Viata in Germania (38)
Raspunsuri - Pagina 20

Alina spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Mersi Alina!
Pina acum ne-am decis pe Lucas, dar cica e cacofonie cu Constantinescu si am zis sa schimbam.Ei,parca nimic nu mai merge.Eu as vrea Philip sau Oliver,iar tati e cu Mario sau Marco(care iar e cacofonie).
Avem probleme mari...ce mai.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+
Dana,
Pai puneti doua nume scurte,unul tu si unul sotul

La noi,de ex,sotul meu a insistat ca fetita sa aiba 2 nume,are 2 motivatii cu care m-a convins

Dar daca era baiat,numele comun ales era Phillip.Pt al doilea nume nu cadeam de-acord asa ca probabil ar fi ramas 1.
Mie imi place mult numele Marc dar asa il cheama pe cumnat asa ca nu se punea problema

Alina
Sunt tare necajita ca a pierdut Steaua!
Ma consolez cu visul ca poate la anul joaca in Champions League cu Bayern München si o sa merg la meci

Katink spune:
Buna dimineata!
Enn, multumesc
Dana, la lista Alinei mai adaug si eu doua nume:
- Robert
- Paul
astea imi vin in minte acuma.
Noua ne place mult Robert, se potriveste si cu numele nostru, d-ai dat. Baietelul prietenei mele se numeste Robert... asa ca nu merge sa punem si noi tot Robert ... asta de o fi baiat... ca deocamdata e cu surpriza.
Sarcina usoara in continuare.
Katink cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea

enn spune:
Dana,
vin si eu cu sugestii: Marius (se poarta si în D, la noi la cresa-s chiar 2), Damian, David.
Prima mea idee a fost Emil, dar Emil Constantinescu e dat
E.

Christel spune:
Fetelor,
Am nevoie de o informatie, vreau sa trimit in Ro prin posta o perdea(o s-o pun intr-un plic mai mare)si vreau sa stiu daca mai trebuie platit ceva in Romania? O sa scriu ca este cadou, iar la suma ma gandeam sa trec in declaratie o suma mica 5-10 euro, trebuie sa pun bonul de casa, ca nu mai stiu daca-l mai am?

tinatache spune:
hehe, ce de nume! aia cu Emil Constantinescu e cea mai faina:))
Al nostru e Patrick, sunt multi si in tara si ai mei nu au avut probleme majore cu numele. Iar aici chiar ca n-ai probl. cu el.
christel, te-as ajuta da' chiar ca nu stiu cum e cu posta.
brrr, la noi e un frrrrig.... fetele din nord, ati trecut cu bine de furtuna?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Daconst spune:
M-ai distrat Enni!!!
Ne-am gindit si noi la varianta asta.
Patrick ne-a placut dar e copilul vecinei,deci pica.
Paul,ne place la amndoi,iar Marius nu ne-am gindit la el.Sa vad ce zice sotul.
Multumesc de idei si va mai astept.Poate asa va avea si copilul meu nume...ca la asa parinti mai are de asteptat.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+

Christel spune:
Dana, dar Andreas nu va place? Este un nume frumos dupa parerea mea si l-am vazut comun pe aici. Sau Florian si are si sfant.
Fetele, mai astept informatii cu posta daca stiti.

Christel spune:
quote:
Originally posted by Christel
Fetelor,
Am nevoie de o informatie, vreau sa trimit in Ro prin posta o perdea(o s-o pun intr-un plic mai mare)si vreau sa stiu daca mai trebuie platit ceva in Romania? O sa scriu ca este cadou, iar la suma ma gandeam sa trec in declaratie o suma mica 5-10 euro, trebuie sa pun bonul de casa, ca nu mai stiu daca-l mai am?
Am citit pe un alt forum si spunea cineva ca pentru un ceas,deci cutie mica a platit 18 euro, iar altul spunea ca a comandat pe ebay o componenta de calculator pe care a dat 10 euro si a intrebat la DHL cat este transportul si au spus ca il costa transportul 150 de euro, brr e posibil asa? ca la asa sume nu mai trimit. Eu auzisem ca daca treci pe pachet ca este cadou nu mai platesti nimic(nici taxe vamale, tva sau alte comisioane)asta incadrandu-se intr-o anumita suma, care nu stiu cat o fi?

DidiAlex spune:
Enn, ma bucur ca ai inceput sa iti revii. dar am o intrebare: Unde te-a prins raceala asta. Ca frigul abia acu incepe.
Dana, este un site pe aici pe undeva, pe DC ma refer cu semnificatia numelor in cam toate natiile.
Cel mai raspindit si cunoscut este Gabriel. Si io pe asta il vroiam dar chipurile era dat prea aproape si pana la urma am ales fix din familie: Robert este strabunicul si Alex e numele meu. Inspiratie de milioane, ce mai?!
Ca regula am eliminat din start numele cu "sch", "tz" cu toate ca sunt frumoase sunt cam romanesti.
Si acu am o intrebare: daca Ro intra in UE imi mai trebuie permis de conducere nemtesc? Pp ca tre sa ii intreb pe cei de la ADAC, nu? ...si astfel mi-am raspuns la intrebare...

tinatache spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Patrick ne-a placut dar e copilul vecinei,deci pica.
:))) pai asa toate rudele si vecinii au copii, nu mai ai voie de folosesti acelasi nume? Si daca va mutati in x ani si aveti vecini noi cu acelasi nume?:)) Faceti si voi ca vedetele care nici cand scot copilu din spital nu stiu inca numele:))) Si la sfarsit cand il anunta au cate 5 prenume. Mi-emi place Stefan, si merge cu Const.
catinca, ai dreptate ca e inca mica burticutza:) Acusica incepe sa se vada...
mi-am luat masina de cusut de la aldi!! visul meu e sa-mi fac lenjerii de pat maaari, de 2 pers. ca aici sunt doar din alea de 1 pers., iar io cu barbatu-meu dormim sub una bucata plapuma

Christel, cred ca la Posta nu costa asa de mult un pachetel, dar nu stiu exact cum e la vama in Ro. Pe autobuz nu poti trimite? ca-ti ia 5 euro pt ceva mic.
Mei, voi va ganditi la cadourile de Craciun? ce le luati la pitici ca mie mi-a cam plecat imaginatia la plimbare...
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius