Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

am uitat sa va pove cum a fost ieri la Scoala Mamei.

m-am intalnit cu M-monique si cu Ama.lia la Filantropia. S-a discutat despre nastere, in toate felurile normala cu epidurala sau fara, cezariana. lucruri noi nu pot spune ca am aflat dar mi s-a confirmat ce stiam deja.

ne-au pus si mai multe filmulete cu nasteri si bebei si ce m-a socat pe mine si nu numai a fost felul cum "manevrau" copiii. ii lua efectiv de dupa gat, asa cm iei puii de animale si asa ii intorceau sau ii puneau pe cantar. Moasa a inceput sa rada si ne-a spus ca desi avem impresia asta, bebei nu sunt deloc fragili ci sunt chiar mai rezistenti la asemenea manevre ca si adultii.

si eu care ma gandesc cu frica la momentul cand o sa o iau in brate ca mi se par asa mici si neajutorati...

ei oricum la final ne-am dus la Spring time sa ne relaxam pputin si sa socializam. m-am simtit tare bine cu fetele, care sunt super si abia astept saptamana viitoare sa ne vedem iarasi.

hai ca am avut o logoree in ultima ora

va pup si vorbim mai tarziu

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Porumbitza mersi ca m-ai tras de mineca sa vad ca suntem de o seama si la virsta si la bebei. Daca mai mergeai si la grigore sigur stateam in acelasi salon. Doctorita mea e la clinica 2. Ca si doctorii sunt pe clinici. Dar oricum o sa ne vedem acolo si o sa ne plingem de dureri impreuna(sau poate nu). Sa iti pui nr de telefon in lista de pe yahoo sau sa-l scrii pe al meu si vorbim.

Daca vrei poti veni si la cursuri Lamaze ; uite miine e al treilea curs si sunt 6 de toate si se tin la elena doamna. Costa 1.200.000 dar tu mai platesti doar 4 daca vii de miine si sunt f utile si mai si socializam si chiar mie imi dau incredere si afli si ce se intimpla cu organismul tau, cu puiul tau , cum sa-l ajuti sa nu sufere si el la nastere si multe chestii si dupa nastere; cum sa avem grija de puiuti etc.
In legatura cu cazul de la cuza m-am speriat si eu putin iar pe 17 cind m-a chemat nu plec fara bilet de internare din cabinet.

Si nu mai fi suparici cu ignoratul si bisericutzele ca nu are rost. Nu poti chiar cu toate sa comunici oricit ai vrea ; raspundem in functie de probleme, de teme, de nelinisti. Daca am fi atente la fiecare am sta numai pe forum si acum avem f multe de facut: curat in casa ca ne apuca faza cu cuibul; sa spalam si sa calcam lucruri de pui mici; sa mai avem grija si de casa si de sot. Sa ne mai si odihnim si sa ne pregatim pt nasteri.
Unde mai pui ca eu de ex. m-am inscris si la a doua facultate la stat la distanta si pe 14 si 15 primesc primele cursuri si cd-uri. Sa vezi atunci cum ma descurc,dar le ducem pe toate. Asa ca nu tb . sa te simti ignorata; incet incet ne integram si la orice intrebare daca stie cineva si cind are timp raspunde. ok?

Eu ca sa imi organizez timpul la maxim m-am hotarit sa intru numai dim pe forum iar apoi sa inchid calculatorul ca sa pot sa-mi termin treburile.
pt.printesa

Lory35+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

si ceva tot am uitat
de v-am spus eu ca stau tare prost cu memoria.

aseara am vorbit cu Dandusa la telefon.

va transmite multe salutari si pupici. este bine in noua casuta unde stau de 3 zile. ieri calca lucrurile Crinutei sa le puna in dulap si isi astepta mama.

au descoperit niste vecini in bloc care au net si acum incearca sa isi traga si ei dar va mai ura putin. fiind ocupata cu mutatul nu a reusit sa mai ajunga pe la socr unde stateau sa mai scrie.

gata de data asta sper sa nu mai fi uitat nimic. nu de alta ar monopolizez subiectul.

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am gasit burtici!
Eu va citesc mereu din umbra desi fac parte din clubul mamicilor de ian-febr.
Am citit postarile cu listutele de spital si nu am vazut pe niciuna sa aveti trecute manusi la bb.Prietena mea care a nascut in Tm m-a sfatuit sa le iau neaparat ca bb cica se zgarie cu unghiutele si i-au trebuit neaparat la maternitate.Cum ea nu se gindise la asta a trebuit sa-si puna sotul pe drumuri la cautat de manusi la bb.

Sper sa nu va deranjeze ca am intervenit,dar mie mi s-a parut un sfat util.

Miro,te pupic si pe tine si pe Karina si deja te invidiez ca vei naste mai repede ca mine...M-a distrat faza cu fotografiatul gandacilor si sa stii ca abia astept pozele.Sa nu cumva sa uiti!

Hainute bb

Dana 26+

Mergi la inceput

Lorym ma bucur ca ai revenit si nu mai esti suparici.

si eu m-am inscris la a doua facultate la distanta si am prima serie de cursuri cam pe 20 oct dar nu cred ca voi putea partcipa. oricum am vb deja acolo si mi le trimit pe toate pe mail oricum si o sa am parte de consiliere tot prin mail ca de sunt mai cu mot .
cine stie poate si nasc pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am vb cu dr de fam, zice sa nu iau nimic pt tensiunea mea cea mica, sa beau 2-3 guri de cafea si atat, nu medicamente. am senzatia ca ma paradesc din ce in ce mai rau, incet si sigur, ca o casa veche,parasita . tampit sentiment!

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor patutul nostru e din lemn si nu-l mai aduce o data ca nu mai am rabdare sa-l vad langa patul meu,iar cu lenjeria e poveste lunga.Vazusem una pe net portocaliu cu vernil si intentionam sa o luam dar nu stiam sigur cu e prin posta si am zis sa mergem sa o cumparam din magazin.Am vazut una galben cu belo superba dar pana m-am hotarat eu sa o iau suan nu nu mi era in magazin.Alaltaieri am plecat hotarati sa cumparam.Eu am vazut una galbena iti lua ochii dar Tony(sotul meu)a vazut rosie .Eu rosie nu vroiam si ne-am tot sucit si invartit si pana la urma am luat una rosie cu galben.
Iuly si eu te salut ma bucur ca o sa am cu cine sa mai schimb o parere despre doctor si ce mai e nou prin C-ta.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc mult pt. raspunsuri!
Ma gandesc sa nasc natural cu peridurala, dar incepe sa-mi fie foarte frica.
Lorymsi eu sunt la facultate ID (anulII) si fac cursuri sambata si duminica. De pe 14 incep cursurile. Cred ca va fi tare distractiv cu sesiunea de iarna.
32+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si eu sunt la a 2a facultate, in anul 3, dar din fericire nu sunt f stricti cu prezenta. ca mai scad un punct sau 2 din cauza absentelor, asta e. importanrt e sa ajung la examene.

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: voi beti cafea?
Eu fara cafeaua de dimineata (fara zahar si fara lapte) ma simt ca un zombi,. nu am nici un pic de energie. De fumat m-am lasat, dar de cafea...nu!
M-a mustra constiinta, dar tot cu cana in mana ajung! (obicei vechi de 12 ani).
32+ cu Erica Elena

Mergi la inceput