Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
gripo spune:
MINNI, NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE!!!!!
LA MULTI ANI, SI NUMAI IMPLINIRI PUILOR CE SERBEAZA AZI PRIMA LUNA DE VIATA!
MCRMIKI, BINE AI REVENIT SI SA-TI TRAIASCA PUIUL! ma bucur ca sunteti bine toti.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
putzuruca spune:
Buna-ziua mamici si burtici,
LA MULTI ANI!!!!bebelusilor care azi implinesc o luna. Sa fiti sanatosi, cuminti si papaciosi si sa aduceti numai bucurie in sufletele parintilor.
Inni si Monique, va multumesc pentru raspunsuri. Se pare ca generatia noastra de bebelusi sunt tare plimabaciosi
. Si bebelinei mele ii place sa ne plimbam prin casa. Uneori am senzatia ca a adormit si cand ma asez, incepe scandalul si o luam de la capat. Bine ca se intampla numai ziua ca altfel deveneam zombi.
Eu ii spal hainutele bebelinei la 50 de grade.
Si Andreei i-au aparut cosulete pe fata. Este vorba despre acneea nou-nascutului si este determinata de hormonii mamei prezenti in sangele bebelusului. Nu se trateaza in mod special. Trec de la sine.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
amarantina spune:
MCRMIKI si eu ziceam ca daca bebeul nr.2 e tot baiat mai fac unul ca sa am 3 baieti, cred ca e tare misto. Dar a iesit fata si am zis ca ma opresc la 2, dar nu se stie peste cativa ani ce ma mai apuca. Felicitari si sa-ti traiasca flacaii, sa fie sanatosi si sa se inteleaga bine intre ei.
mexxa spune:
quote:
Originally posted by giuliella
Fetelor cand incep bebeii sa vada? Al meu care are trei saptamani nu se uita decat cateodata la mine si nu prea urmareste degetele.
Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOOIulia si
Albert Iustin
Din cate stiu abia cu a sasea saptamana de viata...
_
mamica de ingeras Sebastian Mihai
poze
giuliella spune:
Fetelor cand incep bebeii sa vada? Al meu care are trei saptamani nu se uita decat cateodata la mine si nu prea urmareste degetele.
Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin
alinamoro spune:
Amarantina, de cateva zile Adelina suge din ora in ora ziua, noaptea doar de 2 ori si am crezut ca nu se satura, mai ales ca si face "urat". Seara, inainte de-a ma culca mai mulgeam un pic, cam 50-70 ml, dar acum nu mai am ce mulge.![]()
Gripo, nu-l invelesti deloc, il lasi doar in salopetuta cand doarme?
Mephala, wow 1600 g, ce mult a pus Teodor! Felicitari! 
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi!

Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
GETY spune:
quote:
Originally posted by eloise
Neatza si weekend placut!
Sandra aseara am mai stat si io un pic si-apoi a picat DC-ul si la mine si m-am dus la nani.
Produse pentru bebei: am auzit si eu ca Johnson nu-s grozave, ba mai mult, produc alergii nasoale multor bebelusi. Mergi pe produse nemtesti, care nu sunt special create pt Europa de S-E. Nivea, Sanosan si mai era o marca cu B dar am uitat (o lauda Osna dar am vazut si in supermarketuri la noi). Apoi foarte bune dar mai scumpicele un pic sunt cele de la Klorane sau Mustela sau chiar si Avent au produse de skin care pt bebelusi.
Eloise38+ cu
EU
Virsta bebe
Am sa caut si eu alt sapun, ca eu am cumparat de la farmacie un sapun pentru copii, dar mi-a dat Johnson. N-am stiut ca nu-i bun, ca-l refuzam.
GETY
39 cu
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
leliutza spune:
am ajuns si noi acasa si as vrea sa completez la listuta datele fetitei -
Maria Alexandra
scor agpar 8
48 cm
2.850 gr
acum suntem acasa si incercam sa ne adaptam una cu cealalta. e tare greu, ca nu am lapte si ea bea tare putin laptic praf. dar speram ca va incepe sa pape mai bine si sa ia in greutate.
va pup
alinamoro spune:
Noi folosim produsele Nivea pentru bb.![]()
Leliutza, bine ati venit acasa! 
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos