Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ank , Raluca, Chris facem noi fatza ! Cine vorbestePrintre colici, plinsete si haine de bebe strecuram noi si un curs si tot dam macar o parte in sesiunea asta de iarna ca doar suntem mamici puternice
Chris incearca niste fresh de portocale sa-ti faci poate iti revii. Eu cind am stari de slabiciune ca ma mai pocnesc si pe mine asha cam dupa ce maninc, beau un fresh stau calma si imi revin.

Acum fug sa iau carut si caditza fetei de la tirg si am terminat toate cumparaturile pt. fata.Inclusiv bani.De asta am mai stat pe forum sa-l astept pe sot sa iau carutul.
pt.printesa

Lory35+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

iar ma simt rau, merg sami iau tensiunea, si parca ma vad iar cu cafeaua. ank cica o cana pe zi e voie.
vorbim mai incolo

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

ank999 tot asa am auzit ca o cana de cafea e voie.
Eu mai beau cate un 3 in 1 ca nu ma pot abtine desi are E-uri.

iasmi30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

chris80 cat ai tensiunea?

iasmi30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

pentru toate sarbatoritele de astazi!

Pentru fetele noi: bine ati venit pe

Desi ma indop cu sirop Stodal de 3 zile tot behai ca o capra iar pe bebika mea am impresia ca o deranjeaza foarte rau pentru ca misca de fiecare data cand am cate un acces de tuse.Ce sa ma mai fac?

Va

DENY35+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, burtici!!!

Eu nu demult am ajuns acasa! Am fost cu Simo29 la o pizza, un suculetz si un pahar de vorba......a fost super! Apoi am fost in piatza si ne-am cumparat struguri, mere si portocale! Asadar, tocmai am dat iama-n fructe....

TEMA ZILEI: inca n-am cumparat nimic asa micut, dar am primit multe...Oricum asa am inteles si eu, sa nu ne aventuram sa luam prea multe, deoarece ei cresc repede si nu le mai vin dupa 2/3 saptamani...finutul meu, avand 56 cm la nastere, nu a purtat niciodata marimea 50 la hainute!

Va pup...

Oana 28+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

Raluca,

Te rog mult de tot sa-mi dai si mie mai multe detalii despre cursurile pt. mamici de la Filantropia. Vreau neaparat sa merg si tot caut de ceva vreme astfel de cursuri.

Multumesc din suflet pt. raspuns!

Pa pa

Gabitza 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Incep prin a ura "La multi ani!" si bebelusi frumosi, sanatosi si mancaciosi sarbatoritelor de azi - Alexandra de piscotica, danita, si saftoiu_gina
De asemenena, draga bebytadin experienta mea neplacuta trebuie sa-ti spun ca in cazul cezarienei, camasa de noapte e obligatorie. De altefel, in primele 2 zile parca nici chiloti nu te lasa sa porti, ceea ce este si mai neplacut.
Ank999eu am o prietena care avea bebelusul cu capul in jos si la o saptamana inainte de a naste, bebele s-a intors si a trebuit sa faca cezariana.....deci orice e posibil.
Dimineata am fost la monitorizare si am venit acasa tare fericita. Cred din ce in ce mai mult ca baiatul meu s-a hotarat sa stea la mami in burtica pana in noiembrie.
Era sa uit de tema zilei: Eu am luat cateva costumase pe care scrie 0-3 luni. Am si unele mai maricele.
pentru toate burticoasele

Cata 33+ cu David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR : Alexandra de piscotica, danita, saftoiu gina !!!!
Fetelor dragutzelor, probabil va ingrozeste invazia noilor mamici si e firesc sa nu puteti raspunde tuturor nou venitelor, dar sincer nu vad nici o problema, noi trebuie sa ne acomodam, mai scriem, mai punem cate o intrebare... Eu personal nu ma simt marginalizata sau in plus, e un forum pentru mamici si simt ca aici mi-e locul.
Multumesc Oana pentru ca m-ai trecut in listutza, am fost f.f.f fericita cand mi-am vazut numele meu si al puiului meu!
Alexandra 25, si eu ma gandeam cand citeam in anonimat Odiseea, ca tu esti cel mai aproape, geografic cel putin, de mine! Si sotul meu e morosan, din Baia Mare. Uite,am auzit ca la Baia Mare s-a infiintat o clinica super luxoasa de nasteri, unde esti tratata ca o regina, si ar costa totul cam 17 mil. cred ca suma asta oricum o vei cheltui si in alta locatie, asa ca poate te intereseaza...
Fetele, eu am auzit ca ar fi util ca patutzul bebelusului sa fie din lemn, pentru ca in momentul in care creste si incepe sa mearga se ridica mai usor daca se prinde de "gratiile" din lemn (uff, ce urat suna gratii, dar nu am gasit cuvantul potrivit), voi ce ziceti?
Va pup si revin!

ROXANA 31 sapt. + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Denytrebuie sa te faci bine! Ai grija de tine.
Cipisi dr as zis ca copilul se poate intoarce si in travaliu, dar regula este ca pozitia pe care o are la 34 - 35 saptamani, aceea va fi si in final.
Chriscum iti este? Bea o cafeluta sau o gurita de vin negru/rosu ca n-o fi foc.
Si eu ma simt molesita si ametita, dar cred ca este din cauza vremii. La noi ploua continuu si e foarte innorat.
Bebelina mea a inceput sa se agite, asa ca trebuie sa ma ridic de pe scaun si sa fac o plimbarica.
Pup toate burticoasele!

Mergi la inceput