Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sunt mamica de sept-oct, dar 2005. v-am citit un pic pe ultimele pagini pt ca... deh... nostalgiile...

vreau sa va urez din tot sufletul sanatate tuturor, mamici, viitoare mamici si mai ales bebici. e o perioada atat de grea si atat de frumoasa, incarcata de atatea emotii, intrebari si raspunsuri... e unica.
celor care inca n-au nascut - nastere usoara! iar celor cu bbii in brate, multa sanatate, rabdare si copii care mananca cat trebuie si mai ales dorm biiiine, fara colici si alte alea.

toate cele bune!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mamici si burtici o intrebare:a postat floricika cum se administreaza Gripe..eu nu imi mai aduc aminte si nu am timp sa caut..poate a retinut cineva sau poate stie cineva?I-am luat azi si pe prospect scrie o lingurita intre 1 si 6 luni dar stiu ca floricika spunea ceva inainte de masa...nu imi mai aduc aminte.Multumesc pt raspunsuri.

Mamica fericita lui Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu stiu ca Gripe Water se poate da o lingurita de 3 ori pe zi, eu asa i-am dat.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, eu iti raspund doar din teorie, mamicile o sa-ti zica cum fac practic. Eu stiu ca preparatele anticolici de dau 1 lingurita inainte de supt.

Fetelor, de dimineata tot vreau sa scriu si nu prea merge netu' sau forumu'...ceva se intampla si-mi pune bete in roate.

Am fost azi la Lamaze si am cunoscut acolo 3 mamici de noiembrie-decembrie taaare dragute (Ramsar, Lorym, Bamboletta). Ca sa va zic un secret, mamicile de n-d ne spioneaza mereu. Bineinteles ca am aflat si azi o multime de lucruri noi si folositoare. Mamici, ne-a zis dr de la Lamaze ca la 3 sapt, 6 sapt, 3 luni si 6 luni exista cate un "hop" al lactatiei, cand mamei i se pare ca nu mai are lapte...de fapt e ceva fiziologic iar mama nu trebuie sa renunte la alaptat desi i se pare ca are lapte putin, secretia lactata revine la normal in cateva zile.

Eloise, la maternitatea ED e garda azi, apoi pe 11, 15, 19, 23, etc.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Fetelor HELP ! cat dureaza furia laptelui?! Ca nu mai pot... Incerc sa beau foarte putine lichide, comprese reci la greau, ma mulg de 2 ori pe zi, am bagat la gongelator recipiente cu lapte pt un an intreg... Dar sanii mei se fac grei si se umplu cu lapte dupa doar3 ore de muls intens. La un singur muls strang cate 300-350 ml.

AM vazut k vorbeati de bebei care vor sa stea in brate sau care plang mult, asa a fost de la inceput? Noi facem luni 2 saptamani si nu am plans aproape delok, e cuminte foc baiatul meu dar poate asta e doar inceputul? Ziua doarme de rupe iar noaptea de la 6 dimineata are program de veghe, nu plange dar se fatzaie, geme si se uita pe pereti.

pt ce este Gripe Water?

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tasia

pt ce este Gripe Water?

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre[/b]

Pentru colici.

Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Tasia nu te mai mulge caci corpul tau lucreaza in continuare si crede ca laptele e supt de bebe si automat completeaza tot ce "a consumat bebele". Pune gheata si comprese reci si pune-l pe bebe sa suga cat de mult se poate ca sa poata lua el cat de cat din lapte.

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Tasia, iti raspund teoretic, cu practica inca nu m-am confruntat: cand nu alaptezi pune-ti pe sani comprese reci, o sa-ti treaca durerea, iar cand alaptezi pune-ti comprese calde care stimuleaza ejectarea laptelui din sani. Se pare ca nici mulsul permanent nu-i o solutie, pentru ca la creier se transmite mesajul ca nu-i lapte si de aceea sanii se umplu repede si dor.

Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor...am si eu o intrbare...voi bebeii ii culcati noaptea pe pui de perna?sau fara nimic sub cap?

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc de raspunsuri!!!!O sa ii dau diseara inainte de papa de seara o lingurita sa vedem...
Tasia si eu zic la fel...cand nu mai poti pune-l pe bebe la san..nu te mai mulge..cu cat te mulgi mai des cu atat se va produce mai mult lapte...

Mamica fericita lui Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput