Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
marinar spune:
neata
mai cred ca aveti dreptate cu miscarile bebeilor. de la un timp imi simt mai putin fata ziua, noaptea ea stie ce face ca eu dorm ca ursul, ma trezesc numai o data la pipi. azi a miscat de dimineata chiar cand m-am trezit, destul de tare si apoi... m-am enervat la munca si ea nu mai misca dar ma doare burta...
Marina
24+
burtika
R_MARCE spune:
Delfinutza, dak e cu radiatiile... nici nu am mai respira k sa nu ne iradiem! Ce sa mai zicem de telefoanele mobile si tot restul..? presupun k si tu vb la tel mobil. Nu te gindesti k esti gravida si k sint tot radiatii care trec prin corpul tau si pot ajunge la bb?
Serios acum... nu a murit nimeni pina acum numai de asa ceva. Iar ajungem la paranoia...
stai linsitita, k sint altele mai rele ...pina sa se ajunga la radiatiile de genul asta.
Marce
20+
ylilimic spune:
delfinuta, la Matei am avut si TV si PC in camera ca altfel nu se putea. Nu au fost probleme. Acum le-am scos pe amandoua ca Matei a crescut si nu s-ar mai culca pana dimineata. Inca nu m-am hotarat unde il culc pe bb2, asta e o intrebare buna?! Am 2 patuturi tarc, am 2 camere dar inca nu am hotarat locatia.
D.p.d.v al patutului eu am optat pentru tarc, pentru ca dupa c se mareste are un stil sa dea cu capul, ceva de groaza!
carutzul, trebuie sa aiba neaparat folie de plastic transparenta protectoare. La noi, la mare, bate vantul mai tot timpul anului si mi-a fost VITALA! Pe vremea lui Matei erau doar 2 carucioare cu folie in oras iar acum e nebunie, plus ca ma oprea lumea sa ma intrebe de unde o am sau pe unde mai repsira copilul!!! Am folosit folia si pe ploaie, si pe vant, si pe ger, pentru ca la bebe se face un pic mai cald / adapost decat afara si are tot timpul mainile calde. Chiar dr de familie mi-a zis sa-l folosesc din plin cata vreme il suporta copilul. Si a suportat ca era invatat de mic!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
CARTI de psihologia copilului
marinar spune:
eu TV nu am in camera bebelinei, dar PC-ul acolo sta, si asemenea Liudei, nu-l mut pt ca nu am unde.
Marina
24+
burtika
loremunteanu spune:
Salutare burtici!
Aventura, merci pt completare.
M-au apucat dracii cu forumul asta si de asta n-am zis nimic ieri...
Bineinteles ca mesajele mi-au intrat aiurea ieri si nu stiu daca a mai citit careva ceva...
R_Marce, intrebasem daca plapumioara era vatelina pe dinauntru... adica nu e numai cearsaf nu? Asa pare din poze...
Sunt multe lucrusoare pt bebelusi si in dragonul rosu - in ambii dragoni; numai ca in cel nou mi s-au parut preturile un pic mai mari...e adevarat ca eu am fost exact la inceput cand inca nu erau toate standurile deschise...
La mine pt constipatie a functionat foarte bine cu struguri... de cand am inceput sa manac struguri nu mai am probleme... Si alt remediu... nucile verzi..dar cred ca le-a trecut deja vremea...
Daca iar intra mesajul aiurea.....
Pupici la burtici!
Loredana
22+
Roni-Cristian
delfinuta spune:
Pai fetelor daca ziceti asa, inseamna ca nu-mi mai fac griji cu televizoru. V-am intrebat pt ca cine mi-a zis chestia asta era f vehement si sigur ca face fff rau si ma ingrijorasem.
delfinuta spune:
Si hai sa va mai intreb ceva si sa nu ziceti ca sunt paranoica..
De cand ne-am mutat in Baneasa, asa cum v-am tot povestit pe parcurs, am avut tot felul de belele: inundatie, ars instal electrica, intarziat mobila, oprit gaze fara motiv, astea fiind din cele mai grave. Azi dimineata - noi stam la parter - era o pisica la geam la noi, am vazut-o ca avem doi caini si latrau astia de mama focului. Ce spuneti? Ar trebui sa chem un preot sa faca festenie casei?? Mi se pare ca prea dam dintr-una in alta si asta intr-un timp f scurt (cam 3 sapt)..Oare se intampla ceva??

R_MARCE spune:
quote:
Originally posted by delfinuta
[....... V-am intrebat pt ca cine mi-a zis chestia asta era f vehement si sigur ca face fff rau si ma ingrijorasem.
Cred k era cineva "de-o virsta cu bunica"...

Marce

20+
moni25 spune:
salutare!
Nu am mai intrat de f. mult timp pe forum, sunt f. ocupata.
treceti-ma si pe mine cu un carucior roz, am aflat ca voi avea tot fetita.
Moni
21+ si maria 5ani si 8 luni
R_MARCE spune:
quote:
Originally posted by delfinuta
.......... Ce spuneti? Ar trebui sa chem un preot sa faca festenie casei?? Mi se pare ca prea dam dintr-una in alta si asta intr-un timp f scurt (cam 3 sapt)..Oare se intampla ceva??

Hai mahhhh.... zau asa!...
Nu stii k un lucru rau nu vine niciodata singur?
Marce

20+