Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ruxmax, si eu am facut febra recent, trei seri la rand. 38,6 in prima seara, 38,4 in a doua si 38,2 in a treia. Am luat cate trei paracetamol pe zi la recomandarea doctorului, oscilococcinum, si am facut multe bai la picioare cu apa calda si sare, plus frectie cu otet la picioare. Noaptea ma trezeam cu hainele ude pe mine de transpiratie de ma schimbam de 5 ori pe noapte. Ceaiul cu lamaie pe mine nu ma prea ajuta pentru ca am probleme cu somacul si il vomit... Dupa trei zile brusc a disparut starea respectiva. Sanatate multa.
Leyla 30+

quote:
Originally posted by RUXMAX

Din experienta nefericita a celor care au racit in sarcina: ce-mi recomandati?
Ca la mine paracetamolul, ceaiurile si lamiia sunt FRECTIE la picior de lemn, nu au nici un efect.
Si in schimb daca fac febra 38,2C , e enorm ...deja delirez. Asta ma asteapta insa pt ca-mi cunosc simptomele si felul in care racesc: durere si rosu in gat, tuse, sinuzita , febra ,stare supernasoala, etc.
Cam asta fac acum: bolesc...

Plizz help!

Ruxmax 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by RUXMAX

Din experienta nefericita a celor care au racit in sarcina: ce-mi recomandati?
Ca la mine paracetamolul, ceaiurile si lamiia sunt FRECTIE la picior de lemn, nu au nici un efect.
Si in schimb daca fac febra 38,2C , e enorm ...deja delirez. Asta ma asteapta insa pt ca-mi cunosc simptomele si felul in care racesc: durere si rosu in gat, tuse, sinuzita , febra ,stare supernasoala, etc.
Cam asta fac acum: bolesc...

Din pacate nu prea ai de ales, pt o simpla viroza.

Asa ca cu astea pt "frectie la picior de lemn" da-i inainte!

+ gargara cu apa&sare, lapte cald&miere&unt, pastile pt gat gen Strepsils
+ poti incerca Oscilococcinum
+ vitamina C

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritelor de azi !!

Dati de baut ??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Offf, Ruxmax, chiar nu stiu cum te-as putea ajuta. In afara de pastilutzele permise in sarcina si muuuulte ceaiuri, lamaie si buna dispozitie :) chiar nu prea ai ce sa faci...Sanatate multa!
Bun venit fetelor noi!
La multi ani fetelor ce-si sarbatoresc zilele acestea ziua!
Miro vezi ca tensiunea de ieri nu este deloc ok, sper ai vb cu dr! Exista un medicament pe care il poti lua in cazul in care Doamne Fereste iti mai creste vreodata asa. Hai, nu te mai supara si tu, ca nu-i faci deloc bine nici lui bb si nici tie

Va pupacesc cu drag pe toate!

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Ruxmax, subscriu la cele spuse de Ruxandra. Asa am reusit si eu sa scap de raceala (si asta la inceputul sarcinii - prin sapt 14, 15).
Sanatate multa, ai grija de tine si de bebe

Ana 36w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Auzi draga ruxandra_sb daca crezi ca nu ai loc de noile venite e ok avem loc si in alte forumuri ca stii bine ca nu e unicul dar nici chiar asa deja exagerezi pe bune, vad ca aici in loc sa se discute la tema lumea se cearta, fetele din septembrie octombrie sunt mult mai prietenoase nici una nu a zis ca vezi doamne deja sunt prea multe noi

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare burtici - am fost si eu ieri la kids expo si intradevar gasesti cam tot ce vrei si la ce pret vrei(mai scumpe sau mai ieftine).I-am luat si eu bb Antonia costumas de iesit din spital(300 mii), caciulita groasa f faina(160 mii), forfecuta(120mii) dau si preturile pt. bebyta care vrea sa vina la Iasi.Ne-am si pictat si burtica si pe Sara - o sa pun poze.

Urez si eu tuturor noi venitelor bine ati venit in , sarcini si nasteri usoare si bb sanatosi si papaciosi..

La multi ani - Alexandra de piscotica, danita, si saftoiu_gina si tot ce va doriti sa se indeplineasca.

Miro - dulci si calmeazate nu stii ca in viata sunt si bune si rele (pe alea rele dale la o parte) mai ales ca bb Karina e prezenta si ea la toate astea nu o deranja ai grija de micuta ca ea nu stie.

Cam atat mai vb. Pa.

