** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 14
mica0307 spune:
Chiquitita ai grija de tine si ai incredere in Dumnezeu
.
Spic de grau bine ai venit printre noi.
Amely de ce sa iti fie frica la epilat. Azi ma duc si eu dar nu m-am gandit ca o sa fie altfel decat pana acum. Ca doar nu ma epileaza pe burta
. Cei drept nu o sa fac decat epilat lung si inghinal. Restul nu ma risc. Daca stii mai multe spune-mi si mie. Pana nu ajung acolo....
Mica
8+
chiquitita spune:
Mica
. A, stiam si eu chestia cu sarea.
Fetelor la mine epilatul sigur e o problema, eu am firul gros si mm-ar durea rau. Inghinal ma refer, ca pe picioare nu e problema. Si axial o fac cu lama...
5+
paky spune:
gata m-am programat si eu.
joi la 17 ca ... vineri am intalnire cu domnu doctor care e taare chipes. ![]()
pupici
cristinamaria spune:
Ciquitita si eu tin pumnii stransi sa va fie bine!
Amely , eu initial am fost la Fundeni ( dupa ce am pierdut prima sarcina) sa-mi fac analizele de coagulare! Mi-a iesit Proteina S scazuta dar restul testelor au fost bune! Dr Uscatescu mi-a spus clar ca sunt probleme de coagulare si tb sa fac clexane la o viitoare sarcina! Mie nu ma placut atitudinea ei si m-am dus si la Coltea unde mi-au spus sa stau linistita ca n-am nicio problema de coagulare!!! Iti dai seama ca m-au bagat in ceata rau de tou! Din fericire o luna mai tarziu a trebuit sa plec cu treaba la Londra si am profitat de situatie si mi-am repetat si acolo analizele de coagulare + cariotipul( intre timp il facusem si pe asta aici si primisem un rezultat de te puteai mira ca traiesc :(( Practic eu acolo am depistat aceasta anomalie genetica a MTHFR-ului !
Eu din cate stiu acesta analiza nu se poate face in Rom! In primavara sigur nu se facea!!!! Eu zic sa-ti faci analizele la Fundeni ( la mine au fost cel mai aproape de adevar..) si sa te consulti cu dr.-ul tau!
Cat priveste epilatul ...eu n-am nicio problema!E mai dureros acum dar asta e...
Mai am si eu o intrebare: cum se pun saptamanile la semnatura??
cristina
piticasigogosica spune:
Buna Burtici!
Ufff v-am citit pe toate incepand cu pag 2(ca sa va cunosc) si in sfarsit va scriu...
Sa incep cu mine:azi m-am simtit un pic cam rau ma durea burtica asta fiindca m-am si deranjat la stomac,am luat un no-spa si e ceva mai bine.Vad ca suntem surate de greturi
si eu la fel dimineata pana pe la pranz am senzatie continua de greata motiv pentru care nu reusesc sa mananc,insa stomacul ma roade rau.Sera iarasi...Si eu la fel ma uit la frigider imi inchipui tot felul de mancaruri mai mai sa reusesc sa manac ceva si cand le vad...![]()
Cum v-am mai scris am ovulat ff tarziu practic pe amenoree astfel ca am cam 6-7 saptamani desi UM a fost pe 27 iulie !!!Pe 5 se vedea sacul f bine si embrionul dar nu si batatile,insa eco e fff vechi.Pe 18 noiembie merg la spital la eco performant asa imi poate spune si varsta exacta(aproximativ)
Pentru fetele care au pierdut sarcina:nu va descurajati asa a fost sa fie,bebelasul vostru va veni cu siguranta.
Va spun asta fiindca eu am pierdut o sarcina mare la 16 saptamani oprita in evolutie,a fost groaznic,a trebuit sa-mi declanseze travaliul ca la o nastere
.De ce ,nu se stie,se pare ca asa a vrut natura !! La scurt timp am ramas iarasi cu gogosica mea Iris care acum e deja mare
2 ani si 8 luni;
Atunci am avut sangerari la inceput maronii dar nu s-au oprit o saptamana iar la un control am sangerat ca in primele zile de cilu,desi inimioara batea normal,dupa 2 luni s-a oprit.Asa ca mare atentie fetelor cu sangerarile astea,mie una nu m-i se par normale !!!
Cu Iris am luat gravibinol de cand mi-a vazut sarcina ecografic si mi-a fost tare bine.Si acum fac injectii.
