Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 16
alexuta2005 spune:
Karmenutza,felicitari! O sa practice Catalina informatica cu succes, ai sa vezi!
Maddy speram sa se faca Bianca bine si sa nu fie nevoie de antibiotic.
Norina felicitari!Teodora merge singurica!
Las' ca trece si raceala!
Alinam nasol cu bolile astea, mai ales acum cand Vladut e in plina miscare!
Casiana si Alexia
Diana30 spune:
Kid,ti-am admirat carlioantza,frumoasa foc si eleganta.Bravo ei pt deplasare independenta!Te-am zarit ieri la Carcotasi(la Dezbracatu) cu ocazia expozitiei de mieunatoare.Cred ca l-au aratat si pe Dexter,da se dadea alta doamna drept stapana lui,sau era alt pisoi care semana cu al tau?
Karmenutza,ce frumoasa-i miscacioasa ta!Cred si eu ca o iubeste Dinu.
Alina,mama de Vladut,imi pare rau ca suferi iar.
kristinutza spune:
multumim mult pt urari si pt laude.
karmenutza, stai sa vezi, ca de ex codruta are doua adrese de net si pe una e versiunea noua la poze, pe cealalta e tot aia veche
. nu stiu cum e cu versiunile astea...
cred ca am tastarnitza astazi. copilul parca doarme azi mai mult decat oricand... cred ca se pregateste de petrecerea de diseara.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
karmenutza am admirat-o pe Catalina
. O scumpete! Si ce tort
Felicitari pentru primii pasi.
la ce torturi am vazut pe aici cred ca putem sa facem un album cu torturile 
Cu pozele e o chestie de optiune... la un momendat candva, undeva ati acceptat (poate fara sa va dat seama) sa testati noua versiue de yahoo photos (si e-mail-ul s-a schimbat pentru cine a vrut). Eu ca si kristinutza sunt bulversata de schimbarile astea si am avut grija sa zic ca nu vreau lucruri noi
. Faza e ca nu stiu cum poti sa 'ai' versiunea noua odata ce ai zis ca nu vrei si nici cum se revine la versiunea veche... oare se intelege ceva
?
Alinam eu iti doresc sanatate multa oricare va fi decizia ta
desi inclin sa fiu de acord cu krstinutza, chiar daca n-am trecut prin asa ceva
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
dar eu se pare ca am zis da
.
dar daca stau sa ma gandesc, asa o luase razna si mailul, ai dreptate! si i-am zis sotului din dotare sa faca ce-o face dar sa-mi faca mailul la loc. si mi l-a facut.
deci poate imi face si pozele la loc
.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alexuta2005 spune:
Karmenutza am vazut pozele. Tare mandra trebuie sa fi fost Catalina cu un asa tort
. Vreau si eu pt. sambata!
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Kristinutza dar nu am vazut tortul lui Radu! Parca ati petrecut ieri sau azi petreceti. Ori la voi petrecerea dureaza trei zile si trei nopti ca sa fie ca-n povesti?
Casiana si Alexia
kid2003 spune:
Diana, da, eu nu m-am bagat in vorba cu Dezbracatu'. venise la mistocareala, nu-mi place de el. Tipa care a vorbit are un alt pisoi, e ucraineanca. Pisoiul ei e frate bun cu Dexter, de aceea si seamana asa de bine, sunt nascuti in aceeasi zi, au aceiasi parinti. Dex al meu avea cusca langa cusca fratelui lui, el era cu nr 78 in concurs. In fine, fratele lui nu a facut impresie la juriu, drept pentru care nu a castigat nimic. Pacat, era frumos, dar impresia juriului a fost ca are blana prea moale, prea deschisa la culoare si e prea slab. Dex insa a fost perfect. Iar mi-am amintit, manca-l-ar mama de frumos. ![]()
Felicitari Norina pentru mersul Teodorei. Am vazut si pozele cu Catalina, frumusica rau! Mi-a placut ce cuminte a stat ea la taiatul motului! Sunt niste scumpi toti, sigur ai nostri sunt cei mai cei de pe tot forumul!
kristinutza spune:
paiii, ieri ne-am serbat fara tort, azi o sa ia tati o prajitura ceva cu o lumanarica (serbam mai in familie restransa), iar duminica de-abia taiem si motzul si petrecem la restaurant, acolo vom avea si tort.
desi n-am inca tort, am facut album pe adresa comuna pt cele care au petrecut evenimentul deja. ![]()