Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
b_irina_c spune:
A... Am admirat-o pe printesa Alexuta
. CE carlionti are... mi-am dat seama ca demult nu am vazut-o...dorinta mea secreta era sa aiba bb parul carliontat, dar... cu cine sa semene?!?! ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
alexuta2005 spune:
Ioanasper sa mearga, multam' pentru pont!
Mai sunt copii fara dintuci?
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
dorinta mea secreta era sa fie bruneta cu ochi albastrii, taica-so vrea ca Alexia sa fie blonda cu ochii albastrii.Numai ca Alexia e satena cu ochii verzi- caprui, inca nu au o culoare bine definita.
Dar tocmai am aflat cat o sa fie de inalta:1.69m
Casiana si Alexia
locca spune:
Irina
dorinta mea secreta era sa nu aibe bebe parul carliontat.
Simona, mai bine nu ne vedem in parcul regina maria, nu vreau sa devin paranoica dar a fost bona azi cu matei in parc si cica multi copii au fost sau inca sunt bolnavi de enterocolita
. Macar de Matei stiu ca umbla peste tot si in combinatie cu eruptie dentara si-a bagat si mainile in gura, dar s-o ferim pe Alex, daca tot a inceput si ea sa mearga singurica.
Mihaela, si a mea soacra a fost plecata de motul lui Matei dar i-am zis dinainte ca eu ii tai motul copilului de ziua lui si i-am zis-o pe un asemenea ton ca nu a avut tupeu sa zica ceva (desi stiu ca tare ar fi zis, dar abia o asteptam la cotitura sa-mi vars sacul
). Spre deosebire de a ta a mea nici nu a sunat sa zica la multi ani.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
multumim de urari!
kid, nu pot sa cred ce carliontata e alex!!!
si ce frumusik! nu ca n-ar avea cu cine semana...
si sa stii, ca daca alex v-a facut cadou de ziua ei si a mers singurica si radu mi-a facut cadou si a facut kk la olita
. cadoul vostru a fost mai frumos si oricum, mai putin mirositor
.
ce bine ca mai scrii, mihaela_e, chiar daca un pic suparata... 
felicitari dintzoshilor, pe mine radu am seaca de cateva zile ca a descoperit ca-i scrashnesc dintii si innebunesc cand il aud.
![]()
cristina, cortul e comandat din catalogul quelle. a fost 250.000 sau 300.000 nu mai stiu exact, mi se pare ff bun ca pret. cred ca merita, cel putin radu deja si-a facut acolo depozitul de jucarii de plus.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
nanadana spune:
Irina pupi lui Vladut sa treaca cit mai repede mucisori 
alexuta dar de unde ai aflat ca Alexia o sa aibe 1.69 ![]()
poze
locca spune:
Chiar asa, Alexuta, de unde stii cat de inalta o sa fie donshoara?
Irina, pt. muci in exces iti recomand o cura de Creta, noua asa ne-au trecut
. Nu ma lua la bataie ![]()
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
alexuta2005 spune:
Am citit in superbebe.Scrie asa: pentru a anticipa inaltimea unei fetite, scade 12 cm. din inaltimea tatalui, aduna-i la inaltimea ta si imparte suma la 2.
Pentru a anticipa inaltimea unui baietel se aduna inaltimea tatalui cu a mamei se imparte la doi iar rezultatul se aduna cu 7.
Casiana si Alexia

Ana Maria