Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 22
iasmi spune:
Buna dimineata gravidute!
La multi ani!!!! <<<Danita, Saftoiu_gina si Alexandra de picotica>>> sanatate multa, sa aveti nastere usoara si bebei sanatosi!!!!
Miro te rog nu mai fi suparata
- gandestete la noi cele care am trecut prin mana ta si te-am cicalit cu intrebarile noastre de incepatoare!
Eu sunt neutra la aceasta neintelegere fiindca asta e, fiecare cu parerea lui dar eu zic ca orice informatie ne este utila. Oricum - totul e bine cand se termina cu bine. Eu cand trec printr-un necaz ma incurajez singura zicand : TOATE AU UN SFARSIT
Va trimit cate un
la toate gravidutele!
iasmi
30
luciab spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR, multa multa sanatate si bebei sanatosi !!!
RUXMAX : de curand am trecut si eu prin aceleasi stari gripale , care m-au tinut fff mult chiar daca am facut tot ce mi-a stat in putere sa scap de raceala . La temperatuta ai voie sa iei paracetamol si ampicilina . In rest incearca sa manancicat cat mai multa lamaie cu miere de albine si consuma multe ceaiuri . Mai mult, pune-l pe sotiorul tau drag sa te frece cu, carmol iar pt nas infundat ti-as recomanda vibrocil ( pe mime m-a ajutat f mult ). In rest nu stiu ce sa-ti mai zic - stai cumintica in casa la caldut si mai ia si vitamina c , asta creste imunitatea. Sa te faci bine repede .
Pupici la burtici !!!
bebyta spune:
BUNA DIMINEATA BURTICI SI BINE V-AM REGASIT!!!!!
SANT IN CONCEDIU URAAAAA....am scapat de stresul de la servici ....
imi cer scuze pentru absenta destul de indelungata desi va-m urmarit aproape zilnic cu mici exceptii.....![]()
am si eu probleme cu somnul de fapt piticul meu imi da in fiecare noapte trezirea pentru 2-3 ore probabil are program special de 
in rest nu ne mai plingem de nimic
problema picioare umflate am rezolvato cu medicul ginecolog care ne-a prescris NEFRIX un medicament foarte ieftin si foarte foarte bun chiar nu mai am probleme il puteti lua cu toata incraderea

pentru burticile din IASI;vreau sa ajung astazi la targul de la polivalenta credeti ca se merita sa bat atatia km (bacau -iasi)a fost cineva ce pot gasi acolo pentru piticul meu?????
pentru cezariana credeti ca am nevoie si camasa de noapte(nu prea port, chiar de loc) sau ma descurc cu pijamale??
va 

si va doresc o zi buna tuturor burticilor!!!!!!!
*bya*33+
luciab spune:
Nu inteleg de ce mesajul meu e postat in urma ?! Poate ma face cineva sa inteleg , ca nu e prima data .
porumbita80 spune:
Lorym[b] ai vazut fata ca suntem intr-o zi nascute si avem DPN la o zi diferenta adica tu pe 9 si eu pe 10, ambele suntem la Cuza Voda poate ne intilnim acolo ce zici :)
stela
bebyta spune:
UREZ SI EU LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SA AVETI O ZI MINUNATA!!!!!!
LA MULTI ANI!!!!

*bya*34+
luciab spune:
De cand m-am inscris aici , am observat o anumita ostilitate fata de noile venite si cum spunea cineva , egoism si de mult bisericutele create ... nu mai vb nimeni cu noi ... cam nasol. Mi-a lasat un gust amar si nu pentru asta m-am alaturat voua . Acum plec si parca imi pare rau ca am vrut sa ma alatur voua ...
Pupici bebelusilor , sa fie cumintei si papaciosi !!!
Mirona spune:
buna de dimineatza,
prezenta la cafea - si sa urez
pentru cele trei sarbatorite Alexandra
de piscotica, danita, si saftoiu_gina .
Alexandra sa cresti mare si frumoasa - sa aduci parintilor numai bucurii, iar mamicilor - le doresc o nastere usoara si bebei sanatosi si papaciosi.
avand in vedere faptul ca au fost aseara probleme cu DC-ul si abia se putea posta ... am deci sa-mi dau astazi replicile, azi vad ca au disparut, s-au sters multe dintre ele - de nici nu se mai pricepe cine ce cui raspundea (ne apucam sa cosmetizam topicul fetleor? sa-mi sterg si eu postarile?) ... deci replicile mele nu-si mai au rostul. daca nu mai e fum ... de ce sa arda focul?
Asadar - renuntz.
Bun venit fetelor noi.
Eu sunt ok. Incerc sa-mi revin din suparari - care intre timp au dat in dezamagiri (
normal ca iar exagerez (in conceptia unora) - da asta e ceea ce simt).
Aseara aveam tensiunea mare 139/96 - cand eu nu depasesc 110/70 in mod normal - asa ca ma iau de mana cu Cris si navigam printre tensiuni aiurea.
Am mai primit ceva vesti despre maternitatea unde voi naste - stiu ca m-ati indrumat sa incerc sa fac rost de un loc in rezervele meserise (la loja - cum imi place mie sa-i spun) - dar se pare ca nu e prea simplu.
Azi am in program sa-mi scot prenatalul si sa sun la asistenta sefa sa cer detalii despre "loja".
In rest - stau si-mi petrec timpul cu bebelina din dotare.
Numai bine tuturor.
Miro
ruxandra_sb spune:
Vaz c-a iesit cu scantei... nici nu mi-a mai venit sa citesc.
Asa c-o sa ma refer doar la punctele fierbinti, ca un adevarat gica-contra ce m-am gasit sa fiu:
Deci, pentru Ktrinel, sa stii draga mea ca nici eu nu iau prea multe la spital, aici in Bucuresti, Romania.
Pt ca nici prima data nu am mai avut nevoie! Nu toate spitalele sunt asa mizerabile si nu peste tot colcaie gandaci.
Pt mine:
- 2-3 camasi noapte, 1 pijama, chiloti, sutiene, sosete
- 1 halat+ 1 pereche slapi
- tampoane si ceva vata
- prosop, sapun, perie, pasta+periuta, crema
- h igienica, servetele umede, servetele hartie
- paie si pahare u.f.
- crema Garmastan pt sani
- ceva usor de citit, agenda+pix, mobil+incarcator
- monetarul de rigoare
- pt super-siguranta cateva filoe de algocalmin si fortral, dar nu am de gand sa le folosesc pe ale mele ![]()
Pt bebe:
- scutece u.f. si atat
- ca folosi hainele si restul ale spitalului
_
Cat despre Mirona eu consider ca are dreptate. Poate nu a folosit tonul ideal pt a ne gadila urechile, dar are dreptate.
De luni de zile se lupta aproape singura cu lista & actualizarea ei, ajutandu-le pe noile venite, avand o rabdare infinita cu toata lumea.
Imi amintesc ca si la abumele foto a consiliat multa lume, asta daca nu le-a facut eu de-a dreptul.
Pt asta, jos palaria!
Poate inainte sa ne asteptam sa ne pice totul mura-n gura am mai putea pune si noi mana pe mouse si sa incercam sa ne descurcam singuri; pe bune daca-i asa greu sau daca-ti trebuie scolarizare la Microsoft pt asta.
As avea 2 propuneri:
1. noile venite, dupa ce si-au primit userul/parola de la nickul comul, adresa de email, etc. sa-si completeze singure datele.
Poate ar trebui sa le fie trimise si acea prezentare de care vorbea Mirona ca sa le fie mai usor.
2. Observ ca acum inspre spartul targului se inghesuie lumea la intrat in lista. Daca ma iau dupa numarul de "cititori" la subiectul nostru, nu pot decat sa presupun ca ne insotesc in anonimat de ceva vreme, si acum s-au gandit sa ni se alature si in fapt.
Foarte bine si bun venit
!
Stiu ca par rea, dar daca acum e greu sa tinem pasul cu modificarea listei si primitul noilor burtici, sa vedeti cum va fi dupa ce vom incepe sa nastem.
Asa ca am putea pune un mare anunt, pe prima pagina, unde sa invitam si alti doritori sa ni se alature cat mai curand, respectiv sa dam un termen. Nu stiu 7-10 zile, sa zicem.
Ce parere aveti ??
Cat despre ajutor Mirona, o sa incerc si eu sa fiu mai prezenta.
32+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
RUXMAX spune:
Din experienta nefericita a celor care au racit in sarcina: ce-mi recomandati?
Ca la mine paracetamolul, ceaiurile si lamiia sunt FRECTIE la picior de lemn, nu au nici un efect.
Si in schimb daca fac febra 38,2C , e enorm ...deja delirez. Asta ma asteapta insa pt ca-mi cunosc simptomele si felul in care racesc: durere si rosu in gat, tuse, sinuzita , febra ,stare supernasoala, etc.
Cam asta fac acum: bolesc...
Plizz help!
Ruxmax 30+