Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 24
mamistefi spune:
Buna dimineata, fetelor!
Pentru ca azi, ziua mea mi-am propus sa stau acasa si mi-am inceput dimineata cu un film de desene animate-Finding Nemo.
Cine ma ajuta si pe mine si-mi spune cum sa postez PM sau cum sa-l accesez?
jojo_miha spune:
Buna fetelor! Sunt fericita sa va anunt ca i-am cumpararat Amaliei patut si lenjerie :).Acum astept sa vina sa mi le aduca.Cat despre lucrusoarele bebitei ce sa zic eu la inceput am luat unele f mici,mai ales am un costumas e asa de frumos dar atat de mic incat ma intreb daca ii va veni.Vad ca e foarte incins subiectul cu noi ,cele venite mai nou.
n
porumbita80 spune:
ruxandra_sbeu inteleg ceea ce se vede eu cred ca cu anuntul e o ideie proasta asta e parerea mea si punc ca nu-mi place sa discut chestii minore, sunt lucruri mult mai interesante de discutat decat lucrurile astea aberante. Sa va zic mai bine ceva:
Vorbeau fetele de la sep-octm de un caz de aici din Iasi cica zilele astea a mers cineva sa nasca la maternitatea Cuza si astea au trimis-o cu dilatatie 8 la Elena Doamna chiar am ramas masca si cel mai straniu zice ca Doc. care a opservat-o e de la Cuza. Chiar nu am mai auzit asa ceva. Eu tot acolo trebuie sa nasc m-oi trezi ca astea nu ma primesc, am sa vorbesc serios cu Doc. meu pe tema asta acuma am la ce ma gandi
stela
atudor spune:
Facem pauza ca nu se mai poate; am mai calcat din lucrusoarele bebicului
si am cam obosit + ca am si niste junghiuri ciudate pe jos...va imaginati ca eu calc pana si sosetutele?
Mai face careva ca mine?
Tema zilei: eu am luat hainute si mai mici si mai mari; in plus, am si primit de la o buna prietena, si mai mici si mai mari; acum sa vedem cat o fi si el de grasun; oricum cresc f repede si trebuie sa le luam si mai maricele.
Fetelor nu va mai certati, sau nu mai discutati in contradictoriu; ce rost are? We were supposed to be friends, right? 
Pupicei si aveti grija de bebei 
Ana
36w cu 
ruxandra_sb spune:
Tema zilei:
Daca stiti ca bb e pana in 3 kg marimea 50 cm (parca 20 romaneasca) la haine e o.k.
Dar nu luati prea multe, creste destul de repede si e posibil ca intr-o saptamana, doua, sa nu-i mai vina.
Asa ca ar fi mai indicat sa luati mai multe marimea 60 cm (3 luni) decat cea pt nou-nascuti. Nu are nimic daca-s putin larguzte, manecile se mai pot intoarce, etc.
De exemplu o buna prietena, mami de iulie-august, a nascut o grasuna de 4,2 kg. Si a ramas cu o groaza de haine de nou-nascuti nepurtate.
_
Acu tre sa ma duc sa mai aranjez prin casa, il asteptam pe pediatru la Matei. Hi, hi o sa afle ca-i mai dam de lucru, cat de curand..![]()
32+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ank999 spune:
Eu pup toate burticile!
Am citit ultimele pagini si mi-au lasat un gust amar. Ce rost au toate discutiile astea contradictorii? Suntem femei in toata firea si cred ca putem respecta fiecare parerile celorlalte (eu cateodata ma enervez ffffoooooooarte tare de imi vine sa omor pe cineva, ma supar repede, dar peste 1/2 h imi dau seama ca nu are sens).
Hai sa vorbim despre ce ne intereseaza pe toate.
Tema zilei: eu am cumparat hainute pe care scrie 46 - 56 cm sau masura 20. Mi-e tare drag sa cumpar hainute, dar al meu sot si a mea mama ma cam trag de maneca. Imi spun ca bb creste foarte repede, masura lui se va schimba intr-un ritm alert si in plus o sa mai primesc o gramada (majoritatea fac cadou hainute) si o sa am o gramada pe care nu le voi folosi.
anca 32+ cu Erica Elena
doradora spune:
am fost prinsa dimineata, dar recuperez acum
bebeita poate si-o face pomana si mi-o da si mie ceva, ca sunt mainile mele de mai mare jalea. chiar o sa intru pe internet pe un prospect de nefrix, sa vad ce vrea de la viata
luciab imi pare rau sa aud ca nu te simti bine aici. chiar daca tu vorbesti de bisericute, si e dreptul tau, eu nu am perceput asa. si eu sunt ceva mai nou venita, in sensul ca alte fete se stiu de cand erau aspirante, si am intrat cu intarziere pe forum, de prin luna a 5 a cred, pt ca pana atunci nu m-am dat jos din pat decat pana la wc cateva luni, insa cred eu ca m-au intampinat bine.din pacate, acum s-a nimerit sa fie o perioada mai agitata, si in loc sa se discute ca si pana acum probleme de sarcina, s-a luat atitudine pro sau contra anumitor idei. daca vrei sa mai stai cu noi, cu tot dragul. daca insa consideri ca e mai bine fara, nu pot decat sa iti respect decizia si sa imi exprim regretul.
ruxmax multa sanatate! te-ai inecat ca tiganul la mal! lasa, ca trece!
fatima si-a gasit mo9mentul maseaua ta!mi te si imaginez...
jojo miha sa se odihneasca bine bebe in patut! spune-ne mai multe despre el. e din lemn, sau material textil? ce culoare? vrem detalii..
chris
30+
alexandra
doradora spune:
tema zilei am vazut si eu costumase absolut superbe pt 0 luni, dar m-am abtinut cu greu sa le iau, am insa pt 0-3 luni. sper sa aiba timp bebelina sa le poarte pe toate...desi daca e un bebe responsabil, va murdari cu drag si spor, si atunci am timp sa le rulez sa le poarte pe toate
chris
30+
alexandra
luly spune:
Salutare fetelor!
Hai ca am mai aparut si eu, chiar dc poate nu in cel mai bun moment![]()
Inca sunt la serviciu
, dar mai doar o saptamana si pe urma intru si eu in prenatal.
La Multi Ani
sarbatoritelor : Danita, Saftoiu_Gina, Alexandra de Piscotica .
Vreau sa urez si eu bun venit in
noilor fete fara sa nominalizez ca sa nu uit pe cineva. Si totusi vreau sa-i urez bun venit mai special si sa-i dau si o floare
lui jojo_miha ca e constanteanca de-a mea si e si la acelasi dr. ca mine.
Mirona uite de la mine o
si un
. Te inteleg f. bine, stiu ca tu ai pus f. mult suflet in acest forum de discutii si te cred ca te consumi. Prioritatile se mai schimba insa, iar forumul mananca destul de mult timp (de-aia intru eu asa rar
). Am vrut sa-ti scriu mai mult dar ma abtin ca sa nu nasc si eu dispute
, asa ca nu stiu dc ai inteles ceva din ce ti-am scris.
Luly
29s cu
si
Diana (04.12.2003)
saryta spune:
Mamistefi - dupa cate am citit ai zis ca azi e ziua ta daca asa e iti urez La multi ani multa sanatate, un bb sanatos, frumos si papacios si tot ce iti mai doresti tu sa se indeplineasca.

Am mai pus cateva poze cu mine si Sara pictate ieri la Kids expo - in Sara si bb sper sa va placa.
Despre tema zilei si eu am luat un costumas mic, mic care sa-i vina max o sapt doua si cu care o sa o scot din spital si restul le am mai mari si caciulita e la fel de mica si dragalasa. Va pup mai vb.
Mariana - 33+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA