Viata in Germania (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

dana, eu am nascut in decembrie si am botezat piticul in vara, in Ro. Avea 6 luni jumate:) Daca tu vei fi de acrod sa faca ora de religie cu ceilalti copii catolici nici nu va simti ca e ortodox. Dar asta e o alegere personala, ais a vezi tu la mom. potrivit. Ai mei sunt catolici si merg la o gradi catolica, nu ne-a intrebat ce religie au la inscriere, atata vreme cat esti constient ca va invata cantecelele lor si va merge la biserica cu toti, si esti de acord, si ei sunt de acord. (si pt ca eu sunt singura ortodoxa din casa, sotul nu plateste taxa la biserica, deci nici de asta nu s-au agatat.)

enn, sanatate multa! iti tinem pumnii sa scapi acuma pana vine iarna, ca apoi incep copilasii si tb sa fii fit.

La noi e o vreme superba!
O saptamana frumoasa!

Him, unde esti? sunteti bine?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Cristina ,pina la urma m-am hotarit si nu am inscris-o la engleza,are ea timp si de asta,mai tirziu.De recunoscut,recunoaste engleza si italiana .
A,cu Isarschule inca nu ne-am hotarit,vorba ta,deocamdata stringem informatii.Christian zice ca,de ex,gimnaziul din Unterhaching e f bun,numai scolari de elita-s pe-acolo,asa a citit el si a mai intrebat niste colegi si i-au confirmat.
Tu unde o duci pe Andruta la balet?
Marie a fost la o grupa de turnen dar nu stiu daca sa o dau mai departe tot acolo(ei ii place!),parca as vrea ceva mai mult cu dans,gratie desi la virsta asta doar miscarea conteaza.

Samadhi ,nu stiu daca ne-am intersectat pe undeva,eu am nascut la inceputul lui aprilie 2002.Sa stii ca faptul ca nu ramii gravida nu e legat de cezariana,stai linistita.Stiu ca daca dupa un de zile de munca sustinuta nu se intimpla,se pot incepe investigatiile.Te-ai gindit,problema poa'sa fie si la sot/partner.

Dana si eu am botezat copilul ortodox aici,in München.Consider ca am facut o alegere buna,se mai tine seama de religia catolica doar la anumite scoli catolice unde ar putea avea prioritate cei cu religia asta.

manu ,eu stiu demult ca sunteti 5
.Sa va traiasca fetita,sa va aduca numai bucurii!

Zi buna la toata lumea!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Enn, insanatosire grabnica

Daconst, eu am nascut in 5 aug. 2005 si botezul l-am facut urmatorul an pe 28 mai in Romania. Pe noi nu ne-a deranjat faptul ca mandra a stat asa mult timp nebotezata si nici de superstitii nu am ascultat - scos din casa nebotezat sau mai stiu eu ce altele.
Cat despre ce va invata la gradinita, respectiv scoala, sunt de acord cu ce a scris Cristina

Tot tu intrebai parca de tomberonul pentru scutecele folosite, noi nu avem asa ceva, aruncam la gunoi.
Pompa de muls eu nu am cumparat si nici nu am avut nevoie in 9 luni de zile cat am alaptat, iar de sterilizator de biberoane, iar nu am folosit deloc, am fiert tot in cratita cu apa, zilnic dimineata fierbeam linguritele si suzetele, mai apoi biberoanele, si mandra mea nu a avut nici o problema.

Incearca sa nu cumperi multe lucruri, ai sa vezi ca pe parcurs nu iti sunt necesare toate cate se gasesc pe piata, chiar daca ai nevoie urgenta de ceva, gasesti oriunde, bani sa ai.

Fetele de Narcisa mai stiti ceva? Ultima oara parca spunea ceva de ramas gravida?! Sau am retinut eu gresit

Mamica dulce, iti doresc sa fie asa cum vreti voi

Numai bine,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Cristina,
multumesc de urari! Sa-ti traiasca si tie puiuti tai! Baietelul tau e nascut in aceeasi zi cu gemenele mele, numai ca e cu un an mai mic. Si da, de o jumatate de an suntem 5.
Pamantul este in Garching-Hochbrück. Eu as fi vrut mai mult in Garching dar sunt prea mari loturile de pamant si nici nu-ti dau voie sa-ti faci casa prea mare. Noi am luat relativ putin pamant 180 m*m si casa va fi de 11m/7,5m. Ideea e, ca nu o sa avem o curte prea mare dar suficient zic eu.
Cineva intreba de ce acte sunt necesare pt certificatul de nastere. O sa-l intreb pe sotul meu si o sa va spun exact. Stiu ca trebuie sa iei ceva de la judecatoria din regiunea unde s-a nascut copilul dar nu stiu exact ce si trebuuie sa aibe nu stiu ce apostila.

O zi buna la toata lumea!
Manu

Poze
aniversare

Mergi la inceput

alina, andra merge aici:
http://www.virtuell-online.de/ballett/

La turnen merge cu gradinita 1 data pe sapt. si e suficient.

katinkutza burticutza cum merge cu bb mic si burtica mare? Sanatosi voinici?

manu serios?? nu stiam, stiam ca cunt in dec. dar nu stiam ca pe 10. Ei, ca sa vezi coincidenta! E o zi buna;). Va faceti EFH? ce fain, bine ca nu ma vezi cum salivez in fata calc. Noi am oprit cautarile cam pt 1 an, ca schimba sotzul serv., dar apoi sa ma vezi iar colindand pe coclauri:))
Nu pui poze si cu bb3? Mama ce viteaza esti! ai admiratia mea!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

CRISTINA, da avem fetite de aceiasi varste la fel si Alina parca.... cu sarcina mai incerc inca nu ma dau batuta. Despre site, este al nostru, sotul meu deseneaza, pozele sunt ale mele. Apartamentul e in Laim, partea de vest a Muenchen-ului, costa aproape 1000 euro Warm ! Ma bucur ca l-am gasit e cam greu sa gasesti pentru ca multi cauta... cel putin noi am cautat de 1 an, si deabia acum am gasit.
ALINA de aceea nu ne-am intalnit pentru ca tu ai nascut in aprilie, iar eu in iunie si iulie am fost in acel spital.
CORAIL eu am o doctorita de copii foarte buna, dar ea are cabinetul in Aubing, nu stiu unde locuiesti tu, poate e prea departe de tine. Imi pare rau de cea mica, si a mea de aseara a inceput sa vomite intruna, si toata noaptea, nu am putut sa dormim, azi nu am lasat-o la gradinita, sa vad cum e cu maine.... miercuri e oricum liber. Daca te intereseaza doctorita de copii da-mi mesaj si iti dau adresa.
Toate cele bune la toate si cele care trebuie sa nasca, mult noroc si o nastere usoara !

Mergi la inceput

samadhi, da, si fetita alinei are aceeasi varsta, fetele noastre se stiu de cand erau bebei:) Sa stapaniti sanatosi apart.! E bunutz pretul, noi dam 900 cu tot cu garaj la 3,5 cam. dar nu e asa de "in oras" ca Laim.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Merci Cristina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Alina, multumesc de urari!
Cristina, hai ca am reusit sa-mi culc bebele. Mai devreme am scris cu ea in brate in timp ce o alaptam. Eu intru f rar pe forum, cand am nevoie de ceva. Acum cautam o reteta si am intrat sa vad ce mai zic si fetele din Germania. Si eu le dau pe fete la dansuri, nu stiu exact ce fac acolo dar le place. Au fost saptamana trecuta pt prima data. Pe mine ma intereseaza mai mult sa faca dansuri decat balet.
Am pus si vreo 2 poze cu Diana.
Aici au scos de la primarie 16 loturi de pamant si asa ne-am hotarat sa luam si noi. Casa vrem s-o facem mai mare. Pt inceput vrem sa locuim noi la parter si etajul 1, iar beciul si mansarda sa le inchiriem.
Am fugit ca am o multime de treaba.

Numai bine!
Manu

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Hallo Manu,
Unde ai dat fetele la dans??? Poate imi spui si mie. Si eu vreau sa o dau pe a mea, la fel consider ca la dans e mai multa miscare ca la balet. Baletul are mai multa gratie dar nu stiu cat mai ajuta in viitor, cat se mai cere ......
Merci.

Mergi la inceput