cu ce ne depilam inghinal?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Inghinal doar cu ceara si doar la cosmetica , cam din 3 in 3 saptamani. de vreo 4 ani de cand folosesc metoda asta (epilat total sau brazilian cum se mai spune, adika cu dungulitza, scuzatid etaliile)am ajuns la performanta de a mi se rari firele de par in zona respectiva si de a creste uneori. legat de epilatul interfesier ,la salonul unde ma duc eu e inclus in cel inghinal adika ..dupa ..defrisarea zonei urmeaza pozitia "stand pe burta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

saddie, daca vrei epilat interfesier ("perianal" chiquitita si felicitari pt ), la prima sedinta de cosmetica, in momentul in care ajungi in pozitia "pe burta" intreab-o pe cosmeticiana ta "-Sa tin de fese ca sa puteti pune ceara si acolo?". Nu mai astepta raspunsul ei si fa-o, cu siguranta iti va pune si vei crea antecedentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

aniast72
Mersic frumos de idee m-am distrat copios dar cred ca o s-o incerc!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/odeta83/album?.dir=/1277re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Cu ceara calda la cosmeticiana. Mi se pare cea ma simpla si durabila solutie. Poate fi foarte dureros dar dureaza destul de putin cand esti pe mainile unei experte.
Am incercat odata epilarea inghinala cu ceara rece, de una singura acasa dar pe vremea aia nu eram in toate mintile. In afara de dureri de-mi dadeau lacrimile, rezultatul a fost dezastruos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by aniast72

Annie80, ca sa prinzi putin curaj, inainte de epilatul inghinal incearca epilatul interfesier (sau ma rog...cum ii spune) Ce ti se poate intampla?...prima fasie oricum ti-o smulge. Apoi, daca nu o mai suporti pe a doua, nu te obliga nimeni sa o pui. Curaj.

deja tremur de frica...
dar ceva metode nai sa ma fac singura acasa...ca nu ma las pe mana filipacelor nici moarta...nu prea am incredere in igiena lor, mai ales ca stau cu una in casa
cred ca o sa mabine, bine inainte ca sa am curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ani3lla spune:

Cu ceara de unica folosinta (fasii inguste si doare mai putin).
Nu recomand nimanui lama, e dezastru!!!!! Sau poate celor care au niscaiva probleme cu ganglionii, insa si in acest caz inclin spre folosirea unei creme si nu a lamei.
Daca parul este ceva mai lung cereti cosmeticienei sa-l tunda si apoi sa aplice ceara. Dupa operatiunea''smulge'' sa va dea cu pudra (cea pentru copii este OK),iar acasa cateva zile aplicati un ulei de corp si masati usor.Rezultatul e spectaculos!
Succese :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ce curajoase sunteti cele care va epilati total... Eu n-am curaj, asa ca metoda este epilat inghinal cu ceara calda (mai dau si cu aparatul cand sunt fire putine), apoi restul cu aparatul de tuns, fixat la pozitia 0. Si asta singura acasa, la cosmetica nu prea m-as duce ca sunt foarte sensibila si iau f. usor orice boala de piele. Ceara rece n-am incercat. Insa cel mai mult mi-a placut o ceara calda de unica folosinta, din aceea care se incalzeste la microunde, pe care am folosit-o in perioada cat am fost in State. A fost super de super, nici nu m-a durut asa tare cum ma doare cu ceara calda obisnuita. Insa marca respectiva nu am vazut-o si la noi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu ma fac singura cu epilatorul, e adevarat la inceput a durut ca naiba dar dupa ani...nu ma mai doare deloc si s-a si rarit. Iar la axila, aproape nu mai am par deloc. Cel mai bine a fost la cosmeticiana cu ceara calda, a durut e drept, da mi-a tras o mustacioara a la Hitler.
Si aku aflai si eu de la voi de epilatul interfesier, o sa-l incerc si pásta!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu ma fac cu aparatul, stiti cumva vreun model de epilator care sa aiba cap ingust pt zonele astea?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Ceara calda, la salon de cosmetica. Acasa, singura, dureaza mai mult din cauza neindemanarii .

Pe axila si pe picioare folosesc si eu tot lama. Pe axila n-am incercat niciodata altceva, de frica (o ajutam pe sora-mea sa se epileze cu ceara si paraia urat, asa ca m-am lecuit), iar pe picioare, ca si Nana, ma fac pana la genunchi si nu am nevoie de ceara. Desi mi s-a spus ca mi se ingroasa firul, ca va creste ca balaurii cu 6 capete, eu il am ca mereu... Totul e sa nu ma fac dimineata, ca ma umplu de taieturi ca pe campul de bataie

Li

Mergi la inceput