cu ce ne depilam inghinal?
Raspunsuri - Pagina 4
Nane spune:
si eu tot cu aparatul... total...
tinatache eu am un braun cu un capat cu mai putine pensete special pt zone "sensibile"
nane
saddie spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Ce curajoase sunteti cele care va epilati total... Eu n-am curaj, asa ca metoda este epilat inghinal cu ceara calda (mai dau si cu aparatul cand sunt fire putine), apoi restul cu aparatul de tuns, fixat la pozitia 0. Si asta singura acasa, la cosmetica nu prea m-as duce ca sunt foarte sensibila si iau f. usor orice boala de piele. Ceara rece n-am incercat. Insa cel mai mult mi-a placut o ceara calda de unica folosinta, din aceea care se incalzeste la microunde, pe care am folosit-o in perioada cat am fost in State. A fost super de super, nici nu m-a durut asa tare cum ma doare cu ceara calda obisnuita. Insa marca respectiva nu am vazut-o si la noi.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Alynutza eu am gasit in Carrefour o ceara asemanatoare cu ce spui tu. Eu ma fac cu ea pe picioare, tot asa, incalzita 1 minut la microunde si un tub imi ajunge cam pentru 3-4 epilari. Singura problema e ca fasiile de hartie se termina mai repede decat ceara, asa ca trebuie sa fac economie.
Ceara se numeste Seso parca sunt tuburi alb cu portocaliu si putin mov
http://pg.photos.yahoo.com/ph/odeta83/album?.dir=/1277re2
blanca000 spune:
Eu tot cu ceara calda sau cu cea de unica folosinta dar neaparat la cosmeticiana, si ma fac de tot..e mult mai igienic. Nu ma doare..decat pate 2-3 secunde cand smulge ceara. Ma gandesc ca in 5 minute o sa fiu super..asa ca rezist.
Pe picioare, axila si brate tot cu ceara...pacat ca tine doar 2-3 saptamani si iar..
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
aniast72 spune:
saddie, sa-mi spui si mie dupa cum a fost ![]()
Annie80, nu trebuie sa-ti faci probleme cu igiena, ceara se fierbe si microbii nu au cum sa traiasca. Daca vrei sa fii mai sigura, du-te tu cu aplicatorul tau (gen coada de lingura de lemn) si roaga cosmeticiana sa-l foloseasca.
Alynutza, indiferent de sensibilitate, nu ai cum sa iei nici o boala de piele pentru ca, dupa cum am spus mai sus, ceara se fierbe si orice microb ar fi, este distrus.

tinatache spune:
quote:
Originally posted by Nane
si eu tot cu aparatul... total...tinatache eu am un braun cu un capat cu mai putine pensete special pt zone "sensibile"
nane
asa ceva caut, ce model e?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
kiwwy spune:
fetelor,va multumesc pentru mesaje.
In seara aceasta am incercat sa ma fac cu ceara rece in zona inghinala,dar nu am suportat durerea..si pe deasupra m-am trezit si cu niste vanatai de toata frumusetea:m-a durut cumplit,si nu cred ca am sa mai incerc sa ma fac vreodata singura.
As incerca sa merg la un salon,dar oare voi suporta mai bine durerea sau va fi la fel ca si acasa?
Am stat 2 ore in fata oglinzii si m-am chinuit.Apoi m-am epilat pe picioare,si pe brate,iar jos....cu lama
Vreau sa va intreb:la salon nu doare asa tare? si e mai bine cu ceara calda decat cu ceara rece?
Oare de ce m-am iritat in felul acesta?toata sunt vanatai,jos....si voiam sa ii fac sotului meu o surpriza placuta pe cand se intoarce din Italia(in noaptea asta)
Vreau sa scap de lama dar nu am curaj,ce sa fac????
alibebe spune:
Buna fetelor! Eu tot ptr. ceara calda votez,e mai putin dureros,dar depinde si de mana cosmeticienei,de pozitiile in care te pune
hihihihi! Eu mai folosesc si Braun-ul cand nu am dispozitia necesara sa merg la ea! Nu as recomanda lama si nici cremele!
kiwwy-sa stii ca si cu ceara rece merge,am folosit-o dar trebuie sa insisti de mai multe ori si este cam dureros! 
alibebe spune:
Epilatul inghinal total nu il suporta oricine! Cosmeticiana daca este profesionista si are mana usoara,atunci e super si uiti de durere
Si a aparut un aparat care are un dispozitiv cu gheata care atenueaza durerea,dar totusi ptr. inghinal ramane tot ceara calda! Fiecare alege ce suporta mai usor!
Pupici tuturor fetelor si curaj! Ca sa fim frumoase suportam,nu?![]()
lgireada spune:
Tot ceara calda! E mai suportabila decat aparatul. Nu stiam de treaba cu ganglionii ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
aniast72 spune:
kiwwy, eu te sfatuiesc sa nu mai faci experiente pe tine. Du-te la cosmetica si abia dupa cateva sedinte incearca sa te epilezi singura (daca tii neaparat
)
Din proprie experienta iti spun ca la salon e mult mai suportabli decat singura acasa...