Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am fost si eu la targ azi. Adevarat, cam modest si saracut. Patuturile mi-au placut.
Eloise, sper sa nu mi-alung norocul, dar azi la mine este a treia seara (sper si noapte) fara arsuri. Asta dupa ce am terminat sapt. 39. Sper sa fi coborat si ea, sa-mi fi lasat stomacul in pace.

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexxia

Adameasca saru-mana !
Lili mie nu mi-au cerut decat cartea de identitate

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 37+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Inseamna ca daca la Maternitate ne trebuie doar cartea noastra de identitate, la Primarie ne trebuie si Cartificatul de casatorie si buletinul sotului, nu?

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Fetelor, ce acte ati avut la voi cand v-ati dus la spital?

MamiLili, iti trebuie cartea de identitate si pe cand te externezi trebuie sa duci adeverinta de la servici si copie dupa ordinul de plata.
quote:
Fetelor...am si eu o intrbare...voi bebeii ii culcati noaptea pe pui de perna?sau fara nimic sub cap?

Mexxa, eu nu-i pun perna (nici nu e indicat), ii pun doar un prosopel mic ca mai curge laptic din gurita daca sughite imediat dupa ce mananca.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexxia - te poti da cu glicerina boraxata si pe sani, inainte de alaptat, si atunci nu mai e nevoie de badijonat. Cel putin asa ni s-a spus noua la cursurile pentru gravide.

De arsuri abia astept si eu sa scap. ca deja simt ca mi-au ajuns pana in gat.
A propos, am inceput de cateva saptamani sa vomit cand ma spal pe dinti. Azi chiar am vomat fierea. Si culmea e ca nu mi-o fost greata deloc la inceputul sarcinii. Mai o patit cineva asa?
Sandra - bafta maine! Eu ma duc marti la doctor sa vada daca a coborat bebele, si daca nu, atunci nu-mi provoaca nasterea si sper sa astepte bebeul pana se intoarce doctorul de la congres.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 39+

Mergi la inceput

Eu merg sa ma intind in pat, ca bebelina mea, daca ziua se misca moderat, seara, chiar si la ora asta, burtica mea este terenul ei de joaca. Se foieste de 3 ori mai tare.
Asteptam vesti de la Mini_me!

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara burtici si mamici..
La 10:45 in seara asta Lucas al meu a implinit o luna si 1kg in plus..suntem super bine, papciosi iar eu laptic din belsug...Colici avem seara cam vreo ora dar apoi totul e bine ...dormim bine amandoi intre mese....Am si eu o intrebare la mamici...Voi noaptea inainte de fiecare alptat(ori biberon) schimbati pampersul Bebelusului?Eu da si cate o data il deschilotez degeaba ca nu face mare lucru dar i-mi ia din timpul de somn..va pup si sanatate maxima tuturor...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE

Mergi la inceput

test
sa vad daca merge programul cel nou de poze

POZE
http://www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8

Mergi la inceput

am gresit..nu azi face o luna ci pe 9 dar azi face 4 saptamani exact...
pupici

POZE
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Azi nu mi-a mers DC apoi a cazut de tot netul...am plecat de-acasa si abia acum m-am intors.

Cosmetice am luat numai Sanosan pana la urma. Va multumesc tuturor pt raspunsuri.

Leliutza si Mcrmiki, felicitari si bine ati revenit acasa.

LA MULTI ANI pt toti puiutii care au implinit 1luna !!!

Lyana, tin pumnii pt joi .

Scumpik, eu intrebam defapt 26ani si 2luni cum ii confrunt cu tabelul drept 26 sau 27 ?

Sandra 40+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Hazul, tare as mai vrea fetita ...

Gety, eu am si acum niste arsuri groaznice deci sigur nu exista nici o regula, e vorba de organismul norocul fiecareia .

Mamilili pt internare ai nevoie doar de actul tau de identitate. Declararea nasterii se face in 3zile de la nastere si certificatul medical constatator al nasterii se elibereaza mamei (in maternitate) pe baza actului de identitate si al certificatului de casatorie (unde este cazul). Inregistrarea copilului la primarie se face in 14zile de la nastere pe baza certificatului medical constatator al nasterii.
Pt obtinerea certificatului de nastere sunt necesare: actele de identitate ale parintilor, certificatul de casatorie in original si certificatul medical constatator al nasterii.

Sandra 40+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput