Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
R_MARCE spune:
Ahhhhh inca ceva... Am o prietena care nu si-a simtit fetitza pina la 9 luni!!! serios vorbesc! Si fetitza s-a nascut sanatoasa tun ...
Marce
20+
miciurin spune:
Ca si faza asta cu forumul care ma seaca la fel d emult ca figura proprietarului de aseara! Vad ca mesajele noi ale mele, Flaviei apar la pagina 8 cand deja e pe final pagina 9!
ylilimic spune:
r-marce, gama cocodrillo o gasesti in diverse magazine, mai bunutze, nu stiu sa-ti spun data fiind distanta care ne desparte. Poate azi dupa masa sa fac ceva poze la hainele lui Matei de iarna asta din aceeasi gama, iar tu cu ochii mintii sa adaptezi lucrurile. Oare pe net gasesti ceva informatii?!
daconst, faza cu hemoroizii trebuie sa fie nasoala! Si iar vin cu o ghidusie: la spital n-ar strica sa aveti cu voi supozitoare cu glicerina, caci in urma nasterii normale (impinsul bebelusului inseamna sa te scremi ca la wc) multe nu se vor simti comod sa se mai screama, asa ca un ajutor nu strica! Mie medicul mi l-a recomandat!
flavia, linisteste-te! Sunt convinsa ca intr-un fel tu simti miscarile dar nu le dai importanta cuvenita. Ti-am spus ca pe Matei l-am simtit ca un ghiortait de matze? Daca e ceva ce inainte de sarcina nu era, atunci cu siguranta sunt bebelinele! Ca doar nu au inceput sa sara rinichii, ficatul sau stomacul din tine?! ![]()
grace, cred ca ortopedul consultat trebuie sa fie unul f bun, care sa iti ofere toate informatiile necesare si mai ales sa-ti ofere incredere in sfaturile lui. Pe mine daca nu ma "inspira" fatza, poate sa fie cel mai bun si tot intreb a doua oara!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
CARTI de psihologia copilului
miciurin spune:
Nu cu bunica, cu bunica bunicii......
Delfinuto, e bine sa chemi un preot in general, io zic ca ai o perioada nashpa, si doar atata. La mine de ex se intimpla ca daca mi se arda un bec sa fie o perioada in care tot pocnesc becurile. daca sparg ceva, o cana etc asa o tin vreo sapt dupa care nu mai sparg nik cu anii! Dar la casa noua io zic ca asa se cuvine sa fie sfintita de o fata bisericeasca!
delfinuta spune:
Buna dimineata!
Fetelor am si eu o intrebare: este foarte daunator pt bebe daca exista un televizor in camera lui?
R_MARCE spune:
TV in camera? dc nu? eu nu am auzit de asa ceva. Oricum bebe trebuie obisnuit cu zgomotele...nu f puternice dar nici sa se umble in virful piciaorelor cind el doarme. Eu una, stind in garsoniera am tv si bebelina o sa fie nevoita sa se obisnuiasca cu el. Asta e! ...pina o sa ne permitem sa ne mutam undeva unde sa aiba camera ei...
Marce
20+
delfinuta spune:
Roandre am incercat sa ma uit la poze, dar nu e niciuna..
Ca tot vorbeati de nopti nedormite, azi-noapte am stat si eu cu ochii in tavan vreo 2 ore...asa in spirit de solidaritate..
Liuda spune:
Buna dimineata !!!
Daconst primele luni sufeream cumplit de constipatie si unica frica pe care o aveam era sa nu ajung la hemoroizi... si acum am frica asta dar mi-am gasit nasul adica beau in fiecare zi HUMANA mea pentru femei gravide constipate si cu asta am rezolvat problema demult. Sa stii ca daca te duci zilnic la wc nu ai cum sa faci hemoroizi - dar am o frica de ei de nu mai pot!!!
o zi buna la fetite si baietei!!!
sa stiti ca am gasit haine mai ieftine in Galati - la depozite!!!Chiar sant iefine pe langa preturile din magazine.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile
Liuda spune:
eu ii pun si tv si calculator in camera ca nu pot sa pun calculatorul in dormitor ca nu am loc, in living la fel ... deci sa se obisnuiasca.
plus ca stiu pe cineva care mergea in varful degetelor si statea cu tv inchis de cateva luni - sa nu trezeasca copilul, pe cand vecina ei cu copil de aceiasi varsta avea manelele date la maxim toata ziua si copilul dormea - nu avea treaba in camera lui. Deci cum il inveti asa il ai. WEu am de gand sa-l tin mai in galagie sa nu fie speriat ca de boambe...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile
delfinuta spune:
Marce mi-a zis cineva ca cica n-ar fi bine cu tv din cauza radiatiilor...de-asta intreb si io, ca noi deja avem tv in camera..
Liuda ce Humana zici ca bei tu si de unde cumperi? Ca eu mananc Activia in fiecare dimineata pt
dar as schimba meniul..