Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Liuda spune:
delfinuta du-te la sensi blu (ca eu de acolo cumpar) si cere HUMANA milkzucker - costa vreo 300 si ceva de mii cutia de vreo 500 gr.
si 3-4 linguri de zaharel din ala faci sau cu apa fiarta sau in cafea in ceai in loc de zahar il pui. E dulce ca zafarul si nu este gretos - adica eu prefer sa-l beau in fiacare zi decat sa stiu ce inseamna constipatie. la mine a ajutat si crede-ma ca pana la el mancam iaurturi cu lapte cu fructe - tot felul de combinatii nucleare care nu faceau altceva decat sa ma baloneze dar la wc tot ma duceam odata pe saptamana si atunci cu eforturi mari ...
poate organismul tau la fel v-a primi si te va ajuta lapticul meu... eu fara el nu pot!!! daca uit de el 2 zile - se termina cu baia.!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile
Liuda spune:
vreau si eu sa-mi aduc preotul acasa ca sant mutata de un an si tot am lasat de pe o luna pe alta.
dar e bine s-o faci.
sper s-o fac si eu dar tare e greu sa te apuci ...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile
miciurin spune:
Michelle ma bucur pentru tine si fetita ta si sper ai parte numai de vesti din ce in ce mai bune de aici inainte!
Bei, nu mai vorbiti de constipatii si de hemoroizi pe aici ca nu vreau sa patesc cum am patit cu insmonia, sa se ia. Voi sunteti niste fericite, avand in vedere ca au am fost operata de hemoroizi si mi s-aiu refacut, asa de bine mi-a facut operatia! Si am ramas si cu un mot la
ca sa nu comentez nimeni cand zic ca eu is mai cu mot!
Pe 16 Octombrie sper sa aflu si eu ce sex are bebelusul meu, deocamdata e
! Eu banuiesc ca o sa ingros randul carucioarelor roz, dar pana nu am confirmarea nu pot sa ma pronunt.
miciurin spune:
Michelle ma bucur pentru tine si fetita ta si sper ai parte numai de vesti din ce in ce mai bune de aici inainte!
Bei, nu mai vorbiti de constipatii si de hemoroizi pe aici ca nu vreau sa patesc cum am patit cu insmonia, sa se ia. Voi sunteti niste fericite, avand in vedere ca au am fost operata de hemoroizi si mi s-aiu refacut, asa de bine mi-a facut operatia! Si am ramas si cu un mot la
ca sa nu comentez nimeni cand zic ca eu is mai cu mot!
Pe 16 Octombrie sper sa aflu si eu ce sex are bebelusul meu, deocamdata e
! Eu banuiesc ca o sa ingros randul carucioarelor roz, dar pana nu am confirmarea nu pot sa ma pronunt.
R_MARCE spune:
kestia aia cu zahar nu cumva ingrasa? oare...?
De ce nu incercati mai bine cu Herbolax? Sint pastilutze numai din plante facute si se dau la gravide. Am mai auzit k au luat fetele de pe aici, de pe forum si au fost mai mult decit ok.
Cum e cu faza asta...? Am auzit alta kestie "din batrini". Cica cine are baiat maninca mai multe dulciuri si ii place sau suporta gustul dulce f bine si nu maninca carne mai deloc...pe cind cine are fata, nu ar suporta dulcele asa bine si ar minca mai multa carne decit celelalte? (la mine cel putin e valabil).
Marce
20+
Catalina spune:
Delfinuta, eu as spune ca este de mare importanta sa sfintesti casa, mai ales ca abia v-ati mutat si urmeaza sa ai si un bebe care sa stea in casa respectiva. Nu stiu, cel putin pentru mine asta este foarte important si cred ca iti va da alta stare de spirit.
Pupici,
Cata 27
miciurin spune:
Nu mai spune ca si asa sunt plina de spume! Am intrat si eu in gaura neagra, asta e! Am mesaje retarde!
quote:
Originally posted by delfinuta
Miciurin mesajele tale apar nashpa, cu mult in urma..AU DAT DRUMU LA GAZE!!! Nici nu stiti ce fericire e pe mine...caci aseara am bagat KFC si supa la microunde. Inca o sapt fara gaze si mai puneam 5kg.
Michelle81 spune:
Buna fetelor.am fost ieri la medic dar nu mi-au facut rezonanta magnetica.Eu am fost La acea clinica pentru femei din Linz unde am avut programare.Acolo mi-au spus ca MRI se facae doar in Wiena si imi vor face ei programare.In linz mi-au facut din nou ecograf si au observat o imbunatatire,lichidul S_A RETRAS de la 16 mm la 11 mm,5 mm in doua saptamani.Au fost uiimiti si mi-au spus direct ca la asa ceva nu s-au asteptat in nici un caz ca ei erau mai mult ca siguri ca lichidul se va inmmulti."Hopul cel mare"nu este trecut dar am capatat speranta fetelor si sunt convinsa ca fetita noastra va lupta pana la capat.Dumnezeu este mare si a fost alaturi de mine.Rugati-va fetelor de cate ori puteti caci puterea este doar a lui Dumnezeu.Eu citesc de ceva vreme Acatistul Maicii Domnului in fiecare zi si ma rog la Dumnezeu pentru fetita noastra si pentru toate mamele si viitoarele mamici.Acum suntem dn nou in asteptare,pana obtinem programare pt MRI care poate dura chiar si doua saptamani.Sperante mult prea mari nu ne putem face caci starea se poate schimba de la o zi la alta.Daca acum doua saptamani doctorul nu ne-a mai dat nici o mica speranta acum...s-a inbunatatit si va spuns ca doctorii au foat foarte uimiti,mi-au spus ca este ciudat.Daca ati mai auzit de astfel de cazuri spuneti-mi si mie va rog sa stiu la ce sa am astept.Va multumesc la cele la care v-ati gandit la mine si Doamne ajuta sa se termie totul cu bine sa-mi fetita sanatoasa in brate.
Liuda spune:
Marce are ceva calorii zaharelul asta, dar daca iti spun prin ce chin am trecut si cate iaurturi si herbolaxe si fructe cu lapte am incercat - si nici unu nu a dat rezultat pentru mine. adica la unele am avut dar dupa o saptamana organismul se adapta cu ele si iar incepea marea mea problema - cu zilele nu ma duceam la baie plus daca ma duceam - asta insemna sa stau pe wc cam 35 minute - si efortul ala depus clar ca ducea la formarea hemoroizilor. Asa ca atunci cand dupa mari cautari de variante pe la medici am dat de zaharul meu - si am vazut ca are si efect si chiar pe termen lung - nu ma pot lipsi de el, ca a fost de mare ajutor. Plus ca zahar oricum puneam in ceai sau cafea... ei acum nu mai pun zaharul normal ci humana (care e mai putin dulce ca zaharul normal)
asa ca nu imi inchipui sa mai trec iar prin acea constipatie ca ajungeam la bocete mari ca simteam ca vreau si nu pot si daca pot - aproape ca ma rupeam toata .... nu mai vreau!!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile

AU DAT DRUMU LA GAZE!!! Nici nu stiti ce fericire e pe mine...caci aseara am bagat KFC si supa la microunde. Inca o sapt fara gaze si mai puneam 5kg.