Viata in Germania (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cristina, n-am aici in apropiere autocare.

Cum s-au distrat copii la gradi de Hallowen?
Noi am fost sapatamana trecuta sa-i cumparam o costumatie, dar cand a vazut fata cam cum arata costumele, mastile, s-a speriat si n-a mai vrut nimic, nici macar o palarie de vrajitoare n-a vrut,spunea ca sunt urati mami, asa ca i-am luat eu numai o bentita cu cornite, pe care fireste n-a vrut-o, dar am zis ca o strecor eu in rucsac fara sa stie si acolo vede ea la gradi daca o vrea sau nu.

Asa ca dimineata cand si-a vazut colegii imbracati in stafii, vrajitori, erau pictati pe fata, se uita uimita la ei si destul de speriata(n-am crezut nici eu ca asa or sa fie toti, m-au impresionat si pe mine, mie personal nu-mi place aceasta sarbatoare). Asa ca si-a pus si ea cornitele si se ducea spre ei sa-i sperie, bu-hu-hu, zicea. Si la pranz cand m-am dus dupa ea era tot cu cornitele si azi dimineata le voia iar!!!!!

Voi de unde ati luat costume, ca am vazut ca sunt si cam piperate la pret?

Cristina tu daca ai masina acum le poti face singurica!

Si eu mi-am luat anul trecut masina de cusut si sa stii ca e utila, la fel zicea si al meu sot ca o s-o tin ca mobila, dar acum isi da si el seama ca nu o sa cos acum toata ziua(numai daca nu ma fac croitoreasa)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Ai mei merg la o gradinitza catolica unde nu se sarbatoreste Halloween si bine fac, e cumplita, pe langa ca e si pägina. Dar se imbraca in costume de Fasching si sunt tare simpatici, pana si educatoarele se vopsesc pe fata, una avea si costum de leu sau asa ceva anul trecut. Si eu m-am gandit sa-i fac eu un costumas pt Fasching-ul de anul viitor, ca mandra mea nu se imbraca cu nimic facut din poliester, iar costumele alea de pisica, leu sunt numai din sintetic. Am nevoie neaparat de ceva de bumbac altfel nu poate atinge, i se face rau (asa e de mica).
Sunt taaare curioasa ce-o sa-mi iasa:))

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Hallo!

Am trecut cu bine de 'petrecere'! Uff!
Acum am alta problema care ma streseaza ingrozitor. Are cineva dintre voi copii mai mari, la scoala? Ca as vrea si eu sa stiu cateva lucruri in leagatura cu scoala. Baiatul nostru e in clasa a 3-a. Ei bine, doamna lui invatatoare imi tot spune, asa, cam o data pe saptamana: ca nu stie sa isi organizeze lucrurile din ghiozdan, si le scoate greu, uita lucruri la scoala care ii trebuiesc la teme, se imbraca greu dupa orele de sport, uneori nu face ceea ce i se cere, nu lucreaza in clasa decat cand vine langa el, unori incepe si povesteste cate ceva cand nu e cazul/momentul... In rest recunoaste ca nu are probleme cu materia, sa ii zicem, cu ceea ce stie, dar comportamentul ... Si azi chiar mi-a zis ca la note conteaza si asta...Stiam si eu dar faptul ca mi-a zis-o, conteaza cumva mai mult.

Stau si ma intreb chiar el o fi cel mai rau din clasa? Ceilalti sunt chiar asa de cuminti? Dati-mi si mie ceva idei ce as putea face. La faza cu imbracatul si organizatul cred ca o pot rezolva dar cu atentia si vorbitul cam greu. Cand nu il intereseaza ceva ii fuge gandul la altceva (jocuri) iar de vorbit asa vorbeste si acasa. Noi insa stim cum sa il luam si nu avem probleme.

