Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am uitat sa va spun ca acum trebuie actionat cu blandete dar totodata ferm la reactiile lor de a musca si a trage de par.Nu este bine sa-l lasam sa faca asta, trebuie explicat ca nu e voie si sa li se interzica deoarece mai tarziu e mult mai greu sa inteleaga de ce nu e voie brusc si inainte era...Eu am reusit sa-l dezvat de muscat o mai am pe aceea cu trasul de par. Tot timpul ii spun ca nu-i voie si ii desfac manutele, se uita la mine si zice oooooooo e o figura si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna dimineatza si de la noi,
Fetele eu n-am mai intrat de multisor, dar sper ca nu m-ati taiat de pe lista.
Sunt tare necajita ca in ultima vreme am avut numai probleme. Filip a facut saptamana trecuta o laringita urata si am ajuns la spital unde am stat vreo trei zile. Nu va mai povestesc cum e in spital ca unele dintre voi stiti deja ... cel mai bine e sa nu ajungeti niciodata acolo. S-a refacut repede dupa laringita, dar dupa ce am ajuns acasa a facut eneterocolita ... se pare ca a luat ceva virus din spital si de-abia i-am gasit "antivirus" . Am avut doua zile de cosmar in care numa a vomitat si a facut scaune moi si muuulte. Nu voia sa manance nimic (nici eu n-as fi vrut zeama de orez si supa de morcov) ... era foarte deshidratat, dar ne-a ajutat Dumnezeu si am scapat ... l-am fortat sa bea lichide, ii bagam pe gat cu siringa din 15 in 15 minute. Acum e mai bine dar tot mai avem un pic de tras. Dimineata mi-a facut un pic de febra ... cred ca se intoarce raceala, ptr ca am intrerupt tratamentul din cauza enterocolitei. Ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa scapam odata ca nu mai rezist mult.

Imi pare rau ca nu am reusit sa citesc tot ce s-a scris, sper ca sunteti bine. Ne-am mai uitat la flmulete ... Filip se bucura tare mult de ele. Am vazut-o pe Diana, pe Raisa si pe Angelo ... ce dulci sunt, ma topesc cand vad cum se ridica in picioare, merg in patru labe sau fac genoflexiuni . Filip e cam in urma ... el numa se rostogoleste

Va pup si va doresc o zi superba ...

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nicolas, David, Daria de Deea, Daria de Anabordea, Matei!!

Noi de dim. sarbatorim prin joc, pupaturi, imbratisari si voie buna.
A vb. la tel. chiar si cu iubita Anna din Alba (mai mult au chiuit unul la altul), pe care o striga aseara intr-una. Zicea: mama, nana, ana.

Toanca am notat datele. Mai astept sa se stranga si luni le pun si pe forum.
Ma bucur ca e ok Mateias, vezi dintisorii sunt de vina.
Pufumic pai cuptorul e de la Frake imi convin caracteristicile si e super designul. Butoanele se baga inauntru si nu se vad si are display digital.
Eu as vrea sa stiu cam cat curent consuma. Nu folosesc eu in fiecare zi cuptorul, dar o data pe sapt. tot o fac.
Silvi plita e pe gaz, doar cuptorul electric.Habar n-am daca e mai sanatos sau nu, stiu dar ca vom muri cand vom vedea factura de la Electrica.
Canda imi pare rau pt. micul Filip. Of doamne prin ce ati trecut. Pacat ca nu am stiut. Si Diana de Ingrid a avut enterocolita. sper sa-i fi trecut acum. de la noi.

Marco mi-a dormit pana la 10 azi dim.
Il asteptam pe tati sa mergem la Expo de mobila si sa vb. cu reprezentantul Franke.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

canda_h, stiu prin ce treci pentru ca si noi am avut rinofaringita acuta si enterocolita.
Dar, vezi ca mie mi-au dat de la spital niste prafuri (Humana Enterocolit) pe care i le puneam in biberon impotriva deshidratarii.
Si contineau si glucoza sa-i dea senzatia de satietate.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Nicolas, David, Marco, cele doua Daria si Matei

Canda, urata faza cu laringita si enterocolita. Pupici lui Filip, sa se faca bine repede.

Silvi, nu-llas sa ma traga de par si sa ma zgarie. De fapt, nici nu o face ca sa se distreze,inca, pur si simplu se ajuta de fata si de parul meu sa se catere pe mine. Eu ii spun ca si tine, ca nu e voie, ca facem mai mai, nu zgariem, nu tragem oamenii de par.

Giova, misto cuptoarele alea cu display, dar cred ca te rup la factura de electricitate. Eu am pe gaz, tot Franke. Vezi ca trebuie sa scrie pe undeva prin fisa tehnica cam ce consum au.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Nicolas, David, Marco, Daria, Daria si Matei ... sper ca n-am uitat pe nimeni. Sa cresteri mari puiutilor si sa fiti sanatosi!

Am citit din urma si multumim de urari ... vad ca nu ne-ati uitat chiar daca noi am luat o pauza lunga de pe forum.

Azi mergem iar la medicul de familie pentru un consult ca sa fim siguri ca totul e ok.

Nu mai stiu exact da parca Ioana si Razvanel erau in urma cu vaccinul ... ati reusit sa il faceti? asta era vaccinul de sase luni sau ala antirujeolic? Nici Filip nu a facut inca vaccinul, dar sper sa se faca bine si sa il faca la sfarsitul luni.

pupici,

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

canda sanatate lu filip ,sa-si revina repede!
fetele dati-mi si mie un pm ,cu o reteta la o ciocolata de casa,care stiti,tytytyty

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
Eu p-aci cu lucrul!
CANDA MA BUCUR CA AI MAI SCRIS,PUPICI LUI FILIP,BINE CA A TRECUT CE AFOST GREU

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

irinadum si eu ii dau lui Matei biscuiti de la Nestle.
II dau lui in manuta si il papa singurel.
Nu s-a inecat niciodata pana acum.
Asa ca: go for it!
Multumim si va pe toate pentru urari

poze

Mergi la inceput

irinadum si eu ii dau lui Matei biscuiti de la Nestle.
II dau lui in manuta si il papa singurel.
Nu s-a inecat niciodata pana acum.
Asa ca: go for it!
Multumim si va pe toate pentru urari

poze

Mergi la inceput