Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 21
Monique_new spune:
Am uitat
sa mai intreb ceva: Voi scoateti copii afara pe vremea asta????Ieri nu am iesit dar azi parca as scoate-o la plimbare un pic.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
Laura Ioana spune:
Adriana mica sa fiti fericiti! Felicitari pt bebe Tudor (Dudu) sa va lumineze viata, sa va bucurati de el, sa fie sanatos, norocos, iubit si tot ce-i doriti voi

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
mexxa spune:
fetelor ce sa ii dau lui bebe ca a facut caca moale....si se vede ca il doare burtica,,...??
_
mamica de ingeras Sebastian Mihai
poze
martha78 spune:
Susa, ai un baietel tare dragalas, sa va traiasca si sa fie sanatos!
Catalina, eu numai cu crema am reusit sa ma fac ca lama m-a iritat destul de rau
Ignatica, mersi..mai asteptam remedii 
Martha & Darius
Ignatica spune:
Martha78 si David e constipat de la antibioticul pe care il ai profilactic pentru hidronefroza pe care o are. De-abia are un scau pe zi . Eu mai folosesc ceai de musetel in afara de supozitoare cu glicerina. Cateodata functioneaza. Si eu sunt interesata de alte remedii pentru ocnstipatie.
Monique eu scot bebele si pe vremea asta, numa cand ploua nu il scot.
Pufy la multi ani pentru Alessio.
Ignatica
Monique_new spune:
FETELOR stie cineva cum e cu botezul si cu postul de craciun?Noi am vrea prin decembrie sa facem botezul si nu stiu daca se poate
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
martha78 spune:
Mexxa pt diaree este bun si calciu carbonic, un varf de lingurita dizolvat in ceai sau in gripe water
Martha & Darius
Catalina spune:
Buna fetelor si felicitari tuturor celor care au nascut, sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei, celor ce mai au putin nastere usoara si bebei sanatosi si grasuni.
Eu sunt de la mamici de ian-feb07 si vin si eu la voi cu o intrebare cam ... rusinoasa ... sorry sa va bat la cap cu asta, dar stiti si voi cum e sa stai acasa si sa ai fel de fel de dileme, mai ales din lipsa de ocupatie.
Va rog sa imi spuneti si mie cum ati procedat cu zona respectiva inainte de nastere, ce ati folosit, ceara, crema, lama? Banuiesc ca sunt si dintre voi din cele pe care le-a luat nasterea pe nepregatite. Cum ati procedat?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri
Catalina 27+
Susa spune:
multumim de urari...azi avem o luna si 5.400kg deci 1 kg in plus....suntem bine sanatosi si ne puteti vedea in noul album azi dim la trezire...va pupam pe toate mamici, bebei si burtici...
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot
gripo spune:
ALESSIO, MULTA SANATATE SI NOROC ALATURI DE FAMILIE SI DE BEBE MIC!!
LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTZILOR CARE FAC AZI O LUNA!!!!!
CATALINA, eu am folosit ceara, dar tot au dat si cu lama.
Flacaul meu a luat 900 de grame in aproximativ o luna. Si al meu are niste puncte rosii, nu albe sau galbene, dar deocamdata nu am facut nimik, ca apar si dispar, astept vizita de o luna de la pediatru.Zilele astea 2 cat a plouat nu l-am scos, dar azi am de gand, ca cica nu prea sunt sanse de ploaie.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc