Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
grace30 spune:
Multumesc Ylilimic pentru raspuns! 
Probabil ca asa o sa fac - o sa mai consult si pe altcineva. Oricum stau in cumpana, pentru ca doctorul mi s-a parut profesionist si mi-a dat scris ca nu sunt riscuri.
Grace 24+
DPN 24.01.2007
8+
Catalina spune:
Michelle, stii cum se spune ca Dumnezeu lucreaza in feluri pe care noi nu le intelegem. Continua sa ai incredere!
cata 27
nitulica spune:
buna! am si eu o burtica de 23 de saptamani si de cand am aflat*(de 3 sapt) astept sa-mi puna si mie cineva tot un carucior roz si sa-mi scrie si numele printesei de acasa alexia-lorena(20.11.2004)
R_MARCE spune:
Michelle, Doamne-ajuta! Sa fie si mai bine de acum incolo. Astea sint vesti bune... Ne rugam alaturi de tine k totul sa se termine cu bine pt bebitza ta si sa o tii in brate asa cum iti doresti!
Liuda, te inteleg perfect! Am suferit toata viata de constipatie si vorba ta, decit sa stai pe wc sa iti vina sa plingi efectiv, sa te doara si mai ales sa apara riscul de hemoroizi
brrrr...mai bine inghiti/bei orice! Dak la tine merge cu zaharelul ...e bine. Cred k acum nu mai conteaza kestia cu caloriile cind e vorba de ceva important. Oricum, am auzit k produsele de la Humana ar fi foarte bune toate (nu degeaba sint si asa scumpe!)
Marce
20+
R_MARCE spune:
Ahhhhh....vad k s-au inmultit fetitzele!!! uraaaa...
Dak imi pune si mie cineva un carucior roz ...si cu restul cit s-au mai adunat, cred k depasim nr baietzeilor...nu?
Marce
20+
delfinuta spune:
Fetelor multumesc pt sfaturi, am sa trec chiar zilele astea pe la biserica, sa vad cum se procedeaza ca nu stiu. Casa nu e noua pt noi, caci e tot a noastra dar a fost inchiriata timp de 2 ani, perioada in care am stat in garsoniera.
Liuda merg si eu la farmacie sa cumpar zahar din asta ca m-am cam acrit de iaurtele si vad ca nici efectul nu si-l mai fac la fel ca al inceput.
Michelle ma bucur eneorm pt vestile bune. Multa credinta si putere in continuare!! Doamne ajuta!!
R_MARCE spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva...
cind considerati voi k bagajul de spital trebuie facut si pus la indemina?
Marce
20+
Liuda spune:
vreau si eu un carut roz... ca nu cred ca il am !!!
cine se pricepeste in listuta va rog sa legati de mine un caut roz
merci...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile
monu spune:
Marce eu mi-am pregatit bagajul de spital, si pus la usa
, prin sapt 34-35. asa ca sa fiu sigura ca totul e pus la punct.

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ylilimic spune:
michelle, mA BUCUR ENORM PENTRU TINE! Am cunoscut pe cineva care la amandoua sarcinile a primit recomandari brutale de avort sub pretext ca bebeii aveau hidrocefalie si nu se mai putea face nimic. INsa dupa ce a cerut si parerea altor doctori, a fost sfatuita sa pastreze sarcina, sa vada cum va evoulua, caci sunt sanse sa se absoarba lichidul si copilul sa se nasca normal. A trecut prin asta de 2 ori si nu vreau sa ma pun in pielea ei nici macar o clipa! Azi baiatul ei are aproape 3 ani iar fetita are 6 luni si sunt amandoi perfect normali. Fetita zice ca e mai sensibila si a racit mai usor in vara, dar o pun pe seama "contaminarii" cu cel mare, care daca e mai rezistent "aduce" din exterior de la alti copii tot ce poate fi mai bun pentru un bebe asa mic! INsa nu uita ca Dumnezeu va sta alaturi si va iubeste ca si pe noi, ceilalti! 
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
CARTI de psihologia copilului