Si ca sa revenim la "oile" noastre acum e cu totul altfel,cu Iris nu am avut nimic,as fi mancat si pietre,nu voma ,nu greata,doar un pic de somn,acum insa...
Mica apopos' de sex
si eu ma tot intreb ce se intampla nici eu nu credeam ca voi ajunge vreodata sa nu-mi doresc!!!cine stie....poate trece.
Mcrissa succes la eco si sa-ti bezi bebelasul.Ai grija cu sangerarile in schimb,au trecut?Iei ceva? 
Claui si eu am avut o zi un fel de ceva roz nu stiu daca scurgere chiar dar nu am dat importanta ca nu stiam ca sunt gravida 
Arthurana sanatate multa tie si la bebe!!!mai mult nu spun ca nu ma pricep dar cred ca esti tare puternica,la fel si CristinamariaNici la mine nu se vede burtica dar simt ca ma strang blugii.
Pistachio chestia cu tonul cred ca se referea la conserva ,fiinca peste la conserva poate fi nociv,chiar si anansul la conserva.
Chiqui fi tare !!!!!!!!!Iti tin pumnii sa fie bine si stai cumintica in pat!
Amely si tu ai grija cu cheguletele totul e sa nu persiste mai mult de 1-2 zile.Cat despre ceara si eu la prima sarcina aveam teama,dar m-am epilat oricum peste tot si inghinal total si pe burtica chiar in lunile mai mari.Sa nu te friga si cosmeticiana sa ai ba grija.Si eu am firul gros (Paky)
Corap ai fost viteaza sa mai faci un bebe asa repede !Sarcina usoara ca si prima!Cat despre ghicit sunt tareeeeee curioasa.Cu Iris am avut ocazia sa cunosc un tip recunoscut ca oracol de burtici si mi-a zis 100 % ca va fi fata dintr-o privire.Pacat ca nu mai stiu de el.
Va salut pe toate chiar daca nu v-am scris personal si la burtici inainte!!!
Azi sper sa ajung si eu la doctorita de familie sa-mi dea trimitere la analize.
Voi ce va doriti de fapt :fetite sau baietei?
poze
Iri si Iris
cristalina spune:
Buna ziua la burtici!
Chiqui, sanatate multa, tinem pumnii sa fie bine!
Epilat nu servesc de la Maria, aparate de ras la greu...o sa arat ca maimutele in curand...:)))
Corap, frumoase poze, pupam ardeiasul...:)))
Spic de grau, eu iau MagneB6, 3/zi (e drept ca sunt pentru contractii) si am greturi vagi si mai mult seara...
Pistachio, si eu cred ca tonl din conserva e okay...
Cam atat am retinut, neuronii mei nu ma mai ajuta...![]()
Fusei sa fac ecografie, vazut samburica dand intr-o mare verva din maini si picioare...A incercat tanti ecografista o tentativa de 4D ca eu o intrebam daca nu e prea turtita acolo (parca Maria avea mai mult loc). Nu a iesit 4D ca lumea ca era placenta in drum...:))))
Imi luai sange de dublu test si imi zisera ca imi dau rezultatele in doua saptamani. Asa ca ma prezint la nenea doctorul fara rezultate ca intru in trimestrul doi si o iau pe cocoasa daca nu ma duc...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
piticasigogosica spune:
Bravo Critstalina,ce bebe vanjos!deja da din manutze!!
Mica daca iti doresti atat de tare ai sanse sa fie asa,ai incredere in instinctul tau iti va spune daca e baietel.
Eu stiam din prima clipa de sarcina ca voi avea o fetita si chiar am vb cu ea de atunci.Acum nu am nici un sentiment,nu inca.Desi toti isi doresc baiat,eu parca tot fetita ![]()
poze
Iri si Iris
piticasigogosica spune:
Mica,multumesc din suflet,imi creste inima de bucurie cand imi spune lumea ce fetita frumoasa am
.Seamana cu mine?Mie m-i se pare ca mai mult cu tatal,dar si cu mine.
Testul su pricina l-am facut si eu pe vremea sarcinii cu Iris si imi iesea baiat,deci...(eram tarea revoltata atunci)
poze
Iri si Iris
piticasigogosica spune:
Mica,multumesc din suflet,imi creste inima de bucurie cand imi spune lumea ce fetita frumoasa am
.Seamana cu mine?Mie m-i se pare ca mai mult cu tatal,dar si cu mine.
Testul su pricina l-am facut si eu pe vremea sarcinii cu Iris si imi iesea baiat,deci...(eram tarea revoltata atunci)
poze
Iri si Iris