Mariana - 33+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by porumbita80

Auzi draga ruxandra_sb daca crezi ca nu ai loc de noile venite e ok avem loc si in alte forumuri ca stii bine ca nu e unicul dar nici chiar asa deja exagerezi pe bune, vad ca aici in loc sa se discute la tema lumea se cearta, fetele din septembrie octombrie sunt mult mai prietenoase nici una nu a zis ca vezi doamne deja sunt prea multe noi

Draga porumbita nu asta era ideea, imi pare rau daca ai inteles gresit.
Cine a zis ca cineva nu ar avea loc de noile venite ???????
Loc avem destul, nu trebuie decat sa adaugam 1 rand sau 2,3,4....

Ideea e sa usuram munca oamenilor care au pus mult suflet, timp enorm si o groaza de munca in organizarea/mentinerea/actualizarea acestui subiect.
Ceea ce nu-i deloc usor!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Buna diminetata la cafeluta! cam intarziata, dar am reusit sa adorm azi noapte abia pe la 3.30..ieri m-am simtit tare rau, m-am umflat ca niciodata pana acum, imi erau mici si pantofii nr.40 pe care i-am cumparat recent (eu port 37)..in plus, imi iese ultima masea de minte (mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ) si ma doare ingrozitor..

Bun venit noilor burtici! sarcini si nasteri usoare!
La multi ani sarbatoritelor de azi!

Gmoisi, destul de ciudata descrierea de la ecograf, dar asta nu inseamna neaparat ca e ceva in neregula, ci doar ca ecografistul e mai "iesit din tipare" ca sa zic asa.."pozitie craniana sus situata" dupa parerea mea ar insemna ca bebe s-a ridicat cu capusorul in sus, iar OI stiu ca inseamna orificiul intern al colului..despre placenta chiar nu stiu ce sa-ti zic, ca in mod normal ea se ingroasa, dar poate nu a fost bine masurata, diferenta nefiind mare..

Ruxmax, si eu am fost racita, dar nu am avut febra, doar rosu in gat, nas infundat si tuse. la mine au functionat ceaiurile si lamaia cu miere, dar luata in cantitate mai mare (zeama de la 2-3 lamai de 2-3 ori pe zi).pentru supt am luat vit. C, proposept si voseptol, pt. tuse sirop stodal, iar ca picaturi de nas - pinosol. toate sunt naturale, l-am sunat pe doctor si i-am citit prospectele.pt. febra ai putea sa-ti pui comprese reci..poate daca tratezi repede nu vei ajunge la febra asa mare..insanatosire grabnica..

atudor, saru-mana pt. informatii.
miro,

pupici tuturor.

fatima 34+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Alexandra de piscotica, danita, si saftoiu_gina
La Multi Ani, sa fiti cu toate sanatoase!!

Buna dimineata tuturor. Desi vad ca nici ziua de azi nu a inceput bine.

Ca sa nu tac, zic si eu.

Mirona e cea care s-a ocupat pana acum de toate chestiile "administrative" din grupul nostru. Mi se pare normal ca la un moment dat sa nu mai aiba nici un chef sa le care pe toate singura in carca, mai ales ca este dintre primele care isi vor tine copii in brate, si atunci ce o sa facem, o sa asteptam sa isi lase copila in leagan sa vina sa ne deschida noua capitol nou?
Cine se pricepe sau se incumeta, as zice sa nu ezitati. Ma refer la fetele care sunt active, nu la cele care vin si dau buna ziua o data la luna. Nu ca as avea ceva impotriva lor, Doamne fereste (rau am ajuns daca tre sa ne justificam fiecare afirmatie..), mai ales ca nici eu nu sunt mai breaza,dar nu e rentabil..

Nu mi se pare normal ca acest forum sa se transforme intru-un camp de bataie.Cu partide si bisericute. E inadmisibil ca femei in toata firea sa se ia de par (virtual) din cauza unor lapalii.

Avem altele de discutat. Cat de mari sa fie hainele bebelului, de ex.. Pe post de tema zilei, daca nimeni nu a propus ceva pana acum..Aici sunt variante incepand de la 50 cm..voi de care ati luat? Pe mine ma bate gandul sa iau si mici, si mai mari..asa..56..De unde sa stiu de pe acum cat de mare creste fatuca??

Porumbita nu suntem o societate cu nr. limitat de membrii, ai inteles gresit mesajul Ruxandrei.

28+

Mergi la inceput