Viata in Germania (38)
Raspunsuri - Pagina 22
bozo spune:
Christel, ai trimis recomandata?
De obicei trebuie sa declari ce e inauntru, o valoare mica (sub 40 de euro nu se platesc taxe) si cadou, si nu sunt probleme.
Cand am trimis insa nerecomandat si fara sa declar mi-au oprit in vama, si nici macar nu au anuntat, asa ca a primit mama plicul desfacut dupa 2 luni si au pus-o sa platesca vama si la cat au considerat ei ca valora obiectul.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
blackpanterro spune:
Buna Fetele,
Ninge la noi ca in povesti, cu fulgi maaaari. sunt 2 grade afara.
De Halloween ne-am distrat de numa, ne-au curatat copiii de dulciuri intr-o ora, la unii a trebuit sa le dau fructe - haha.Mie imi era teama la inceput ca o sa ramanem cu ele dar nu, s-a dus repede vesteaca avem bomboane care de care mai ciudate, jeleuri in forma de dinti de vampir, cioco in forme de ochi, masinutze, bezele ca si dovleci si stafii.Ce mai s-au dus toate :)
Mi-a placut enorm, sa le vad costumatiile, stafii, monstrii, scheleti...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
tinatache spune:
christel, noi am intrebat educatoarele, ele tb sa-si dea acordul pt ce si de unde aduci. Si ne-am propus sa aducem micul dejun: cremvursti, muffins, bombonele, ciocolatele. Cred ca ele stiu cel mai bine cum se practica in gradinita lor.
Si la noi a nins!
PS: tocmai m-am hotarat sa trimit niste banutzi pt familia asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87462
daca mai sunt doritori, dati un PM/email. Banii nu vor ajunge la ei, se va cumpara ceva si apoi dat cadou.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
samadhi spune:
CRISTINA- am intrebat la pagina 13, ca sunt racita si ca iau antibiotice pana maine poate asta influenta ovulatia de saptamana viitoare ??? Asta a fost intrebarea mea.
Din pacate nu stiu cum e sa aduci pe cineva aici in vizita, dar m-ar interesa si pe mine sa stiu, daca cineva stie informatiile actuale care sunt, sa ni le dea pe site, i-as fi si eu multumitoare. Din cate stiu ca daca intra Romania in EU, atunci nu mai trebuie nimic la vama, normal ar trebui sa treaca cu pasaportul doar, dar nu stiu exact, asa ca ..... cine stie mai bine sa ne spuna si noua, va rugam !!!!
LindaG spune:
Buna,
M-ar interesa daca cineva dintre voi are DigiTV,cum ati procedat si cam cit costa.
M-as bucura daca cineva m-ar putea ajuta.
Va multumesc.
Daconst spune:
quote:
Originally posted by LindaG
Buna,
M-ar interesa daca cineva dintre voi are DigiTV,cum ati procedat si cam cit costa.
M-as bucura daca cineva m-ar putea ajuta.
Va multumesc.
LindaG
Hoy si,y mañana tambien!!!
http://community.webshots.com/user/lindaparmina
Noi avem Digitv,l-am cumparat in vara din tara ca era o oferta cu un an de zile abonamentul gratuit.Antena am montat-o in Ro si am luat doar reciver-ul si cartela cu noi aici.Aici aveam deja antena satelit.Cind mergem in concediu in Ro,luam doar cutia si cartela cu noi si-l folosim si acolo.
Pachetul il poti achizitiona din Ro de la firma de cablu din oras.Noi am dat 220Ron pe pachetul complet.
Daca mai ai intrebari,iti raspund cu placere.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+
tinatache spune:
samadhi, imi pare rau ca esti bolnavioara, nu te pot ajuta cu un raspuns ca nu ma pricep:(
iar intrebare despre scoala: mamicile de scolari, de la ce varsta pot sta copiii singurei acasa? Ce faceti cu ei in vacanta?
o duminica placuta! la noi e o vreme.... de numarat banii
PS: acuma am aflat ca in mai multe locuri a fost intrerupt curentul, din cauza supraincarcarii retelei. La noi s-a oprit aseara vreo 5 min. Era cineva in lift, a avut noroc ca n-a durat mult! La voi cum e?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Originally posted by DidiAlex
Ca regula am eliminat din start numele cu "sch", "tz" cu toate ca sunt frumoase sunt cam romanesti.
Si acu am o intrebare: daca Ro intra in UE imi mai trebuie permis de conducere nemtesc? Pp ca tre sa ii intreb pe cei de la ADAC, nu? ...si astfel mi-am raspuns la intrebare...[/navy][/font=Comic Sans MS][/b]
Trebuie sa intrebi la Führerscheinstelle.Noi am intrebat deja de vreo luna,e ok,permisele din Ro,ca tara UE, se recunosc.
Defapt sotul meu zicea ca a si citit asta de curind,prin revistele ADAC-ului.
Alina
Multzam mult!
Bozo, sigur ca te informez.
samadhi spune:
Merci, Cristina ! Da, suntem toti bolnavi, ne-a atacat vreun virus, acum e oricum perioada virusilor.... si e foarte frig, mie nu-mi mai vine sa ies din casa....
Am si eu o alta intrebare, la fetele de pe site, poate imi raspunzi si tu :
Cine se imbraca la voi in Mos Craciun sau Nicolaus ??? Nu sunt in confuzie copilasi vostrii cand vad ca de 2 ori se intampla asta ???? La gradinita la Maxima vine oricum Nikolaus, asa ca nu stiu daca mai trebuie cineva deghizat ??? Noi ce parere aveti la acest subiect ???? Danke !
Christel spune:
Bozo, am trimis pachetul, de fapt am pus perdeaua intr-unplic din acela cu bule si nu ne-a intrebat nimic de continut, a costat 6,5 euro,acum sa vedem cum o ajunge, daca ilmai desfac cei de la posta. Ar putea crede ca sunt ceva hartii acolo si sa nu-l mai desfaca!!!