Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
revenim si noi dupa o saptamana de pauza, adika am citit tot dar nu ma fost in stare sa scriu nik, mi-a fost foarte rau, am chemat bunici in ajutor sa stea cu Vlad ca eu nici in picoare nu puteam sa stau.

uram si noi LA MULTI ANI celor care au sarbatorit saptamana trecuta, am vazut poze frumoase cu turte si fetitze crete.

Vineri am aniversat ziua sotului, cel mai frumos cadou i l-a fakut Vlad normal, a fakut primii pasi singurel, cand a venit tati de la munca s-a dus la el :) asa ca tati "a udat canapeaua" hehehe.

Vai norina ce fel citesti tu capitolele

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina,

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

alinam nasoala faza cu boala... sper ca esti ok acum. Felicitari tizului pentru primii pasi

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

hehe daca tot e de calcule Vladut va avea peste 1.85m ...adika 1.87 sper ca am calculat corect .....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hai, mai, nu mai radeti de cititul norinei, ca nu stam niciuna in picioare cand citim forumul (mi-era ca trezesc copilu' de cat am ras si eu cu cititul norinei). ntz, ntz, in loc s-o laud pe micuta teodora-plimbareata...
a, si sa stii ca iti poti edita mesajele oricand, e o optiune deasupra mesajului, faci click lung. eu m-am scos de cateva ori asa, ca imi mai scapa cate o prostie .

bravo si lui vladut de alina, sanatate!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Sa va linistesc fetelor.Tot in revista scrie ca aceasta metoda nu e foarte exacta. Si din cate stiu eu, tendinta e ca generatia urmatoare sa fie mai inalta decat precedenta cred ca bebeii nostrii o sa fie conform calculeleor sau mai inalti.Mai scunzi in nici un caz.
Eu am calculat si trebuia sa fiu cu 4 centimetrii mai scunda.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Irina nasol cu bolile astea, da deh eu ma incapatanez sa nu intarc copilul ca nu vrea alt lapte si nu ma operez ....daca ma operez scap sau cel putin asa zice lumea ....... i-am zis mamei ca sotul pleaka la bucuresti la un curs la sfarsitul lunii si stiti ce mi-a zis mama "pai te duci si tu cu el si te operezi" wooooow pai eu mor de frika, le-am zis ca la operatie ajung doar cu targa. da, acum sunt un pik mai bine da mananc covrigei si piept de pui , asa m-am saturat ....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alina, eu cred ca ti-am mai spus parerea mea... opereaza-te linistita. laparoscopic chiar nu e mare scofala. crede-ma, la cat te chinuiesti... operatia nici n-o s-o simti .
ti-e frica de operatie si te inteleg f bine, dar e rau si cu dureri si neoperata, nu? plus ca pot aparea atatea complicatii daca nu te operezi. si-asa mi se pare ca stai de mult timp deja.

mergi la un dr in care sa ai mare incredere si vezi ce-ti spune el.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

In sfarsit am reusit sa bag cateva poze, in albumul de 1 anisor. Kristinutza, la mine nu a aparut nici o varianta noua de yahoo photos. Poate in cartierul meu vine mai tarziu...
Maddy, cand am avut noi muci multi durau si 10 - 12 zile. Si mai treceau cu Sinupret, care se da ca sa-i tuseasca, sa-i elimine. Acum nu stiu daca in cazul vostru este recomandat. Poate depinde de consistenta mucilor, nu stiu. Si dispareau incet, incet, sa stii.
Am uitat sa va spun ca aseara a facut si cativa pasi singurica dar ii e teama. Nu ne grabim.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

"La multi ani!" Monica,Victor si Casian.
Anto,sa-ti traiasca "dintosul",s-a gandit sa va faca si el un cadou de ziua lui.

"La multi ani!" Radu,Alexandru,Darius.
Kristinutza,sa-ti traiasca strengarulam admirat pozele.
Sa-i traiasca si Mihaelei flacaul,asteptam poze cu el.
Roxi,Darius sa traiasca.Vrem poze noi.
Sa fie sanatosi si norocosi.

Mergi la inceput