** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 24
theolumi spune:
pupici pe burtici, de dimineata!
ma bucur ca suntem asa de multe... hi, hi, hi!
salutari noilor intrate!
sunt un pic ingrijorata, deja am mult de lucru si NU AM NICI UN CHEF!!! parca plutesc... pe undeva, dar nu pe pamant... cosmonauta ce sunt...
theolumi spune:
pentru ileana2000 si rh-ul ei negativ, e aici pe forum un articoldespre sarcina cu riscuri si vb si despre aceasta situatie.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=37#rh]
te pupic
chiquitita spune:
Theolumi
multumesc si cred ca si articolul este foarte interesant. Adresa mea este chica_esa@yahoo.com.
Maine vine dr si ar trebui sa ma internez. In fiecare zi imi curge "ciocolata". Am plans ieri si m-am rugat toata seara, vreau cu disperare acest bebelus...Doamne ajuta si mie si voua in continuare.
5+
Bebelusul meu
addinel spune:
neatsa la burtici! am citit din urma sa apuc si eu sa va cunosc macar putinel.
am si eu o intrebare (probabil stupida)... dauneaza in vreun fel sarcinii baile fierbinti? pentru ca eu ador sa stau in cada cu spuma si tot felul de saruri de baie si nu stiu daca acum mai am voie.
chiqui, nu fii tristutza, mai e putin pana maine si vezi ce spune medicul... o sa fie bine, o sa vezi. noi tinem pumnii pentru tine!
pupici pe burtici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Val_ spune:
Valen de fapt chiar am o sarcina pierduta in luna martie si poate tocmai din cauza asta vorbesc asa. Felul acesta de a privi lucrurile m-a ajutat foarte mult atunci.
Sarcini usoare
pauly spune:
ce mai faceti burticutelor? si eu ma simt asa de aeriana si nici greturile nu mau ocolit azi,dar nimic nu mai conteaza cand ma gandesc la
.
ps. de baile fierbinti si eu stiam ca trebuie evitate in sarcina.
chiquita
ma rog pentru tine
ca sa fi bine atat tu cat si bb.
noi suntem alaturi de tine

theolumi spune:
apropo de baile fierbinti in cada, se pare ca trebuie evitate dupa primele luni de sarcina, fiindca apa calda poate sa deschida colul, in luni mai avansate de sarcina precis, si atunci incepe sa se piarda din lichid, mi se pare... si e jale! stiu sigur ca spalaturile vaginale trebuiesc evitate din nu-stiu-ce luna. trebuie intrebat un medic, o sa o fac eu maine dimineata. am auzit de o nastere prematura, la 7 luni jumatate, provocata inconstient de o mamica dornica de curatenie, din fericire bebele a supravietuit.