Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, fi-mea papa intre 90 si 130 ml la o masa, depinde de chef si de cat e de obosita, ca uneori adoarme asa profund, ca nu-i chip sa manance prea mult. A pus in greutate in prima luma 700 de gr, avea 3 kile 300. Daca mai socotim si cele 200 gr pierderea fiziologica, a pus 900 de gr.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani Stefan Andrei.Lukas Daniel,Dorian Constantin!!!!!!
Sa cresti mare baiatul mamei,sanatos si norocos,sa iti dea Domnul tot ce-i mai bun in viata!!!!!!
Nastere usoara Sandra.Hazul,Gety!!!!!!!!!
Ileana ai cerut la farmacie crema pt acneea nou-nascutului si ti-a preaparat-o?
Baiatul meu a luat in greutate la o luna 700 grame..nu stiu cat mananca la o masa..chiar sunt curioasa...nu m-am muls sa ii dau cu bibe doar tzatza..

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Stefan, Lukas si Dorian bebei de LULLABAY, SUSA si BEDROSMART LA MULTI ANI la implinirea primei luni din viata, sa fiti sanatosi si norocosi!

SANDRA tinem pumnii si asteptam vesti bune repede-repede!

HAZUL nu stiu daca mai intri pana la cezariana... poti sa-mi dai sms sa ma anunti pe mine si apoi le spun eu fetelor, mai multe persoane mi-au scris mie; acum probl e ca tu nu ai activat PM-ul, cel putin nu apare simbolul deasupra mesajelor tale, deci n-am cum sa-ti trimit mesaj privat. Ori imi trimiti tu unul, si-ti dau reply(parca asa ai mai procedat cu altcineva inainte), ori daca stii parola contului de mail comun, intra acolo si ia nr meu din notepad.

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nastere usoara pt fetele ce nasc azi...sa aveti bebei sanatosi si voi sa va refaceti repede!
Se confrunta cineva cu constipatia? BB nu a mai facut kk de alaltaieri si nu stiu ce as putea sa-i dau..in afara de supozitor cu glicerina ce as putea sa folosesc?

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lullabay, am cerut la farmacie ceva pentru piodermita si mi-au zis fetele ca au ceva preparat de ei in laborator. Acuma nu stiu sa spun ce are in compozitie, dar daca vreti, intreb.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Putzuruca,Eloise multumim de urari!!!!!!!!!!
Alina eu am mancat un mar aseara si vad ca nu s-a intamplat nimic!!!

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Ileana multumesc..nu te deranja..lasa ca ai 2 copii,nu te duce sa intrebi pt mine..ma duc si eu si le cer la fel...gasesc eu o framacista care sa stie despre ce-i vorba!!!!
Multumesc

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nastere usoara celor ce nasc azi si refacere rapida!
Monique, nici eu nu l-am scos afara cam de mult timp si nici cand a fost cald nu am iesit de multe ori..apropo voi il luati pe bebe cu voi la cumparaturi in hipermarketuri? folositi marsupiul?
Noi ne confruntam cu constipatia acum, bb nu a mai facut kk de alaltaieri si nu stiu ce sa-i dau; in afara de supozitor cu glicerina ce pot folosi?

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

La multi ani celor ce implinesc azi o luna!
Si fi-mea tot 700gr a pus, ma gandeam ca-i cam putin dar acum m-am mai linistit. David in prima luna de viata s-a ingrasat cu 1,2kg si ma gandeam ca atat e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
La multi ani bebelusilor de o luna si nastere usoara urmatoareleor mamici.

Ieri am reusit sa-i iau temperatura (asa de control sa chinui copilul). Noi nu avem pb cu bubite dar am avut inca de la nastere citeva cosulete de grasime pe nasuc sa zic care vad ca incet incet ies singure si se curata.
Da Adriana asa este cum zici de dr.Tutunaru in cazul meu daca s-ar fi luat dupa altii( ca dr.Valadareanu de spunea ca nu e cazul de cezariana si eu inundam camera de singe)nu mai ajungeam cu soricica in brate. Deci el saracu isi face bine treaba dar nu il lasa altii.
Bine ca s-a terminat totul cu bine.Orice padure are uscaturile ei, deci banuiesc ca in fiecare spital exista doctori buni dar printre restul personalului gasesti "uscaturile" asta e sintem in Romania.

Fetelor voi lasati bebelusii sa doarma pe burta ca vad ca a mea cam doarme bineee "daca o las eu"bine doar supravegheata pt ca noaptea nu o las. Azi dimineata am gasit-o de-a lungul patului cu picioarele in plasa patului...deci se pare ca am un minzzici ca e un calut.De la cite lui se poate lasa sa doarma asa???? De cind incepe sa-si tina caputul???

Bebelina mea a luat cam 900gr in 3 saptamini deci la sf lunii banuiesc ca o sa fie cam 1kg si ceva.Eu stiam ca in primele luni se ia cam 700gr...altii zic 1 kg si ceva.Cred ca depinde de fiecare bebelus.

Pupici la toata lumea.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput