Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
monu spune:
Michelle am asteptat cu sufletul la gura vesti de la tine. Ma bucur fffff mult ca bb e mai bine si ca DD are grija de voi. Sa dea Domnul sa se termine cu bine totul. 

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Flavia-Ioana spune:
MICHELLE TOT RAUL SPRE BINE ! DOAMNE AJUTA SA O TINETI TOT ASA ! SI PESTE PUTIN TIMP SA NE MANDRIM CU POZELE BEBELINELOR !
Flavia
23, respectiv 22
nadiutapm spune:
Buna fetelor, voi scriti nu gluma nu poate omu' sa se tina dupa voi, abia de am reusit sa citesc tot ce ati scris, am o rugaminte daca puteti sa ma treceti si pe mine cu carucuor roz
DN 12.06.1980
UM 09.05.2006
DPN 16.02.2007 bebe Lidia Nicoleta
am citit pe la inceputul capitolului 23 de niste carti, puteti sa mi le trimiteti si mie va rog aderesa de mail petcov_nadia@yahoo.com
Michelle ma bucur foarte mult pt tine, cu gandul la DD trebuie sa mergem inainte.
va pupic cu drag
Nadiutapm 20+
delfinuta spune:
Miciurin mesajele tale apar nashpa, cu mult in urma..
AU DAT DRUMU LA GAZE!!! Nici nu stiti ce fericire e pe mine...caci aseara am bagat KFC si supa la microunde. Inca o sapt fara gaze si mai puneam 5kg. 
Liuda spune:
fetelor vreau macaroane cu branza cu unt
mi-a zis cineva ca af acut si am ramas cu gandul la ele
va dati seama ca asta este aproape mancare de regim, ca doar asa strigam eu - ca vreau la regim!! si cand ma gandsc cate calorii are branza, untul si pastele ma ia groaza - dar tot vreau!!!
nu am mai maicat de zni buni asa ceva....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile
ylilimic spune:
marce, mai e vreme pentru bagaj, dar pe la 35 de sapt eu zic sa purcezi la treaba. Ti-as recomanda 2 gentutze mai potrivite, una pentru tine si una pentru bebe. Eu am nascut la miezul noptii si aveam doar geanta mea. Dimineata a venit tati cu geanta baiatului. Oricum in sala de nasteri ramai singura cu cadrele medicale si proaspat lauza nu cred ca vrei sa-ti cari ditai geanta, si nici de cea a lui bebe nu poti avea grija.
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
CARTI de psihologia copilului
Catalina spune:
Marce, iar o sa zica lumili ca sunt nebuna dar eu am bagajul meu facut de o saptamana. Pt bebe insa, ceea ce e nevoie la spital, voi lua asa, cam peste vreo luna jumate, adica in jur de 35 de sapt. Tati de bebe nu vrea sa luam inca nimic pt bebe asa ca ... ma conformez.
Va pup,
Cata 27
Liuda spune:
mai voi vorbiti de bagaje
dar eu pe aici am auzic ca nu te lasa sa vii cu mare lucru dupa tine inafara de chiloti sutien pasta si perie de dinti chestii strict personale... si poate pentru copil cate ceva...
chiar o sa intreb la dr.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
hai ma delfinuta chiar esti nesimtita la faza asta !!!
dupa ce ca noi pe aici scrim copiem listam si creem liste peste liste cu ce trebuie pentru maternitate ce trebuie acasa, ce trebuie de la farmacie, etc te trezesti si tu la urma cu o scurta intrevare "si ce trebuie sa contina gentile?" deci chiar esti enervant de simpatica, lumea nu doarme noptile si le compune si tu cu o propozitie anulezi tot...
tu nu ai de gand sa ajungi la maternitate cand iti vine timpul sa nasti?! sau tu crezi cum credeam si eu ca la maternitate te duci cu burta si cu banii...
Va pupic pe buric.