficient si stiu ca e cazul sa doarma...de regula seara ii dau intreg (pe la ora 22.00)
Poze
microbu spune:
quote:Eu cum caut in grafic
Originally posted by scumpik_lui
Cautam ceva pe net, si am gasit asta: Determinarea_sexului_copilului
Eu am verificat si a functionat. Sunt curioasa daca si la voi merge sa aflati sexul copilului. Chiar daca ati nascut puteti verifica si sa spuneti daca merge.
?!? 2006-anul nasterii ar fi 27ani dar nu i-am implinit (in ianuarie aveam 26ani 2luni)! Doar asa iese fetitza...Eu nu ma mai joc daca iese baietoi ca m-am obisnuit cu ideea de printesa Sandra
40
microbu spune:
Fusca, La Multi Ani !!! 
Pufy, multumesc
. Cred ca esti o indragostita tare fericita
!!!
Am observat ca nu e nici o mamica de gemeni in grupul nostru... fetelor nu ne faceti vreo surpriza draguta ? ![]()
![]()
Sandra
40
inni spune:
Laliq bine ai revenit cu puiutul acasa. Lasa ca acum il ai langa tine si nimic nu mai conteaza.
Maine parca naste Mini_me, nu-i asa ? sau nu am tinut bine minte ?
Sambata, spunea ea, ca a chemat-o...
Mini nastere usoara..gata ..de maine esti mamicutza...
Poze