Viata in Germania (38)
Raspunsuri - Pagina 19
Katink spune:
quote:
Originally posted by tinatache
katinkutza burticutza cum merge cu bb mic si burtica mare? Sanatosi voinici?
Multumim de intrebare, Tina.
Sunt bine, burtica e mica inca, numai eu o vad ca nu se mai inchid pantalonii.
Mandra mea e cuminte, dar face si multe prostiute. Si-a dat drumul la vorba si la chiuituri, asa ca bb din burtica cred ca sta cu manutele mai mult la urechi
Am inceput sa merg cu ea la gimnastica (turnen ) si e foarte incantata.
Si mai mergem si la mini-club, asa ca trece iute saptamana.
Cat despre nume, ca spuneai de Andra ta, si noi ne tot gandim sa fie un nume usor de pronuntat si pentru aici si pentru cei de acasa... dat fiind ca stim multi romani cu copilasi mici nascuti aici, din pacate multe nume care ne plac si noua sunt deja "date".
Dar desigur ce e al nostru e pus deoparte, trebuie numai sa il gasim
Numai bine si voua,
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea
Katink spune:
Manu, ti-am admirat fetitele, sunt superbe toate trei. sa va traiasca.
Daca lipesti poza Dianei cu una din cele in care sunt gemenele bebeluse, parca ar fi tripleti, imi pare ca seamana tare bine toate trei pe cand erau bebeluse.
Pe gemene cum le cheama?
Ma minunez si eu de cate s-au schimbat intr-un an de cand am trecut-o pe Emma pe pasaportul meu.... trebuie sa imi notez, nu stiam ca acuma se cere apostila, traducere... astea-s noi... parca vad ca pana in aprilie se mai schimba
o zi buna,
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea
enn spune:
Katink, cautati nume de fetita? Daca va place un nume, dar vi se pare prea raspīndit, īncercati sa-l modificati un pic. "Derivatele" Mariei ar fi de ex. Mia, Maia, Mira, Mara, Marisa, Mariet(t)a.
Noi avem o fetita de 3 luni, daca crezi ca te ajuta, pot sa-ti trimit listuta noastra cu nume si criterii de selectie.
Eu am intrat īn convalescenta - hip, hip, hurra!
E.
misha-germ spune:
hop si eu pe aici, nu am mai intrat de mult pe forum dar va citesc frecvent..
am si eu o intrebare pt fetele de aici...
Cunoasteti vreo marochinarie care prelucreaza piele de sarpe si crocodili...?
Este vorba doar de Germania..cunosc pe cineva care vrea sa vanda.
va pup si va salut pe toate cele care ma cunosc
miha
samadhi spune:
IDAIRA - si eu gandesc la fel ca tine si sa speram ca se va intampla candva.... si eu astepta sa se intample cat de curand.... iti tin pumnii !
MIRELAM - mi-am facut metoda, la mine a iesit corect, eu imi schimbasem sangele in 2001 anul in care am conceput-o pe Maxima iar fostul sot cu un an inainte.Deci a iesit fetita. Corect!
Dar are si CORALY dreptate, conteaza foarte mult acel mucus care se schimba si de temperatura bazala trebuie sa se tina cont.Problema acum la mine e ca sunt putin racita si iau medicamente , antibiotice, poate asta influenta ovulatia de saptamana viitoare ??? Poate sa-mi raspunda cineva ??? Va multumesc.
samadhi spune:
Scuze cred ca am gresit , am postat raspunsul meu aici trebuia postat la alt subiect. Asa o aiureala. Scuze, scuze,scuze !!!!
Daconst spune:
Manu,iti multumesc mult pentru informatii...acum le-am citit.
S-au schimbat cam multe fata de anii trecuti,din ce am citit pe alte forumuri.Cam complicat mi se pare si multa bataie de cap.O sa-l fac si eu mai ales daca nu mai conteaza timpul in care-l faci.
Citisem undeva ca daca-l faci in primele 15 zile te costa doar 35,acum vad ca nu mai este asa.Tu cind l-ai facut?Adica cu cit timp in urma?
Cu numele avem si noi problema ca numele de familie se termina in escu,deci trebuie ceva sa mearga si cu asta si sa sune si bine.Tare complicat.
Daca aveti idei de nume sa mearga in ambele tari,va raman datoare.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+
Alina spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Cu numele avem si noi problema ca numele de familie se termina in escu,deci trebuie ceva sa mearga si cu asta si sa sune si bine.Tare complicat.
Daca aveti idei de nume sa mearga in ambele tari,va raman datoare.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+
Nume care-s la fel si in Ro si in Germania:
Christian
Daniel
Stefan
Sebastian
Luca
Viktor
Alex
Gabriel
Eu daca as fi avut baiat i-as fi pus Philip.Deocamdata am o fetita si sper ca o sa ne mai aduca barza tot o fetita .
Alina
Daconst spune:
Mersi Alina!
Pina acum ne-am decis pe Lucas, dar cica e cacofonie cu Constantinescu si am zis sa schimbam.Ei,parca nimic nu mai merge.Eu as vrea Philip sau Oliver,iar tati e cu Mario sau Marco(care iar e cacofonie).
Avem probleme mari...ce mai.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+
Alina spune:
Fetelor,
Se mai uita cineva la meci Steaua-Real Madrid?
Mai am putin si fac infarct .
Hai Steaua!!!
Alina