Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ma bag si eu...Tasia eu zic sa te mulgi in continuare ca la asa cantitate de lapte e imposibil sa nu te mulgi. incearca numai sa nu mai golesti sanii la muls cu numai sa-i golesti cat sa dispara senzatia de discomfort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Stiu k mulsul stimuleaza productia de lapte, am incercat 2 zile sa nu ma mulg, doar cu comprese si cat papa bebe, dar NIMIK nu puteam sa dorm, am inceput sa plang de durere, am facut niste sani HUGE de la platfusul pe care il aveam inainte (nu prea aveam tzatze) Daca nu ma mulg mor de dureri daca ma mulg e o solutie pe moment.... Dar cat os a mai dureze asta k nu mai pottttttttt..........

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor bebelina mea are o limba alba , alba si medicul mi-a spus sa folosesc glicerina si nistatin, dar nu stiu de cate ori pe zi. Voi stiti de cate ori imi pot da ?

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 37+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Tasia, mulge-te in continuare dar mai putin. 300ml e enorm! Mulge-te cam 50ml din fiecare si o sa vezi ca in max 2 zile cantitatea de lapte o sa scada si o sa te simti mai bine. Daca simti ca nu e destul 50ml din fiecare san mulge-te la inceput cate 100 sau 80ml si apoi scazi progresiv. Ideea e sa tot scazi cantitatea mulsa pana n-o sa mai fie nevoie de muls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toate gravidutzele si mamicile!!!
Noi mai avem putin pe baricadele de gravidutza, si intram in cele de mamica. S-a stabilit ora exacta a cezarienei, o sa fie la 8 dimineatza (ora Vancouverului= 6 dupa masa ora Romaniei). Deci mai am 3 zile si gata, ca marti de dimineatza o vad pe gogosica. Aseara m-a apucat o nostalgie .....Deja imi era dor de burtica, si m-am pus pe un plans de nu mai stia saracul sotul meu ce sa-mi faca...Eu ignoram faptul ca o sa am gogosicaplangeam ca nu o sa mai am burtica.
Am emotii mari, si cred ca ai transmit si la asta mica pentru ca o simt mai agitata , stresata...Mama denaturata ce sunt.
Va pup pe toate, si o sa revenim cu detalii.
Multa bafta fetelor care urmeaza sa nasca, si bebei sanatosi. Sa dea D-zeu sa ne intalnim cu toate la clubul scutecelor fara probleme
Microbula mine dupa toate graficele mi-a iesit ca o sa am baiat. Imi calculasera toti care stiau cum sa calculeze impartit cu date de nastere la mine si la sot, etc. si mi-au spus ca o sa fie baiat. Dupa amniocenteza am primit rezultatul= FETITZA....asa ca nu dispera, ai toate sansele sa ai si tu o printzesica

"Take my advise, I don't use it"

a39-a Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, ce acte ati avut la voi cand v-ati dus la spital?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexxia, dai cu glicerina cu nistanin inainte de fiecare masa, teoretic dupa 4-5 badijonaje ar trebui sa se curete gurita.

Lili, eu am avut la internare doar cartea de identitate.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Adameasca saru-mana !
Lili mie nu mi-au cerut decat cartea de identitate

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 37+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am citit sfaturile mamicilor. Foarte utile.
Hazul, iti tinem pumnii pentru ziua de marti. Si mie imi zisese prima data dr. mea data de 10 oct., dar m-a amanat pe 11 oct., ca-i de garda. Asa ca eu o sa-mi vag gogosica mica din burtica o zi mai tarziu. Si nici nu sunt sigura unde o sa o prefer: in burtica sau in brate. Cred ca mai degraba in brate, pentru ca vreau sa-i vad piciorusele, manutele, fatuca tot, tot, tot....

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Fetelor...am si eu o intrbare...voi bebeii ii culcati noaptea pe pui de perna?sau fara nimic sub cap?

_
Andreea mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mexxa, din ce-am intrebat si eu, nu se pune pui de perna ci o paturica mica impaturita, eventual de bumbac.

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput