** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

val- eu am abia doua sapt de la ovulatie.am avut o ovulatie tarzie, prin ziua 17....dar oricum si cu unul e bine il voi iubi tare tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

Draga mady,

medicul meu de la crf2 este nayel isreb, am citit despre el numai de bine si recomandarea unei asistente de acolo, de la noi nascuti, a fost tot el. dar am inteles ca toti medicii de acolo sunt buni si foarte buni...

Draga chiquitita,

fii cumintica acolo si sa stii ca ma rog pentru tine, e drept ca ar fi fost bine sa iti stiu numele de botez si nu id-ul... toate te incurajam si iti tinem pumnii!

Draga arthurana,

nu fi ingrijorata fiindca tu iti faci rau gandind gresit; e o lupta cu tine insati, in primul rand. Daca imi dai mailul, iti trimit un articol excelent despre " biologia credintei", am inteles ca e o spicuire a cartii unui american destept, prof univ pe undeva. (articolul e super, daca vreun moderator considera ca e interesant, poate il trimit pentru a fi postat ca sa il citeasca toata lumea). vorbeste despre importanta gandirii pozitive in modelarea unui bebe, incepand din lunile de sarcina, pana la cativa anisori. Gandind ca poate sa fie ceva rau, subconstientul tau crede ca ii dai comanda ca sa fie rau... cum poti stavili gandurile rele? modelul lui valen, din canada, e minunat...

Va imbratisez pe toate...

Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Buna fetelor,va rog sa ma treceti si pe mine cu DPN 22iunie.
Sunt atat de ametita,nici nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata!
Mai sunt mamici care sunt la a doua sarcina cu rh-ul negativ?Ce stiti despre rh-ul asta,ca eu sunt in ceata rau!!
Sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Val, este bine ca poti garanta astfel de lucruri, asta inseamna ca tu esti deja relaxata. Sper insa ca nu ai experienta sarcinii pierdute, pt ca atunci nu prea ai cum sa zici dac-o fi bine,bine, daca nu, nu. In realitate asa este, cum spui tu, dar e nevoie sa lupti cu mintea ta pt o atitudine pozitiva si se poate intampla sa nu fie usor.Pana la urma, mai multe pareri, cu siguranta o vor ajuta pe Arturana sa mearga cu mine mai departe, alegand calea care i se potriveste ei.Sarcini usoare sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Draga Theolumi m-ar interesa si pe mine articolul respectiv. Eu nu gandesc neaparat negativ...dar uneori ma mai apuca si pe mine angoasa si am tot felul de ganduri nu tocmai pozitive. Adresa mea de email este: mirelor@yahoo.com si m-as bucura tare mult daca ai reusi sa mi-l trimiti si mie.
Si mie mi-au mai trecut greturile, sau cel putin au mai slabit, oricum nu m-au tinut chiar foarte mult...cred ca vreo 3 saptamani...
Sarcini usoare tuturor burticutelor nou inscrise si desigur nu numai lor!
Am asa o stare de plictiseala si nu am chef de nimic....dar absolut de nimic.
Va pup fetele!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
astazi am avut primele greturi. au mai fost unele, matinale, dar se terminau repede. astazi au fost clare, de dimineata, dar au aparut si pe la prinz. eu trebuie sa maninc ca sa le inving. daca reusesc sa maninc ceva, este ok.
sapt vitoare ma duc si eu la doctor, la galati, pentru a-mi vedea bb-ul, cum este pozitionat, cit este de mare, si mai ales sa vad ce fel voi lupta pentru el. si eu am o sarcina pierduta la 16 sapt anul asta, in ianuarie. asa ca...acum voi sufla si in iaurt. medicul meu echo a spus: "echo nu dauneaza, pentru siguranta ta si a lui bb, ne putem vedea oricind. numai sa nu exageram rau de tot- adica sapt !".
data trecuta parca am ocolit echo, de frica. acum o sa ma duc pentru a nu veni frica. deh.
de mincat maninc mult mai putin decit pina acum. am pofte, ciudate....
mi-a trecut si balonarea aceea super tare pe care am avut-o sapt trecuta.
sint optimista, sa fie numai bine pentru noi.
ne mai auzim, IULIA 5+
ARTHURANA, capul sus fata mea draga. uite ca ne revedem aici, dupa episodul din iarna. vezi ce mica este lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

era sa uit. astazi am fost la botezul unei bebeline a carei mamica a fost internata cu mine pt trat in ianuarie. atunci avea cam 9-10 sapt de sarcina. si hematom pe uter. a facut trat pentru asa ceva pina in luna a 5 a, pt ca avea singerari puternice, aproape 2 sapt pe luna. de fiecare data cind venea de la echo ramineam ca 2 proaste pe ginduri. nu avea numai scurgeri, avea ciclu parca. si puternic, si maro-roscat si 2 sapt. dar inimioara bebelinei se auzea de fiecare data ok. si a fost ok, astazi am revazut-o, este voinica, are 2 luni si 6 kg. asa ca.....fuguta la dr pentru trat si gata, cumintica in pat si fara efort mare(ridicat, transportat,frig) se va rezolva.
va pup pe toate, IULIA si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna seara!

acum o luna, proaspat intoarsa din luna de miere, ma plangeam ca suntem doar 2 si nu 3, asa cum ne-am fi dorit. acum vin fericita sa va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta. DN 07.12.1976, UM 09.09, DPN 16.06. suntem atat de fericiti ca parca plutim amandoi.

pupici la burtici!

p.s. se pare ca bebeului nostru nu i-a placut italia si a asteptat sa ajungem acasa sa prinda viata :).

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Adinel bine ai venit si sa ai o sarcina usoara!! Ai scris tare frumos, iar citatul ala mi-a mers direct la inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ILEANA 2000 si ADDINEL bine a-ti venit la burtici.
Sarcina usoara sa aveti si bebei sanatosi.

Mergi la inceput