cu ce ne depilam inghinal?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

eu folosesc numai crema epilatoare, nu ma maltratez cu ceara, nu o suport nici pe picioare, iar la axila numai cu lama, o data sau de doua ori pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Cu ceara....sau crema (depinde de resurse )...axila: cu lama!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Loma....epilatul cu ceara calda nu e maltratare. E o modalitate prin care o parte dintre femei elimina surplusul de par. (nu se maltrateaza...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

hei si tu ce-ai sarit asa in sus, pentru mine orice forma de smuls parul cu ceara e o maltratare...nu suport sa ma usture nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ehhh sunt persoane sensibile, mai mult sensibile si mai putin sensibile
Eu una prefer sa ma "maltratez" acasa,sau sa ma numeasca lumea sadica, dar decat sa pun lama pe mine la fiecare dush prefer prima varianta

PARUL TREBUIE SA CREASCA NUMAI PE CAP!!! asta e parerea mea

aniast72 mercic mult, poate tipele chiar tin la igiena dar tot am o retinere sa merg acolo, asa ca, cred ca o sa ma fac singuric acasa...cu ceara calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu sunt cosmeticiana si pot sa va spun ca ceara calda e cea mai indicata....si eficienta metoda. Cu aparatul creste repede si e si mai dureros....Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by loneanbianca

Eu sunt cosmeticiana si pot sa va spun ca ceara calda e cea mai indicata....si eficienta metoda. Cu aparatul creste repede si e si mai dureros....Succes!

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.

da asta stim si noi... cele mai multe macar... numai ca uneori nu avem acces la o cosmeticiana buna, sau timp, sau mai stiu eu ce...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Sau poate pur si simplu nu ne place....

loneanbianca eu am auzit o chestie de la o cosmeticiana care imi este si prietena! Si anume: daca esti predispus la varice e mai bine sa nu folosesti ceara fierbinte. Stiam si eu asta de foarte multa vreme si ea mi-a confirmat.

Ca ceara fierbinte e cea mai buna, nu e o regula! Fiecare femeie stie ce e mai bine pt ea. De aceea avem atatea produse din care putem alege.

Numai bine!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Fetele, eu ma rezolv cu laser,peste tot. E cam scump, dar se merita,si in plus, nu ma duc decat o data la un an jumate, doi ani, ca nu am nevoie mai des.
Pielea se patreaza fina, catifelata, nu indur durere, si de cand ma tot duc la clinica asta, mi s-a rarit si parul. Si cea care se ocupa de mine din punctul asta de vedere imi ia tot parul de peste tot, mai putin cel de pe cap.

33+,Iasmina Timeea si bebelina Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Fetele, eu ma rezolv cu laser,peste tot. E cam scump, dar se merita,si in plus, nu ma duc decat o data la un an jumate, doi ani, ca nu am nevoie mai des.
Pielea se patreaza fina, catifelata, nu indur durere, si de cand ma tot duc la clinica asta, mi s-a rarit si parul. Si cea care se ocupa de mine din punctul asta de vedere imi ia tot parul de peste tot, mai putin cel de pe cap.

33+,Iasmina Timeea si bebelina Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput