Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

deea mai sti poate de la cartofii prajiti i se trage.
Moni si la mine merge naspa Dc-ul. lasa ca il voi filma, poate maine, daca nu uit.
Nu cred ca merita jobul ala. cu siguranta vei face ore suplimentare si bani ciu-ciu. Stiu eu ce vorbesc, ca am unul care lucreaza asa.

Noi suntem imbracati si-l asteptam pe tati sa ne duca la ap. Plange, se pare ca nu-i plac adidasi noi, ca nu se poate ridica de varful lor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO, magazinul se deschide sambata, e magazin Primii pasi, deci vor fi in principal produsele lor.
Cu pregatirile stam ok, mai avem destule de facut dar mai avem timp, din fericire.
SIMO, te inteleg cu dorul de bebe, si eu as simti la fel in locul tau, dar, cum ziceau DEEA si MONI, mai lasa sa faca si altii treburi, ca singura nu poti sa le faci pe toate. Eu fara sotul meu as fi terminata, e un super tata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

am ajuns si noi acasuca de pe drumuri. Afara a fost foarte urat toata ziulica si a plouat.
Am fost astazi la nenea dr. si ne-a spus ca suntem bine si ca nu e racita gagicuta mea si ca nasucul e ceva normal sa fie infundat pe vremea asta ciudata si mi-a zis sa ii iau Vibrocil si sa ii pun in nasuc.Sa o fi vazut ce tipete mai scotea ea in sala de asteptare de numai gura eu se auzea si radea la toata lumea. Cand am intrat in cabinet s-a apucat iar pe rasete catre dr. am pus-o in fundic sa o asculte la plamani si ea figura tot catre dr. se intorcea si ii radea.I-a picat cu tronc ca de fiecare data cand merg cu ea la cabinet i se tot hlizeste la dr.De la cabinet am plecat sa o las la mama ca a trebuit sa mergem sa ne schimbam buletinele si a fost foarte cuminte.

aaa ...dimineata mi-a facut o de am ramas masca ...mi-a papat la masa de dimineata cat mi-a papat ieri toata ziua 300 ml. laptic.

la mamici si pitici frumosi

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Moni- ce face Diana, cum mai e cu febra?
DA, nasol la aia din ce povestesti, dar vorba ta m-as duce sa ii refuz "frumos",ca tot esti o doamna prea buna pt ei.mess-ul nu-tzi merge, ca dc merge nasol, da..
Giova- lasa ca se obisnuieste el cu adidasii.Eu te inteleg cu Marco ca asa e si Emma sa stii,nu sta deloc, si azi cred ca din cauza asta a si dat spanacul afara, dupa ce ilpapase asa de frumos, si era obosita,cred ca stei dimi cand pelc de acsa, ca mereu cand pece doarme doar 1h si apoi dupa ce iese afara 1hjumate normal ca e obosita si vrea la nani si eu sa ii dau cu linguritza- faza e ca apoi a ras un bibe de 300 ml cu cereale, ca normal ca nu se putea culca far papa.
Mai voi ce le mai datzi la bebei sa pape, ca eu nu stiu ce mincare dea noastra sa mai gatesc, plsu ca vad ca in afara de peste nu vrea carne de 10 zile

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, abia acum resusesc sa scriu si eu doua randuri, am tot citit ce ati postat dar bebele meu n-a avut chef de somnic si mergeam la el.acum l-am schimbat...din nou si se pare ca sta linistit.
Giova, plimbaret e Marcolino al tau.Acum nu-i problema daca se loveste la gurita dar dupa ce-i cresc dintisorii s-ar putea sa fie.Poate atunci e si el mai atent si nu se lasa asa.f bine ca doarme asa o sa vezi ca incet incet isi schimba programul.
Bumbita, m-au trecut fiorii cand am auzit ce febra a facut noi n-am facut inca vaccinul acela si mi-e tare frica de el.trebuie sa fie tare csumpic daca pupa asa, Alain isi deschide gurita si o lipeste de noi, ne umple de saliva dar noi suntem f incantati ca ne-a pupat baiatul
Moni bine ca ati scapat cu febra.Despre interviu ce sa zic asa cum ai descris tu mie una nu mi-ar fi placut deloc sa lucrez acolo...
Denisa, abia astept sa vad filmulete cu Emma innotand, imi imaginez ca trebuie sa fie f draguta.Aici din pacate nu am unde sa-l duc pe Alain, lui chiar i-ar face bine la piept.Din ce ai descris tu mananac f bine Emma, pupicei si sa-i tina Dumnezeu naravul...

Mergi la inceput

Ali-ma bucur ca e ok Iarina si ca nu e racita si ca a papat bine, deci au toane astia mici, e clar.
Silvi- esti ok?
Anas- unde ai disparut?

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Simo, cred ca ti-e greu la serviciu, nu stiu ce sa iti zic, te sfatuies fetele care lucreaza...pupicei de la noi ca sa iti treaca supararea.
Deea f bine ai zis cu implicarea bebelinilor in viata noastra, asa am si eu de gand sa fac, sa il fac pe Alain sa participe in viata noastra cat mai multcred ca asa e cel mai bine pentru ei.
Ali, bine ca nu aveti probleme de sanatate, cu papita asa sunt ei fitzosi dar le trece lor intr-o luna-doua,pupicei de la noi.
Denisa eu i-am facu lui Alain mai nou pulpa de pui ca de piept se saturase si el.Am mai facut dovlecel, cartofi cu morcov, legume de tot felul.

Mergi la inceput

Denisa, multumesc de intrebare, suntem bine.Alain mai are ceva probleme cu kk-ceala dar revin la decoct de orez ca azi i l-am scos in ideea ca se saturase saracul de el dar maine o sa-i dau ca altfel nu ne trece. Mai nou e asa de cumintel ca-mi vine sa-l mananc, se culca singurel in patut, cand vad ca-i e somnic il asez acolo si sta linistit pana adoarme, nici muzica nu-i mai pun. Azi a sta cu mine in bucatarie cat am gatit, in premergator si in scaunul de luat masa.A manact si vreo doua pastai de fasole, facute la cuptor cu rosie si usturoi ar mai fi mancat el dar nu i-am dat pt burtica....N-am iesit afara ca a plouat toata ziua dar ne-am jucat in casuta si a trecut repede ziua, in seara asta am avut musafiri si am avut un teanc de vase ca in reclamele cu detergenti ma si gandeam daca sa le spal sau sa iau altele dar le-am spalat pana la urma si dupa aceea hop pe DC

Mergi la inceput

Silvi-mersi de pont cu papa si ma bucur ca e cumintzel,dupa cum vezi Emma mai are si toane,dar eu dc ma mai apuc de bebe nu fac decat baiaaaaatttttttttttttt- ca altfel o iau razna.
ea nus ta deoc locului si adoarme si ea in general repede siisngura dc inainte e frecata sau lasata la greu sa se joace- mai als la ture

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Ei lasa ca si baietii sunt prapaditi. Bine ca-i jucausa, daca mai invata si sa innoate nu o mai stapaniti nici pe uscat nici in apa

Mergi la inceput