Nu am postat la psihologia copilului pentru ca mie nu mi se pare asa de anormal ceea ce face el doar ca nu se potriveste probabil cu ceilalti copii si cu asteptarile celor de la scoala. Imi dau seama ca altceva e la scoala cand trebuie sa ai grija de 24 de copii ... Stie cineva sa imi spuna cam care e atmosfera aici la scoala, in clase, cum se comporta copiii ... care e in general atitudinea cadrelor didactice? Ca sa am o referinta, un termen de comparatie. Poate reusesc cumva sa fac lucrurile sa mearga mai bine!

Ei, bine ... ... Astept, din nou, cu nerabdare parerile si sugestiile voastre. Mii de

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Anca, daca astepti cu nerabdare un raspuns deschide un subiect si la psiho pt ca sunt multe fete din DE sau strainatate/ro cu experietze dar care nu citesc/posteaza aici.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Ca regula am eliminat din start numele cu "sch", "tz" cu toate ca sunt frumoase sunt cam romanesti.

Si acu am o intrebare: daca Ro intra in UE imi mai trebuie permis de conducere nemtesc? Pp ca tre sa ii intreb pe cei de la ADAC, nu? ...si astfel mi-am raspuns la intrebare...[/navy][/font=Comic Sans MS][/b]

Trebuie sa intrebi la Führerscheinstelle.Noi am intrebat deja de vreo luna,e ok,permisele din Ro,ca tara UE, se recunosc.
Defapt sotul meu zicea ca a si citit asta de curind,prin revistele ADAC-ului.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

CHRISTEL, eu am trimis in Romania un singur CD era recomandat dar am dat aproape 10 euro, si alta data am pus tot prin DHL un album foto mai maricel si am platit aproape 20 euro, deci mai gandeste-te daca merita, eu dupa ce le-am trimis mi-am dat seama ca nu merita cat m-a costat, trebuia insa sa le trimit.
De-abia am regasit subiectul acesta nu stiu de ce de la mine din profil disparuse. ....????!!!!!!!
Hai, sa imi dau si eu cu parerea de nume, poate iti place Maxim, Edwin, eu daca as fi avut baiat l-as fi numit asa, dar si Andreas e frumos, sau Alexander.
Dar, mie nu-mi raspunde nimeni la intrebare ???? :(:(:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by samadhi

Dar, mie nu-mi raspunde nimeni la intrebare ???? :(:(:(

sincera sa fiu eu nu am gasit nici o intrebare, poti sa o mai postezi o data?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

buna dimineata fetelor,

Vreau sa o aduc pe maica-mea la noi si nu mai stiu ce reguli mai sunt: la un moment trebuia invitatie, apoi nu mai era nevoie de invitatie , ci numai bani(30 euro/zi), apoi nu mai era nevoie nici de bani!
Stiti cumva cum e acum regula? Mai trebuie aratati bani la granita?

Multumesc frumos& o zi minunata( desi afara de asa de urat...brr..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Pana la urma am pus la posta in plic din acela cu bule, am platit 6,5 euro si nu ne-a intrebat ce contine plicul, acum sa vedem cand o ajunge in Ro daca il desfac cei de la posta si daca mai platim ceva, sa speram ca nu!

Voiam sa va intreb cum se organizeaza aici la gradi zilele de nastere ale micutilor? Ce trebuie sa duci? Tortul cum e mai bine sa-l faci in casa sau cumparat, care este mai potrivit si papat cu placere de copilasi? Ce alteceva mai trebuie(suc, apa, prajituri si ce altceva de papa bun?) trebuie si pahare, farfurii, furculite, etc de unica folosinta sau folosesc de acolo? Ce mai trebuie?

Mai este ceva pana o serbam pe Andreea la gradi dar vreau sa ma informez din timp despre totul.

O zi buna.

La voi tot asa frig e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Si acu am o intrebare: daca Ro intra in UE imi mai trebuie permis de conducere nemtesc? Pp ca tre sa ii intreb pe cei de la ADAC, nu? ...si astfel mi-am raspuns la intrebare...[/navy][/font=Comic Sans MS]

Didialex[/b], daca afli, spune-ne te rog si noua.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput