Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara buna
io is rupta in 2 de oboseala,mai fetelor bebeii vostri se joaca cu jucarii,al meu nu le arunca ,jucaria favorita is io,capul meu,urechile mele ,cerceii lantul inele pana si hartia aia de la chiloti de la spate mi-a gasit-o si se chinuie s-o agate cu dintii,e turbat dupa toate accesoriile mele,si io turbez numai am mult,
ii dau toate jucariile care mai frumoase, mai nou bricheta ,pachet de tigari,tel mobile si de astea interzise,dar se joaca un pic le arunca si apoi iar in capul meu
IO NU MAI VREAU NICI UN BB-IS FOARTE HOTARATA GATA,S-A TERMINAT,NICI LA buda nu pot sa merg fara el,nu sta singur nicaieri.offfffffffff
Si acu sa va zic si de satisfactii,merge pe langa pat,si ma pupa si el,dar tot asa cu gura deschisa si canta lalalalal sau un fel de lalaala si se joaca cu mine ascunsea tiiiii,bauuuuuuuuu ...
ma duc sa beau niste mustsi revin,acu ca pot iesi un pic dn camera ca a adormit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana abia acum a atipit...febra ioc,sper sa o tina tot asa...
A si papat cate un pic,plus un iaurt si casa o fac sa bea laptic,le-am dat papagalului,catzelelului si ursuletzului Sa vedetzi cu ce moaca se uita la ei cum "baga bibe". Ba a apucat-o si rasul Si evident a vrut si ea! Cum nu mai voia,iar bibe la animalutze si imediat bea si ea

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hop si eu, pe ultima suta, sa urez la multe luni inainte sarbatoritilor de zilele acestea, in frunte cu nora-mea, de care nu mai stiu nik.

Mie mi-e un rau de mor, ma doare capatana de cateva zile de zici ca sta sa crape. Si ati scris, frate... Am citit cate ceva, dar nu rusesc sa focusez cine ce-a mai facut, care mananca si care nu, care adoarme singur/a, cine are febra, daca am de raspuns cuiva... O sa radeti, da' cred ca am retinut o intrebare a cuiva care nu a primit raspuns. Probabil pt. ca era off topic?Motiv pentru care am si retinut-o. Giovo, n-ai ce face de vrei sa-ti iei cuptor electric? Sunt si incorporabile pe gaz.

Mie imi tot schimba cineva copilu' o data la doua zile. O zi am un ingeras, o zi un dracusor. Asta cred ca simte ca vine cineva cu forte proaspete sa-l pupe-n fund (adica tac-so). Numa ca pana vine tac-su (saptamana viitoare) eu cred ca o cam iau razna. Noi am facut antirujeolosu' saptamana trecuta, vineri. Nici o reactie pana in prezent (in afara de agitatie si cerut in brate). Nu stiu daca v-am spus dar acum avem doi dinti.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

moni-bine ca i-a trecut dianei temp
pufumic-si mie mi se intamla la fel,oare cine ne-o schimba copii?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

[quote]Originally posted by pufumic
Mie imi tot schimba cineva copilu' o data la doua zile. O zi am un ingeras, o zi un dracusor. Asta cred ca simte ca vine cineva cu forte proaspete sa-l pupe-n fund (adica tac-so). Numa ca pana vine tac-su (saptamana viitoare) eu cred ca o cam iau razna. Noi am facut antirujeolosu' saptamana trecuta, vineri. Nici o reactie pana in prezent (in afara de agitatie si cerut in brate). Nu stiu daca v-am spus dar acum avem doi dinti.

Reactie la antirujeolos apare (parca) intre a 5 si a 14 zi, ceva ce seamana a raceala. Sper sa nu aveti nimik.
FELICITARI PT. DINTSOS!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-am distrat. Dintzosu' meu nu pupa, doar musca. M-a capsat mai ieri de fata. Ca sa nu zic ce zgarieturi imi trage. Nu reusesc sa-i tai unghiile f. scurt, ca se agita si mi-e frica sa nu-l ciupesc. Si cum s-a transformat in ultimul timp intr-o maimuta cataratoare, se ajuta cu gherutele sa se ridice cat mai sus cand e la mine in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco mi-a adormit la 22.30. S-a trezit putin, dar a dormit la loc dupa ce i-am dat suzeta. Doamne ajuta sa-l tina tot asa.
Denisa asa e cu copii astia, si de acum trebuie tot dupa ei sa fim.
Silvi bine ca nu e perico; acum cand sunt dintisorii mici. Sper ca mai incolo sa nu mai dea ca prostul. Macar capul si-l protejeaza, s-a invatat si daca pica pe spate rdica capul, sau amortizeaza cu umerii.
Anasol te inteleg. Marco cum imi prinde parul: FEREA. sau ma musca de nas si de barba. Si doare cumplit.
Azi nu stiu ce a avut: venea la mine, tragea de mine sa ma joc cu el. M-am jucat eu, dar el vroia non-stop.
Pufumic modelul care-l vrem noi e numai pe curent. ce am vazut pe gaz nu mi-a placut.
Si in Italia tot pe curent am avut, dar nu am platit noi facturile, asa ca habar n-am cat cosumam.
Si Marco ma zgarie, mai ales cand ii cresc putin unghiile, si nu i le tai chiar perfect, mai uit vreun colt. Pai m-a lasat de multe ori fara piele pe nas.
Asta e cu bb nostri, trebuie sa le acceptam toate gesturile astea "tandre".
Moni, Astery .
Ali ma bucur ca nu are nimic Iarina si ca e asa guraliva.

Va , ma bag la Tv la stiri si pe urma la serialul meu preferat CSI.
usor la .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Giova, chiar nu gasesti nimic sa-ti placa pe gaz? Mai cerceteaza! Ce marca e ala pe curent care-ti place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
AVEM 9 LUNI!!!!
LA MULTI SI CELORLALTI BEBEI CARE IMPLINESC AZI 9 LUNI, si nu numai!
bumbita, macaroanele le-am dta prin blender dar nu s-ar facut ele mici mici; asa ca Mateias mesteca de mama focului.
Mi-e foarte greu fara el cat stau la servici, dar cateodata am asa de mult de lucru.....
Vorbim la telefon, si stau cat de cat fara griji pentru ca stiu ca bona are grija de el....
RAPORTAM LA 9 LUNI: 9.040 KG SI 73.5 CM.
Dr. a zis ca e super bine.
S-a minunat dr. cand a vazut ca are 7 dintisori si e pe cale sa iasa al 8-lea.
ASTA E SINGURURL MOTIV PENTRU CARE NU PREA MANANCA!!!
Dr. a zis sa stau fara griji pentru ca nu are pofta de mancare datorita dintisorilor....dar ca o sa-si revina el.
Sa-l lasa in pace, sa manance cat vrea el si cand vrea.
In ceea ce priveste ZIMAFLORUL, dr. mi-a interzis categoric sa-i dau asa ceva; a zis la mai tarziu o sa ne injure copilul pentru ca in loc sa-i facem un bine, ii facem rau; pe la 14 ani o sa aibe mari probleme cu dintii daca ii dam Zimaflor.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor, Alain l-a auzit pe tati plecnd si sunt trezita din nou de la ora 7,30.la 8 l-am luat din patut si acum e deja mancat, mai trage o joaca si se va pune la somn. Azi avem mai multi sarbatoriti, tot unul si unul.La multi ani tizului nostru Nicolas de mamicuta Lili(pupicei de la noi), lui David de mamicuta Anasol, dragutului Marcolino de mamicuta Giova, Dariei de mamicuta Deea si Dariei de mamicuta Anabordea si lui mateias de mamicuta Toanca !!! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii.
Giova simpatic tare Marco cu amortizatul cazaturilor, bravo lui.Alain cade ca un butuc, noroc ca o face in pat sau in tarc...Despre cuptorul electric nu stiu chiar nimic de aceea n-am raspuns, eu gazul l-am folosit dintotdeauna.stiu doar ca e mult mai sanatos sa gatesti pe cel electric fara emisie de gaze..atat.
Pufumic sa va traiasca dintisorii si se inmulteasca.Cred ca va e un dor de tati de numai puteti.Sunt curioara ce reactie va avea Vladimir.
Anasol, asa mai au ei perioade si ti se pare ca se schimba.de fapt ei acum incep sa castige cata putina independente de a face singuri miscari si se zbenguie pana nu mai pot si iti arata ce stiu ei sa faca.Alain e ca o liana, ii umplu patul de jucarii si el se joaca cu mine
Astery pupicei lui Razvan, e simpatic foc.

Mergi la inceput