** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 15
poohy spune:
Buna burtici!
Wow Cristalina felicitari! La mine s-a amanat programarea la doctor pana lunea viitoare.
Cand incepe trimestrul al doilea de sarcina? Din luna a patra?
Eu nu stiu ce vreau... fetita/baietel/fetita/baietel... Sanatos/oasa sa fie!!
Vreau si fetita si baietel - ca nu vreau sa fie bebelonul singur la parinti - sa sa vina intai bebica si sa fie sanatos si dupa aia mai vedem!
pupici,
7+
Anca-Gabriela
mica0307 spune:
Iri ce fetita frumoasa ai. Seamana tare cu tine.
Pana acum 1 saptamana nici nu ma gandeam ca e altceva decat baietel. Am facut un test (postat aici de fete) cu datele nasterii parintilor si data conceptiei si iti spunea ce va fi. Ideea e ca eu am bagat la data conceptiei 3 date diferite. Si tot fetita a iesit. Atunci m-am gandit ca ar putea sa fie o fetita. Dar mi-a trecut. testul ala era o prostie
.
Mica
8+
cristalina spune:
Din luna a patra...
M-am linistit, nenea doctorul pleaca la nu'sh ce congres o saptamana asa ca ma voi duce la control direct cu rezultatele de la analize...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
poohy spune:
Cristalina iarta-ma ca te bat la cap dar mai am o intrebare - legata de greturi :D
Ai avut greturi si au inceput sa iti treaca sau nu ai avut? (ca sa evaluez si eu cat mai pot sa am - azi e bine si tb numai sa mananc dar ieri...)
merci!
7+
Anca-Gabriela
mica0307 spune:
Poohy mie in saptamana a 4-a mi-a fost f rau. De atunci doar senzatii de voma aproape continue. Daca mananc ceva imi trec pentru cateva ore.
Si am reusit sa
o singura data. Ca mancasem un salam sasesc cu piper verde
.
Incet, incet o sa treaca si astea...
Mica
8+
cristalina spune:
Nu am avut greturi...ma rog, mari. Am niste senzatii da's tare vagi...La inceput nu erau nici astea. De vreo saptamana sau doua m-au lovit mai mult.
Iar MagneB6 si acid folic luam dinainte de sarcina...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mica0307 spune:
In sfarsit un test care mi-a spus ca va fi BAIETEL
.
http://reclama/preconceptie.html?id=153
Mica
8+
valen spune:
Buna fetelor!V-am tot citit zilele astea insa nu am avut timp sa va scriu si-n plus ziceam ca ma bag si eu in vorba cu voi cand voi fi sigura ca sarcina mea este bine, adica maine. Eu nu am cine stie ce greturi, insa in permanenta as dormi- bine, ca sa nu mai spun ca fac tot timpul ture la toaleta. Arturana,am citit ca faci clexane- te admir pt curaj.Fetelor, eu m-am epilat cu ceara toata sarcina si nu s-a intamplat nimic; in ultimele luni luam cate un no spa si totul era in regula.Acum sa ma laud si eu comoara mea de care sunt tare mandraSa aveti sarcini usoare.http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriela_panait2000/my_photos
chiquitita spune:
Eu as vrea o fetita, dar daca o sa fie baietel o sa il iubesc la fel de mult!
5+
Bebelus

.