cu ce ne depilam inghinal?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Cristina,te rog sa imi spui cat costa epilatul cu laser,m-am tot gandit si se pare ca aceasta oportunitate este cea mai buna pt. mine.
As mai vrea sa te intreb, este suportabil?
In cat timp te rezolva cosmeticiana,cate minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

cristina1974 si eu sunt interesata de aceleasi intrebari ca si kiwwi...
as vrea sa scap de parul din zona X, ma calca pe nervi efectiv, mai ales ca e cea mai dureroasa zona pt mine.

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Eu una ma epilez cu epilatorul(peste tot), dar inghinal doar o portiune mica, restu' cu crema sau cu lama.

Am incercat cu ceara rece ( nu stiu daca asa se cheama - erau niste benzi care trebuiau usor incalzite intre palme)dar a fost dezastru : doare rau, nu s-au smuls toate firele de par si am ramas numai cu ceara pe piele si a trebuit sa dau cu apa cat mai fierbinte ca s-o pot lua. Tot la faza cu ceara rece : in zona exilara ma durea carnea pe mine, efectiv, s-a inrosit pielea parca eram oparita si m-a durut vreo 2-3 zile.

Am fost si la cosmetica sa ma faca cosmeticiana cu ceara calda ( si mi-am ales asa prost momentul : cu o zi inainte de nunta); rezultatul : oribil; mi-a pus tanti ceara ( care frigea), m-a smuls de am crezut ca s-a dus si pielea odata cu fasaia ei de ceara, iar cand m-am dus acasa, a trebuit sa ma faca sor'mea cu epilatorul, ca aia imi lasase o gramada de fire.

Cu epilatorul e ok, daca te faci des. Prima oara cand parul e f des, e mai greu de suportat, dar dupa aceea, parul nu creste tot odata, asa ca daca te faci 1 data pe saptamana, o sa trebuiasca sa smulgi doar cateva fire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosioara spune:

Sa va spun ceva: Eu chiar m-am ales cu o boala super naspa de la epilarea cu ceara calda la cosmetica. M-am ales, mai exact, cu herpes genital, pe vremea cand eram in liceu (acum 10 ani)!!! Credeti-ma ca de atunci ... nu mai imi trebuie. Si .. intr-adevar, ceara se fierbe si prin fierbere se distrug toti microbii dar... cu conditia ca asta chiar sa se intample, ca daca doar o incalzeste!!!...
Deci... inghinal, cand am timp (pentru ca imi trebuie ceva timp la dispozitie) folosesc si eu ceara calda acasa, dar nu chiar pentru toata zona. Acolo unde nu reusesc folosesc lama; cremele de epilat ma irita si imediat imi apare herpesul, asa ca si de asta m-am lecuit.
La axila tot lama, dar uneori si crema.
Ciao fetelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Eu ma fac pe picioare cu ceara calda, iar inghinal si axila ma fac cu aparatul. Dar si intr-un caz si in celalalt, dupa 2 zile de ja au iesit firele. Ma innebunesc, pe cuvant!!
Niciodata nu m-a tinut si pe mine 1 saptamana macar. Dupa cateva zile incep sa le trag cu penseta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

voi ce creme folositi? sunt indicate pt astfel de zone?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

eu sunt super de acord cu ceala calda, ceara rece la mine mai mlt le rupe decat le smulge. Asa ca nu rezolv nimic decat pe moment. Reapar firele imediat.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, ce sa zic..eu cu ceara calda de unica folosinta, si ma epilez total, inclusiv interfesier. Nici nu a trebuit cosmeticienei sa ii cer, ea m-a pus pe burta Bine ca ma fac de vre-un an doi si inclusiv acum ca sunt insarcinata ma duc la ea si tot acelasi tratament il aplic. E normal ca doare, dar aceasta durere dureaza putin, exact cand smulge. Mie cel putin mi se pare mai putin dureroasa decat cu aparatul. Am incercat si cu aparat, dar cu el parca simti fiecare fir in parte cand se smulge, pe cand la epilat cu ceara... pac.. si o gramada de fire sunt smulse..Ce sa zic, eu una nu ma mai suport cu par.. asa m-a invatat...

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Buna fetelor.am citit cu atentie toate variantele propuse de voi,gandindu-ma ca voi gasi si ceva noutati fata de cele pe care eu le stiam deja.Si eu sunt foarte nefericita din cauza firelor foarte dese de par cu care m-a inzestrat natura.Am incercat toate variantele,dar....acum vreau un aparat de epilat profesional cu atenuator de durere(v-am precizat ca sunt foarte inzestrata).nu ma intereseaza cat dau,dar vreau sa-mi ziceti care ar fi mai bun.pe cel cu gheata la incercat cineva?

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

dianalaura, pana in ce luna de sarcina intentionezi sa te epilezi cu ceara calda?

Eu folosesc crema. Cea mai eficienta metoda pentru mine.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput