** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 13
mica0307 spune:
Corap ce zambitoare am plecat sa nasti. Ce tare!!! Ce bine ca nu esti stresata.
Probabil ca asa voi fi si eu la a 2-a sarcina. Acum insa avem un mic morcovel
.
Ma duc la Fundeni mai tarziu sa vad ce mai zice nebuna aia de dr. Ca data trecuta m-a cam speriat cu toxo.
Mica
8+
Amely spune:
Chiquitita, tin pumnii stransi. Ai incredere, o sa fie bine, dar trebuie sa stai cumintica in perioada asta.
si ai grija de tine si de burtica.
Paky, chiar astazi ma duc la o sedinta de epilat si mi-e o frica de mor. Bineinteles ca ma voi epila si inghinal, dar nu total, ca nu cred ca suport... O sa o rog pe cosmeticiana sa puna ceara nu prea calda si sa umble mai cu grija. Sper sa fie ok, teama imi este, dar nu mai suport nici sa nu pot purta fusta, iar de lama am fugit toata viata ca de dracu', numai de vreo 2-3 ori am folosit cand am avut urgente. Am citit ca sunt multe gravidute care se epileaza cu ceara in timpul sarcinii, fara nici un fel de probleme.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
8+
chiquitita spune:
Fetele, am fost la dr aseara dupa o hemoragie. Sarcina are 5 sapt si 3 zile. Eu am uter retrovers, care intre timp s-a lasat de tot pe spate, a 'cazut' de tot.. Din cauza pozitiei sunt sanse sa nu tin sarcina. Am iminenta de avort...Iau utrogestan si luni ma intrernez, ca azi e plecata dr la un congres. Nu v-am anuntat aseara ca nu mi-a mers netul. Va pup si sper sa fie bine!
5+
chiquitita spune:
Fetele, am fost la dr aseara dupa o hemoragie. Sarcina are 5 sapt si 3 zile. Eu am uter retrovers, care intre timp s-a lasat de tot pe spate, a 'cazut' de tot.. Din cauza pozitiei sunt sanse sa nu tin sarcina. Am iminenta de avort...Iau utrogestan si luni ma intrernez, ca azi e plecata dr la un congres. Nu v-am anuntat aseara ca nu mi-a mers netul. Va pup si sper sa fie bine!
5+
paky spune:
Mica eu sunt din Galati, am vazut ca esti din bucuresti dar, poate cunosti si pe aici.
pe d-l dr in cheama SOLOVIEV si e la maternitatea Chicos. eu una nu am auzit nimic de el, ma duce vineri la el o cunostinta care a vb frumos de el. ramane de vazut daca o sa fie cel ales , cu care sa duc sarcina pana la sf si bineinteles sa ma asiste la nastere.
mai am o problema.
fetelor voi cum va epilati inghinal de cand sunteti insarcinate? eu fol ceara dar acum mi-e cam teama, nu stiu ce sa fac.
pupici 
paky spune:
Mica eu sunt din Galati, am vazut ca esti din bucuresti dar, poate cunosti si pe aici.
pe d-l dr in cheama SOLOVIEV si e la maternitatea Chicos. eu una nu am auzit nimic de el, ma duce vineri la el o cunostinta care a vb frumos de el. ramane de vazut daca o sa fie cel ales , cu care sa duc sarcina pana la sf si bineinteles sa ma asiste la nastere.
mai am o problema.
fetelor voi cum va epilati inghinal de cand sunteti insarcinate? eu fol ceara dar acum mi-e cam teama, nu stiu ce sa fac.
pupici 
corap spune:
ciquitita, noi iti tinem pumnii. au mai fost fete in situatia ta si au dus sarcinile cu bine pana la capat.
stai linistita si incearca sa nu-ti faci ganduri negre, ca il influenteaza negativ pe bb.
un pupic
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005 & ciresik
dpn 05.05.07
chiquitita spune:
Multumesc Corap si Amely!
. Ma enerveaza statul asta pe burta si durerile de mor. Nu am nici un fel de greata.
5+
spic de grau spune:
A incercat careva sa ia Vit B6 contra greturilor? Am inteles ca e buna, in wikipedia scrie ceva despre combaterea greturilor matinale.
Eu am greturi toata ziua. Salivez in continuu...
Uitasem cum a fst la David. Acu zic eu ca e mai bine - din fericire pana acum nu am vomat deloc. La David vomam si de 10 ori/ zi. Ajunsesem in luna a 4a de vomam cu sange.
Of Doamne. Acu sunt si la servici, si nu vreau sa se prinda prea repede ca sunt gravida.
Pe 28 am vizita la ginecolog sa imi spuna in cate saptamani sunt (eu as zice ca duminica voi avea 7). Si daca totul e ok...ca am deja 2 sarcini pierdute
.. De asta nici nu vreau sa imi fac vise.
Pe 30/09, la eco, era f mic, nu se vedea inca inimioara. Sper sa o vedem pe 28.
Of ce imi vine sa vomit. Nu pot nici sa citesc. Ametesc in continuu.
Sanatate la toate!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.