cu ce ne depilam inghinal?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ficusia spune:

a intrat frica in mine de ce am citi aici

eu folosesc lama de ras la subbrat dar inghinal nu pot ca ma irit

folosesc epilatorul numai oe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Din ce am citit eu pe mai multe site-uri, discutii pe forum ma refer, au fost fete care s-a epilat si cu cateva zile inainte de a naste.. acum eu o sa vad, ca pe masura ce inainteaza sarcina, daca o sa am probleme de genul contractiilor in timpul epilatului, o sa renunt, evident. Insa nu o sa ma las ca la nastere sa ma "epileze" asistentele, mai bine ma fac acasa... am citit atatea marturii negative in acest sens (fete care au facut foliculita, sau care au fost taiate), incat mai bine ma aranjez eu singura acasa. Am incercat si cu benzi cu ceara rece, insa nu am fost multumita. Depinde mult si de cosmeticiana, ca ea a luat lectii cum sa traga, in ce directie, si alte detalii tehnice

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor
dar de folosirea lidocainei (spray) inaintea epilatului cu ceara calda , ce stiti ?
Eu asa am auzit , ca folosesc unele fete ..pentru anestezierea locului , ca sa nu mai doara asa rau....dar nu am incercat ...
Ce parere aveti ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

quote:
Originally posted by arinaa

Buna fetelor.am citit cu atentie toate variantele propuse de voi,gandindu-ma ca voi gasi si ceva noutati fata de cele pe care eu le stiam deja.Si eu sunt foarte nefericita din cauza firelor foarte dese de par cu care m-a inzestrat natura.Am incercat toate variantele,dar....acum vreau un aparat de epilat profesional cu atenuator de durere(v-am precizat ca sunt foarte inzestrata).nu ma intereseaza cat dau,dar vreau sa-mi ziceti care ar fi mai bun.pe cel cu gheata la incercat cineva?

arinaa

Nu stiu in ce masura e aparat de epilat profesional, dar eu am aparat cu dispozitiv de ala cu "gheata" si sincer nu folosesc de loc partea aia... Dar cred ca eu sunt mai friguroasa de felul meu Al meu e Philips Ice Satin bla bla nu mai stiu exact Ceva in genul asta, eu sunt multumita, dar nu il folosesc pentru zona inghinala...Nici nu am incercat..pur si simplu nu am curaj, mai ales ca am vazut o prietena proaspat epilata cu aparatul ( alta firma) in zona aia, si arata de groaza, vorba cuiva pe aici, trebuia sa stea cu esarfa la plaja! Folosesc aparatul cu mult succes pt maini, picioare si axile, iar inghinal ceara calda, de preferinta la cosmetica ( in Romania)
Avantajul la ceara calda este..caldura :) mai deschide porii, si atunci ies firele mai bine. Dar sa fie calda, ca am avut si experiente "morbide" cu o cosmeticiana in criza de timp care mi-a pus o ceara super fierbinte...si acum ma doare cand imi amintesc

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Si eu tot pt ceara la cald sunt.In zona inghinala si axila, ma fac cu cea calda, iar pe picioare cu ce rece.Cel mult asa ma faceam cand eram in tara, aici din pacate nu am fost la cosmeticiene, nu-s cum e, asa ca ma fac singura acasa tot cu cea rece, din cea fasii, nu la tub.Da, e adevarat ca odata m-am invinetit si eu,dar tb sa fi f atenta cand tragi, e o arta si asta si asta mai mult din cauza poziziei incomode.Oricum ultima data chiar m-am facut super bine, am micsorat benzile de ceara si a fost mai usor de tras.
Abia astept sa ajung in tara sa ma fac cum tb, inclusiv interfesier.
Eu de ex, cat m-am facut la cosmeticiana nu am avut pb cu firele de par sub piele,da in ultimul timp daca nu imi fac peeling, parca se incapataneaza toate sa creasca sub piele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

quote:
Originally posted by ella_72

Fetelor
dar de folosirea lidocainei (spray) inaintea epilatului cu ceara calda , ce stiti ?
Eu asa am auzit , ca folosesc unele fete ..pentru anestezierea locului , ca sa nu mai doara asa rau....dar nu am incercat ...
Ce parere aveti ?

Ella

Hm... Eu stiu ca acest anestezic spray actioneaza numai daca e aplicat pe mucoase. M-as mira sa functioneze... poate mai stie cineva...?!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Inghinal- cu penseta. Vad ca sint singura de foloseste instumentul asta, nedureros deloc. Norocul meu ca nu sint paroasa, ori ma gindesc ca mi s-au rarit foarte mult firele de par, de douzeci si ceva de an, nu am folosit niciodata aparatul de ras. Cu aparatul ma fac pe picioare si la subrat, cu ceara calda la fund. Pina si la subrat mai am vo trei fire razlete, si pe alea tot cu penseta le-as scoate, da' n-am pozitie buna, ma iau durerile de ceafa.
Cu sprincenele am probleme, cresc al naibii de repede, am inceput sa le tund, ca erau cam lungi, si de atunci cresc in disperare. Eh, asta e, p-astea nu pot sa le depilez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Si eu tot pt ceara la cald sunt.In zona inghinala si axila, ma fac cu cea calda, iar pe picioare cu ce rece.Cel mult asa ma faceam cand eram in tara, aici din pacate nu am fost la cosmeticiene, nu-s cum e, asa ca ma fac singura acasa tot cu cea rece, din cea fasii, nu la tub.Da, e adevarat ca odata m-am invinetit si eu,dar tb sa fi f atenta cand tragi, e o arta si asta si asta mai mult din cauza poziziei incomode.Oricum ultima data chiar m-am facut super bine, am micsorat benzile de ceara si a fost mai usor de tras.
Abia astept sa ajung in tara sa ma fac cum tb, inclusiv interfesier.
Eu de ex, cat m-am facut la cosmeticiana nu am avut pb cu firele de par sub piele,da in ultimul timp daca nu imi fac peeling, parca se incapataneaza toate sa creasca sub piele.

Firele de par cresc sub piele(la unele persoane) atunci cand se rup.La fel ,daca se rup cresc inapoi in cateva zile. Ceara se aplica intodeauna in sensul cresterii firelor de par si se smulge in sens invers.
Ca sa nu te invinetesti trebuie sa sustii intodeauna zona cu o mana iar cu cealalta sa tragi fasia de ceara.

------------------------
VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Firele de par cresc sub piele(la unele persoane) atunci cand se rup.La fel ,daca se rup cresc inapoi in cateva zile. Ceara se aplica intodeauna in sensul cresterii firelor de par si se smulge in sens invers.
Ca sa nu te invinetesti trebuie sa sustii intodeauna zona cu o mana iar cu cealalta sa tragi fasia de ceara.
[/quote]
asta o stiam si eu.niciodata nu trag in sensul invers cresterii parului.
Cosmeticiana mea era f buna si am invatat multe de la ea si o regret f tare ca nu o am aici.De rupt firele de par nu prea cred ca se rup,atata tip cat procedura o urmez intocmai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

si eu sunt fan al epilatului cu ceara calda, in toate zonele corpului. inghinal este oricum pt mine singura varianta, caci cu orice altceva decat ceara calda fac o mega iritatie. si cu penseta as putea, dar dureaza o eternitate si pot numai deasupra, mai jos ma doare prea tare, plus ca e o pozitie tare incomoda.

11+

Mergi la inceput