Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 25
ank999 spune:
De cand nu am mai putut intra pe net (ca tot apar probleme in ultima vreme) am vazut ca au venit 4 fete noi . Bine ati venit, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
De luni intru in concediu
!
De abia ma mai misc! Sunt bucuroasa pe de-o parte pt ca nu mai trebuie sa ma trezesc la 6 si nici sa ma enervez cu o groaza de probleme, dar pe de alta parte imi fac griji ca voi avea prea mult timp sa ma gandesc si ma voi panica in legatura cu nasterea, s.a.m.d..
Ieri am fost la eco si mi-am vazut bebelina. Data trecuta era cu capul in jos, dar intre timp s-a plictisit si s-a postat cu el sub sanul drept. In plus s-a insirat cu totul pe partea dreapta, ca asa ii place ei mai mult. Oare pana la ce varsta se poate intoarce bb cu capsorul in jos?
32+ cu Erica Elena
Laura13 spune:
Salut fetele!
La Multi Ani sarbatoritelor : Danita, Saftoiu_Gina, Alexandra de Piscotica .
Ruxmax pentru febra iti recomand frectie cu spirt combinat cu otet si eventual sa iti pui la incheieturile mainilor si picioarelor niste fase cu spirt si mai mult otet.
si sanatate multa.
Porumbita am inteles ca se poate intampla ca sa fie Elena Doamna de garda si chiar daca doctorul tau este de la Cuza nu te interneaza acolo. De aceea nu strica sa ai bilet de internare in alb de la doctorul ginecolog (eu n-am inca dar dau sfaturi
).
In rest
multi tuturor mamicilor, aveti grija de voi si de bebelusi!
Laura
si bebe strumf
33+
ank999 spune:
Ruxmaxsi eu saptamana trecuta am fost cam racita si am facut febra, iar medicul ginecolog a zis ca pot lua algocalmin.
Saptamana asta am fost la medicul de familie (am facut si acel vaccin (antitetanos?) renumit si, slava domunului nu am avut nici o problema). I-am spus ca am avut febra si a zis ca tot algocalminul este bun (spunea ca paracetamolul dauzeaza la ficat).
Iti doresc insanatosire grabnica!
anca 32+ cu
Erica Elena
alexandra_25 spune:
Buna fetelor....s-au mai calmat spiritele????.....inca nu am apucat sa citesc tot dar sper ca da......
Chinico.....cu pisica stau bine....am una acasa care imi e tare draga....
.....dar cu psihicul....din ce in ce mai rau....adica am niste emotii....pai eu in afara de injectii nu am facut altceva la medic....operatii...sau ceva de genul asta...asa ca iti dai seama.....dar cu ajutorul lui DD voi trece si peste asta.....nu sunt singura femeie care naste sau a nascut...nu?...

Gmoisi...si eu m-am uitat in cartea mea unde arata cum poate fi asezat copilul in burta.....prin prezentatie se intelege modul in care fatul este plasat in uter....pentru desfasurarea normala a nasterii este esential ca prezentatia sa fie verticala ..aceasta poate fi cu capul in jos sau cu capul in sus...........prezentatia craniana.....inseamna ca , copilul este pozitionat cu capul in jos si cu spatele orientat spre stanga....
....sper sa-ti fi fost de ajutor cat de cat....
mamistefi...deocamdata eu vreau natural....daca se schimba ceva si e mai bine pentru bebe sau pentru mine cezariana optam pentru asta...acuma sa vedem si cat e de grasun....si stiam ca e recomandat pentru cele care au miopie cezariana...
Chris80...tensiunea ta era de 120/48 ?.....asa de mica e cea mica???......
marcela...au deja site pe internet cei cu buretii???...uite despre asta vorbeam eu Marcela....si eu am vorbit cu moasa si poate unele dintre voi se mirau...toate nasteti cu doctorii numai e cu moasa....dar ea e foarte importanta...si daca sunt complicatii vine si medicul daca nu ia face tot.....
Asiza...lasa ca si eu stau prost la capitolul puls....imi trece foarte des de 100...mi se pare ca tu ai fost la cardiolog...nu?...ce ti-a zis despre asta???......

Vai aelita....eu cand aud din astea mi se face pielea gaina....a-ti vazut fetelor astea sunt probleme....numai ea stie ce e in sufletul ei....
Danita...
alexandra de piscotica , saftoiu_gina ......

...pentru toate...sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiuti......!
Zina...doamne ajuta si sa vezi ca va fi bine....dar vezi ca nu stiam ca nu numai sa fie cu capul in jos conteaza......
Luciab....de ce si tu ti-ai facut aceasta parere?????....pe cuvant ca nu avem nimic cu noile venite.....de exemplu eu cum era sa iti raspund daca numai acum m-am pus la calculator....si sa stii ca impresia asta am avut-o si eu prima data si alte fete....e numai o impresie....dureaza mai mult pana ne cunosti pe toate si pana ne aflii povestile....plsssss....fii mai ingaduitoare si ramai cu noi...mesajul tau e postat aiurea din cauza unor probleme de pe forum....asa face de o saptamana....nu numai la tine.....

Miro.......
...si crezi ca merita sa te enervezi??....o superi pe Karinutza.......toate-s trecatoare.....
Mai fetelor......nu bine se termina una vine alta......ce bataita va dau eu voua....eu chiar imi iau campii....avem noi nevoie acum de astea???????......tremura chilotii pe mine ca mai am un pic....nu stiu cu cine sa vb sa ma incurajeze...sa ne incurajam si voi va ocupati de prostii....va dau penalizari....
mamistefi.......sus in partea stanga ai un Meniu....te duci pana jos la mesaje private.....de acolo dai optiuni....si iti va aparea o rubrica unde scrie activeaza mesaje private si bifezi acolo....
...daca nu te descurci ma mai intrebi....
Gata v-am pupacit pe toate si revin mai tarziu......

alexandra
34 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
iasmi spune:
Ank999 eu stiam ca bebelul se poate intoarce pana la 34 saptamani (inclusiv) dar ar fi bine sa aflam si alte pareri ca sa fim sigure, nu?
Si pe mine ma preocupa mult pozitia lui pt nasterea naturala. Era pozitionat si la mine cu capul in jos prin saptamana 28-29 dar la cum s-a miscat in ultimul timp nici nu mai stiu cum e. Innoata in toate partile de ma tin cu mana de burta de frica.
iasmi
30
doradora spune:
ank999 nu stiu exact cand trebuie sa se intoarca, eu sunt chitita pe cezariana si deci ma preocupa mai putin ce tumbe face, dar iti pot spune ca si bebelina mea e postata cumva in jumatatea drapta, si se pare ca ii prieste de minune, de ceva vreme acolo se retrage. se mai intinde ineori, de-a latul burtii cumva, dar revine urgent de unde a plecat.
chris
30+
alexandra
Gabitza_max spune:
Buna burtici,
Imi cer mii de scuze ca nici azi nu pot sta deloc pe forum sa ma mai conversez cu voi, ca tare mi-e dor!!!
Am destul de mult de lucru la birou si azi am intrat special pentru a ura sarbatoritelor LA MULTI MULTI ANI, sa fiti sanatoase, fericite si iubite, iar viata sa va aduca numai momente de bucurii. Sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi care sa va aduca, de asemenea, bucurii, satisfactii si multumire pana la adanci batranete! 

V-am pupat cu drag si sper din toata inima sa ne mai scriem cat de curand, in ciuda programului meu cam ciudatel...
Gabitza
28+
iasmi spune:
alexandra_25 stai linistita ca nu esti singura si eu sunt speriata de-a binelea dar ma incurajez singura si zic nu sunt prima si nici utima care nasc natural si la sfarsit va fi totul ok ![]()
iasmi
30
Raluca_u spune:
Buna fetelor,
nu am reusit sa intru ieri si azi am avut un soc.
noi trebuie sa ne bucuram de aceasta perioada nu sa nastem conflicte si acolo unde nu ar trebui sa existe. suntem ici sa ne sustinem una pe cealalta si la bine si la rau. vad totusi ca spiritele nu se calmeaza nici azi. va rog haidet sa incetam cu aceste probleme care nu ne fac decat rau (vezi ca tensiunea creste, nu mai citesti cu drag ce se intampla sau cum procedeaza alte fete renunta sa mai scrie). eu nu comentez in nici un fel cele intamplate pentru ca s-a facut asta destul si va rog si pe voi haideti sa terminam aceste dispute interminabile.
LA MULTI ANI Alexandra de piscotica, danita, saftoiu_gina. 

BUN VENIT FETELOR NOI PE
SI IN
NOSTRU. NU VA SPERIATI DE OBICEI SUNTEM PASNICE SI NE INTELEGEM F BINE. 

Dolores te steptam inapoi alaturi de noi.
si speram sa se repare repede calculatorul.
Gmoisi eu zic sa stai linistita pana la intalnirea cu doctorul. daca era ceva grav sunt convinsa ca ti-ar fi spus sau macar iti reconda sa te duci mai repede la medic. explicatii la cele scrise de tine nu stiu sa iti dau.
Mamistefi eu voi naste natural cu peridurala.
Marcela mult succes cu apropiata lansare. poate coincide cu venirea printesei Ana.
Ruxmax multa sanatate. sper sa treaca cu bine si nu ezita sa te duci la doctor daca te simti rau. ei stiu cel mai bine cum sa te ajute in aceasta perioada, ce tratamente poti lua... Hai ai grija de tine si a-ne vesti bune.
Chris nu esti singura care trece prin faze de astea. 

Bebyta daca tot esti in concediu viziteaza-ne mai des si mai povesteste-ne ce mai faci. nu cred ca vei putea purta pijama dupa cezariana, dar eu nu stiu sigur pentru ca voi naste normal.
luciab nu esti singura la care mesajele apar aiurea. sunt probleme cu serverele DC. pastrazati calmul ca nu poti remeda. problema e ca fetele s-ar putea sa piarda mesajele tale. sa nu crezi ca nu vor sa iti raspuna daca se intampla. plecatul nu e o solutie. daca vrei sa te integrezi ai rabdare scrie si tu mai mult, raspunde la mesajele fetelor si sigur nimeni nu are nimic nu are nimic cu tine. pentru toat a fost greu inceputul dar apoi e asa de frumos ca ai sta toata ziua sa vorbesti cu fetele. 

hai scrie in continuare.
Miro tie multi 

si ia si bea laptele ala, poate incerci totusi 2 cani pe zi - fierbinti si cu zahar cum iti place tie.
Ruxandra nu cred ca e ok sa limitam in timp venirea noilor fete. fiecare trebuie sa fie liber sa vina sa ni se alature cand vrea si cand se simte pregatit.
Porumbita nu cred ca Ruxandra a vrut sa spuna lucrurile asa cum s-au interpretat. ce i-am scris Lucieib este valabil si pentru tine. scrie in continuare si vei vedea ca toate te vom primi cu bratele deschise. inceputul e mai greu.
Fatima stiu ce aiurea e cu maselele de minte sper sa treaca repede si usor. eu cam am avut probleme din cauza lor. iti recomanda sa freci cu sare locul si sa iti clatesti gura dupa fiecare masa cu apa cu bicarbonat. pe mine astea ma ajutau.
mamistefi La multi ani si tie, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebe mic. la prob cu PM vad ca ti-a raspuns Alexandra.
Joo miha sunt sigura ca Amalia se va simti foarte bine in patutul ales de voi.
Saryta eu nu am reusit sa vad pozele dar mai incerc. nu stiu ce are de nu vrea dar nu ma las batuta pana nu vad burtica pictata.
Ank mai are timp sa se intoarca. vezica au postat fetele cred ca in capitolul trecut metode de al ajuta pe bebe sa se intoarca. la mine e intoarsa si nu m-au interesat prea tare asa ca nu mai stiu sigur cum erau. poate te ajuta tot ele daca nu gasesti singurica.
Gabitza max te mai asteptam.
hai ca am scris ditamai ceaslovul. 
Raluca
34 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
iar uitasem sa schimb semnatura.
si nu am raspuns nici la tema zilei

asa uituca am devenit... 

eu am luat cateva mici de noi nascuti si restul de 0-3 luni care sunt ceva mai mai. prietenele mele cu bebei mi-au spus ca ei cresc f repede si cele de nou nascuti le raman mici in 2-3 saptamani sau chiar mai repede daca bebe e mare. si avand in vedere ultimele rezultate de la eco cand Adinuta mea a iesit mare, mare cred ca bine am facut.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.