Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
LunaNoua spune:
Simo, bebe vine pe primul loc Lasa alte treburi si pe altii, cum a zis si Moni. Eu nu merg la servici, dar am facut ceva treaba de acasa. Eu am luat-o pe Daria cu mine peste tot. Cand fac treaba in bucatarie, o iau in bucatarie. Cand fac in camera, o iau in camera. Cand cos pe balcon, o duc pe balcon. Cand se plictiseste, o mai scot afara, sau trag o tura de jumuleala. Eu nu sunt de acord cu lasatul copiilor in grija altora, dar asta e doar parerea mea. Ma uit la copii crescuti de bunici, de ex, si au aceleasi comportament ca ei, aceleasi fitze de oameni batrani. Parerea mea e ca trebuie sa petrecem cat mai mult timp cu copii nostrii, dar nu sa stam doar dupa fundul lor. Sa ii implicam in viata noastra, cat se poate. Este un efort imens, nici eu nu stiu cat o sa il pot face. Deocamdata, la mine merge. Va tin pumnii sa gasiti si voi solutiile optime. Pupici
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Gio, dar cum reuseste? Dragutul de el .. sa treaca. Merge singur ??? sau cum cade ??
Deea
LunaNoua spune:
Bumbita, ce tare e piticul !!!!! Cum l-ai invatat sa dea pupici?
Deea
LunaNoua spune:
Moni, ce mai face Dienutza? Mai are febra? Noi trimitem o imbratisare sa treaca cat mai repede.
Cat despre sociabilitate, nu cred ca are de-a face cu statul cu altii. Daria sta numai cu mine toata ziua, si cu Silviu seara dupa ce vine de la servici (adica vre-o 3 ore) si tot e sociabila. Rade cu toti strainii, si se joaca, si nu se teme sa nu ma vada langa ea.
Deea
monica70 spune:
Am revenit.
S-a trezit Diana - a dormit peste 2 h! A si bagat niste tzatzi...Febra nu are deloc acum,sper sa nu creasca diseara iar. Doar ca n-a prea mancat azi,doar niste banana cu branza,un pic de piureu de fructe un pic de spanac,un pic de piure de legume - un pic insemnand cateva linguuritze...in schimb a baut suc de citrice ... Si lapticul de diminezta si acum.Si pufuletzi ... tot e ceva.
Acu fug s-o imbrac sa plece la pimbare.
Mami e si ea azi cu febra 38 Si lui Ghitza a inceput sa ii curga nasu' Mie mi-a mai trecut.
Revin....
MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
Giova spune:
Bumbita ce fain trebuie sa fie sa dea pupicei. marco deocamdata doar ma ia dupa gat si-si pune capul pe umarul meu.
Ma bucur ca a trecut de efectele vaccinului. se pare ca e tare naspa vaccinul asta.
Simo te inteleg ca ti-e greu si dor de Clara. dar cum au zis si fetele si eu il iau pe mraco cu mine peste tot.Daca nu-l iau vine el dupa mine.
Denisa ma bucur ca i-a placut Emmei la innot si e o asa zvapaiata.Lasa sa vada si canadienii ce copii fac romanii: sanatosi, frumosi si isteti .
Moni .
Deea eu nu am tarc si marco nu sta nici unde, nu are stare. In patut cand doarme, in scaunul de masa cand papa si in carucior cand ne plimbam. Asa ca misuna prrin toata casa, unde sunt eu e si el. Se tine de canapea, mobila, dulapuri, scaune, masa si merge in picioare. daca nu are de ce se sprijini merge in 4 labe. de jucat nu se prea joaca, doar cu cablurile, mouse-ul si tastatura. In rest da ture peste tot. nu sta intr-un loc nici 1 min..
Nu stiu cum face din 4 labe de da cu gurita de covor si urgent isi sparge buza.
Noi nu am iesit azi afara, ca a tot plouat. Acum e cam intuneric si mi-e lene sa-l scot.
Dar sunt super fericita ca azi tot cu mama e in gura.
Tocmai eram in bucatarie, si a venit dupa mine in 4 labe zicand :mama,mama, mama . Mi-au dat lacrimile de bucurie, asa o voce melodioasa are cand zice mama .
Poate ati observat ca am scos cateva mamici si bebei de pe lista.
Sunt la mine in calculator, asa ca daca apar si scriu frecvent le voi pune iar.
Mai trebuie sa fac curatenie, dar in alta zi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
Iar am revenit,da vad ca numa eu p-aci
DEEA probabil ca tine si de caracter/temperament cu sociabilitatea.Dar eu aveam 3 ani si eram in spital cu mami (aveam hepatita) si nu putea sa mearga nici la WC sau la telefon din cauza mea ca urlam ca din gura de sarpe daca pleca de langa mine !!! Sper sa nu fie si Diana asa mai incolo,ca am pus-o!
Ce sa va mai zic off topic (ca tot cu de-astea is ) ? Am fost la interviul ala
1. cronometrez - mai mult decat dublu decat fac acum cu tramvaiul
2. ajung la interviu,interviatoarea ciuciu,ca era plecata deja 3. ajung pe mana unui macaronar cam de varsta mea, care vorbea bine romaneste si se pune el sa ma ia la interviu
4. in biroul ... unde mai bantuiau doua gagicutze tinerele la ora 16,30 trecut
5. se pare ca si macaronarul statea in acelasi birou cu ele si a mai fost si sunat pe mobil,a vorbit vreo 5 minute de duduiau geamurile - care ati auzit italieni vorbind stiti la ce ma refer
6. ce am aflat - conta o tine o firma din Timisoara,aci trebuie una care sa le faca pentru italieni situatii si ceva conta primara - deci munca subcalificata pentru mine
7. cand a auzit pe la ce italieni am mai lucrat parea f. incantat si a zis ca nu au nevoie de expert contabil,dar e bine daca is ca sa ii verific pe aia din Timisoara,poate le depistez greselile
8. peste vreo 2 zile vin contabilii din Italia si ne mai cheama odata,pe cele selectate - a scris pe verso sa am cheme aia care se ocupa - si care o roise
9. program cica de la 8 la 16,da era ora 17 si alea erau inca acolo
10. dupa mine era programata o prietena buna,ce lucreaza la o firma mare,germana de ani buni,tot economista contabila,s-a gandit si ea sa vada ce si cum: cu ea a vorbit mai ca la usa cortului - ca doar nu lucrase pentru italieni si nu stia italiana - mai ales a vazut ca si-a permis sa ceara salariu "cam mare" Si cand a intrebat si ea de orar i-a zis ca de la 8-la 16,daca nu se vorbeste,ca daca nu se sta dupa,cum ar veni,sa recuperezi - si era ora 18 deja si alea 2 erau acolo!
11.eu am zis ca vreau "nu mai mic decat cele de acum",dar sincer nu ma duc acolo nici pentru cele 5 mil. in plus de care ziceam ieri,5 mil. virtuale evident,ca la cat is de zgarcitzi ...
12. da' numa sa am timp,ca ma duc si la intalnirea aia de taina,chiar is curioasa cat mi-ar oferi si abia astept sa refuz elegant onoarea de a le fi angajata
MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
LunaNoua spune:
Noi izolam in camera Dariei un perete. iar Darie e inspector sef. Toata ziua a stat acolo la supravegheat, si nu ii tace guritza nici o clipa. Nu mai poate, nu stiu ce e asa incantata Acu a venit si taica-su si ii tine isonul Ia-ia-ia .. ta-ta-ta-ta ... abla-bla ...incontinuu
Deea
LunaNoua spune:
... sau poate de la cartofi prajiti i se trage ?
Moni, bleach ... italieni. Nu e de lucrat cu ei, decat daca ai 20 ani, si fusta scurta. Altfel nu te incadrezi in profilul "cariera de succes" . Dupa cum ai descris cum stau lucrurile, nu e de mers la ei. Gasesti in alta parte mai bun Keep lookin'
Deea
monica70 spune:
Mai si la voi merge DC ca ?
DEEA eu am lucrat 6 ani intr-o firma italiana si a fost super de super,ca intr-o familie,nici aci nu e rau,ce sa zic ... Si chiar fusta mini nu prea port ca nu-mi permite fizicu' Stai linistita, ca nu amesteca ei angajatele cu pupezele,la pupeze e super oferta pe piatza ,au de unde alege Acu ma mai duc la interviuri,sa vad ,poate ma conving,ca totusi e super bine unde is acu (mai puztin patronu,ca numa nu-mi place de el nici daca ma straduiesc ) Si poate da norocu' si dau de vreuna cu salariu mai dolofan,dar asta o fi probabil numai daca accept vreun post de sefutza (director economic,contabil sef de sef ) si chiar nu-mi place nici asta mai vad eu,ca nici sa fim 5-67 in birou nu vreau Ce de pretentzii pe mine,nu?
DEEA de ce n-o filmezi sa o auzim si noi pe daria vorbind?
GIOVA la fel,vreau sa il aud pe Marco cu "mama"
mai am ceva restante cu filme de vizionat,parca ,o sa reusesc eu in seara asta sper,dar,trebuie sa iau la rand paginile si merge ca naiba DC-ul