Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_e spune:
Ruxandra, pai daca nu suna, iti dai seama ce situatie tensionata era in casa, dupa ce se intorcea??? Atunci chiar ca aveam motiv sa-i mai zic cate ceva. Asa o las pe ea sa inceapa prima
Kristinutza, zau ca nu sunt absolut deloc suparata.
Iar rautatile soacra-mi cel mult ma enerveaza pe moment, dar nu mai reusesc sa ma supere. Cat despre scris, atunci cand apuc un net, o fac cu draga inima. Si cum astazi avocatii sunt in protest (nu greva) si nu ma duc la instanta, m-am rasfatat si eu cu DC.
.
alexuta2005 spune:
Acu sa va vad,de la ce inaltime o sa va priveasca copii?
Si sa vedem, gasim un ginere pe masura fetei mele?![]()
Casiana si Alexia
nanadana spune:
pai daca este asa noi sintem niste pitice si eu si sotu si dupa calcul Antoine o sa aibe 1.73
poze
karmenutza spune:
Neata pe la pranz!
La multi ani Raducu al Kristinutzei! La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi, de ieri si din zilele in care nu am mai intrat!
Am avut ieri petrecerea de 1 an, i-am rupt turta fetei si a ales de pe tava de parca ar fi exersat: banii, o bratara de aur, cheile de la masina, mouse-ul. La sfarsit a luat rujul pe care l-a lasat jos imediat si o carte. Se pare ca nu prea o sa-i placa sa invete. Cred ca vrea totul de-a gata ![]()
O sa pun si niste poze. Si de la 1 an, adica exact de ziua ei si de la turta.
Catalina
kristinutza spune:
radu o sa aiba 1.75, ca noi nu suntem prea inalti.
mihaela,
eu sunt mai suparacioasa decat tine
.
aha, deci nu mergi in instanta... e protest? dar sotul meu de ce merge atunci?! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani Radu,Alexandru si Darius!!!
Kid,foarte frumoasa Alex!Felicitari pentru mers!Ce baloane super ai facut!
Kristinuta,bravo pentru Raducu!Ce serios sta el pe olita.
Mihaela_e,n-o baga in seama pe soacra![]()
Locca,nici Bianca nu suporta medicamentele,asa ca am fortat-o sa le ia.Sper sa nu ma urasca cand o mai creste
.Cum mai e Matei cu burtica?
Alexuta,frumoasa jucarie!Am calculat si eu inaltimea mea si trebuia sa fiu cu un cm mai inalta![]()
Asta noapte a fost un chin,Bianca nu putea sa respire din cauza mucilor,sunt din ce in ce mai multi si am impresia ca n-o sa-i mai treaca..mi-e frica de ceva complicatii.I-am luat tot aseara batista bebelusului si am si folosit-o,a urlat cand a vazut aspiratorul,n-am reusit sa scot mare lucru ca nu statea locului,dar ce am scos nu scoteam veci cu pompa ca erau fff grosi
De tusit nu prea mai tuseste,in schimb mai are inca rosu in gat.Joi mergem la dr si pana atunci sper sa-i mai treaca.
norina spune:
Ziua buna gagici,daca tot asa e trendul adica cu muci si cu tot tacamul,va anuntam ca si noi suntem pe lista. De saptaman trecuta a racit Teodora, ne-am chinuit vreo 2 nopti in care se trezea din 10 in 10 minute, am tratat-o doar cu picaturi vibrocil si niste homeopate, restul - Doamne ajuta. De fiecare data cand raceste incerc sa nu-i dau mai nimic- asa imi recomanda un medic pediatru destul de in varsta (apropos- e tatal lui Teo Trandafir- deci are peste 60 de ani), dar eu am incredere in el ca a fost un medic super si a lucrat multi ani la G. Alexandrescu.El e total impotriva antibioticelor , dar nici cu celelalte medicamente nu e prea prieten. De ex, daca copilul nu are febra - el zice sa nu-i dam NIMIC , sa lasam sa lupte organismul singur ca sa-si faca singur imunitate. Pt nas -doar ser la nevoie iar in caz de febra Fenobarbital. Cam asta recomanda el , in rest cat mai natural posibil. Ce-i drept, nu am reusit sa o tin chiar fara nimic, tot am mai cumparat dupa capul meu nurofen si picaturi, in rest l-am ascultat si a mers de fiecare data.Acum am luat noi raceala si suntem varza si eu si ta-su
, nu mi-e frica decat sa nu o ia ea inapoi
. Sper sa treaca mai repede, eu nu am mai fost racita de vreo 3 ani si uitasem cum e
In alta ordine de idei, felicit toti copii care au mai facut 1 an sapt trecuta si care au mai facut progrese,mers, vorbit, etc.Noi am absentat again din cauza racelii si a proastei dispozitii.Si acum s-o laud si eu pe Teodora mea scumpa care marti ne-a facut si ea bucuria de a merge prima data singurica
. Inca stam pe langa ea ca se mai dezechilibreaza si face buf, dar va dati seama ce bucurie am simtit, mai ales ca poate va mai amintiti ca noi am avut ceva probleme si inca facem kineto. Multumim lui Dzeu ca e bine!Nu am reusit sa citesc din urma mai nimic , doar capitolul in cur pe diagonala, de unde am retinut ca Alex (kid)a facut anisorul, multi inainte si felicitari pt mers, asta da codou ma-so'
, ca Jadi e din nou in "probe" - succes, ca Ina e plina de bube- multa sanatate! si ca mai toti bebeii sunt mucosi, raciti si tusiti - le tinem pumnii sa se faca bine ca mai repede!Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
Moaamaa ce gogomanie am scos
Am vrut sa scriu "capitolul in CURS". Scuze! Ma intelegeti voi...Teodora Sara (norina)poze
b_irina_c spune:
Norina felicitari pentru Teodora cea mergareata
.
Dupa calculele citate de Alexuta din superbebe reiese ca vladut o sa aiba 1.79 m, dar si ca eu am iesit cu vreo 4cm mai inalta
(sper sa fie si la Vladut la fel).
Ioana ia baga si tu un calcul ca sa vad daca nu cumva o sa fie Miru mai inalta ca Vladut
.
karmenutza abia astept pozele!
Maddy
Bianca sa se faca repede bine!
nanadana 
Ruxi nu te iau la bataie, departe de mine gandul... dar in schimb iti zic sa ma iei cu tine
. la job-ul precedent in perioada oct-nov-dec plecam cate o luna in Luxemburg si asa ma apuca un dor de duca in perioada asta... dar n-am cu ce anul asta si nici astia de aici nu ma trimit
... la anul poate..
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze