Mamici de sept-oct 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 22
MamiLili spune:
Buna ziua tuturor!
La multi ani bebeilor care implinesc azi o luna! Sa fie sanatosi, sa pape bine si sa nu aiba colici!
Se pare ca grupa mica de burticute e din ce in ce mai absenta, aproape ca nu mai sunt intrebari intre burtici ci doar intre mamici. Lasa, lasa, va ajungem noi din urma!
O saptamana frumoasa tuturor!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 39 cu 
alessia80 spune:
Buna,
LALIQUE- pt rani poti incerca cu protectii de silicon
PRINCESS- cred ca e vorba de conjunctivita nespecifica. A avut si ARMAND si i-a trecut cu o picatura de Tobradex- de 4ori/zi
Eu stiu ca bb trebuie schimbat inainte de masa pt ca altfel vomita!
Fetelor voi scoateti bbi pe vantul asta?
Raportam si noi: la o luna am pus 1380gr!

ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
danidani74 spune:
Buna ziua tuturor.
Fetelor, credeti ca in sapt 37-38 mai poti avea pb cu tensiunea?(hipertensiune).De azi dimineata ma simt nashpa desi tensiunea e 13/7 si un puls de 98.De obicei tensiunea mea e 11/7 sau 12/7.Cunoasteti vreun remediu natural de scadere a tensiunii? Of, nu mai am rabdare. Vreau bb.
Dana
37+
Emma
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
offf, tare greu mai reusesc si eu sa intru! citesc, citesc, si cand sa scriu....se scoala pitica!
acum, recunosc ca am intrat tot de nevoie! sper sa nu va suparati pe mine si sa ma intelegeti!
sunt cam ingrijo ca fata mea papa cam putinel! sau cel putin asa cred eu! papa 100ml/masa, f rar 130ml (maxim 1data/24h), iar cateodata, mai rar, abia papa 60-70ml! sambata am facut si noi 1 luna! a primit flori fata mea! in greutate a luat bine, totusi! in ultimele 3 sapt 900gr! dar mai mult in primele 2! s-a nascut cu 3300gr, am iesit din spital cu 3100gr, iar acum avem 4200gr! maine mergem iar la cantareala!noroc ca e f aproape dr de fam! cam asta am avut de raportat!
aaaa, si bb-ii vostri se trezesc noaptea tot la 3 ore pt papa? a mea se trez maxim 1data/noapte. de ex azi-noapte nu s-a trezit deloc! a papat ultima masa la 1 noaptea si s-a mai trezit tocmai la 9.30! e nasol? sau nu trb sa-mi fac griji! mititica e destul de cumintica, plange si ea ca fiecare copil (aproape), dar nu exagerat. mi-e si mila de ea cand doarme toata ziua si nu plange....am senzatia ca nu exista baba frumoasa si copil cuminte, si ma gandesc ca e ceva in neregula cu ea cand e cuminte....
hai ca v-am zapacit!
sa mai raspund si eu pe la intrebari, ce-am mai prins din zbor: noi o schimbam pe puiuta cam de 6 ori pe zi, adica in 24h, mai exact inainte de fiecare masa! ca dupa mi-e frica de vomitat, ca si putzuruca! si in rest daca mai e cazul, daca simtim ceva mirositor...
ei ii place tare la schimbat se linisteste, ca o dau si cu crema si o masez...inchide ochii cand o schimb! cateodata cand plange tare, o dezbrac si o imbrac la loc, sa o pacalesc ca o schimb si se linisteste!
dani, metoda naturista de scazut tens nu prea cred ca exista! doar sa nu mai bei azi cel putin cafea, cola, sa nu mai pai cioco...sa vezi cu iti e!
catalina, eu inainte de nastere m-am epilat cu crema! oricum eu am facut cezariana, si contrar celor auzite, nu m-a intrebat nimeni niciun cuvintel, daca-s epilata sau nu...dar eu eram! cheliat definitv!
va pup, si va doresc copii sanatosi si frumosi, si nasteri usoare celor care au mai ramas!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
Mirabelac spune:
LA MULTI ANI bebelusilor care implinesc prima luna din viata, sa fie sanatosi si norocosi!
lullabay si David are punctulete albe pe fata dar de la spital ne-a zis ca trec de la sine si nu trebuie tratate.
alina morostes ii curat nasucul si de 3 ori/zi cu apa de mare si pompita in perioada asta si nu iese mai nimic dar el are in continuare nasul infundat, dar in special noaptea.
Eu am inceput sa testez fructele, am mancat cate un fruct in fiecare zi: mere, struguri, piersici, portocale si David nu are nimic, acum am inceput sa le combin, sper sa nu fie probleme in continuare. Eu mai beau si acum ceai pt. lactatie, desi am laptic, slava domnului, dar e bun si pt. colici la bebe.
Ieri ne-a cazut buricul, de acuma putem face baie cum trebuie.
Voi cu ce imbracati bebeii la plimbare pe vremea asta???
Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
adameasca spune:
Raluca, atat timp cat fata ia in greutate, n-ai de ce sa-ti faci griji ca nu mananca suficient, sau ca face pauze mari noaptea intre mese. In loc sa te bucuri de somn.... tu te vaiti. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Crisnemes spune:
Salutare tuturor mamici, bebei si viitoare mamicutze!
La Multi Ani!- bebicilor care au implinit o luna

Raluca eu spun ca mananca suficient si nu trebuie sa-ti faci probleme.
Mexxa eu nu cred ca are diaree, e normal a aiba si scaune mai moi si mai tari, atat cat inca nu mananca mancare . Daca chiar crezi ca e diaree intreaba un doctor.Dar poti incerca cu Smecta pt copii.
Monique- cu botezul trebuie sa vorbesti cu preotul .n mod normal se face botez dar preotul spune sa nu faci chef dupa botez ca lumea e in post. Eu sunt credincioasa dar nu chaar asa incat sa nu merg la un chef in post sau etc. Practic a posti nu inseamna sa nu mananci de dulce luni, miercuri si vineri.
Catalina - eu m-am epilat cu ceara!
ALESSIO- "La Multi Ani!"- sa cresti mare, sanatos , destept , cuminte si sa ai parte de fericire . Pupici si mamicii tale!

Victor maine face 3 saptamani si a pus deja 1kg. Ma bucur mult ca e bine si cuminte.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Ceva frumos!http://www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8&mode=related&search=
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
_Ralu_ spune:
adameasca, merci de raspuns! esti buna de pus pe rana! tot timpul ma linistesti! ca si pe timpul sarcinii, cu tensiunea! apropos, si-a revenit si la mine tensiunea! cam la 2-3 sapt dupa nastere dar acum e bine! am inteles ca la tine a revenit imediat!

raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
anangel_lexi spune:
Abia reusesc si eu sa intru!
La multi ani, fusca si scuze pt intatziere! Multa fericire si sanatate!

Ralu, mie nu mi se pare ca bebita ta papa putin. A mea papa uneori la o masa si numai 25 ml, e drept ca dupa aceea, la o ora iar i se face foame. A mea a luat in greutate 500 gr in 2 sapt si am inteles ca in prima luna bebeii trebuie sa ia 1 kg, deci a ta e in grafic! Si fii fericita ca doarme, Maria mea are zile cand sta treaza de la 9 dimineata pana pe la 4-5 dupa-masa, timp in care nu sta in patut si nici in landou ca urla! Asa ca eu una sunt cocosata. Iar azi-noapte a fost prima noapte in care a facut crize de colici. Pana acum facea doar ziua. Nici macar Gripe Baby Water n-a reusit s-o calmeze. Eu am momente in care simt ca adorm in picioare, nu stiu ce-o sa ne facem...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei