FIV in Ungaria 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Delia 21, Alexia e toata tati...deh am zis eu bine ca e printesa lu' tata,...de la mine are numai degetele lungi, puta si fitele
Pupici dulci la Rudy pentru serenada si zambete dulci, de la Alexia, bineinteles

Miaumiau, imi pare sincer foarte rau ca nu a fost sa fie, dar capul sus, trebuie sa-ti readuni fortele si sa nu te lasi batuta

ileana, nu te-am injurat, dar zau ca m-am gandit la vorbele tale... ia mai cobeste tu sa ramana de acum inainte toate fetele noastre gravidute

De crinuta imi spune si mie cineva cand are punctia si ET?

Andicule, cum mai stai, iubita? In ce stadiu esti acum? Am citit din urma, dar zau ca am uitat deja...Stiu ca tu esti o dulcica si nu te superi pe mine pentru asta

Lianoooo, inca putin si incepe si la tine distractia

Va pup dulce pe toate, nu nominalizez de frica sa nu omit pe careva

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mika deja o incep de luni
andicu multumesc mama..nu ratez io oacazia asta..trebe sa te vaz neaparat..o sa o sun pe crinuta cum ajung in Timisoara..adica dupa ce vin de la unguri..sper sa nu fie tarziu pentru voi..macar 5 minute sa va vad..si gataa fugggva tin pumnii la amandoua!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Va pup fetelor,
acum am reusit si eu sa intru pe net.
Mi-Ka te pup, si va pup pe toate fetele care s-au gindit la mine si ne-au tinut pumnii rigindu-se pentru noi.
eu sunt acasa si sunt trista ca nu am laptic de loc si Maria papa foarte putin.
iar ma lupt cu depresia si insomnia si nu stiu ce sa ma mai fac.

le felicit pe toate fetele care au reusit si le tin pumnii celor care inca incearca.

pusi dulci

leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Leliutza i'am spus si lui Mika iti spun si tie..stai linistita..fara stres si fara suparari,,o sa vina..ai sa vezi!!!va pupic pe amndoua!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mi-Ka, iubita, totul e bine cand se termina cu bine, nu?! acum Alexia papa bine si e sanatoasa, si va urez sa fie la fel toata viata! eu sunt a2a zi de injectii, azi am continuat Suprefactul cu Gonal F si maine adaug si Merional; totul e bine deocamdata, rutina, ca stiu cum functioneaza; am un pic emotii pe saptamana viitoare, sa vad cum reactionez la dozele astea mari ( de ex, azi am facut 150 ml Gonal F, iar maine am 75 Gonal+ 1,5 Merional). Marti venim la Timisoara si ramanem.
Crinuta e bine, a zis ca dr a mai chemat-o luni, posibil sa faca punctia miercuri,dar inca nu e 100 % sigur.Amanunte mai multe n-am, astept sa-mi spuna ea.
Leliutza, sa-ti traiasca printesa inca o data, sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va bucurati de ea! nu te ingrijora cu mancatul,stiu de la fetele cu bebici ca trebuie sa ai rabdare in primele saptamani, pana invata si ea sa pape, si daca n-ai si n-ai, combina cu lapte praf, ca nepota-miu asa a ajuns un urias sfarma-tot! cu cat te stresezi mai tare, cu atat produci mai putin lapte! ai grija de tine si de voi si mai scrie-ne!
..in plus...vrem pozeeeeee cu Maria si cu Alexia!
Liana, drum bun!

Intrebare de 1000 de puncte: pe foaia de tratament dr Zadori mi-a scris doza la Merional de 1,5 ???!!? nu inteleg: 1,5 adica 150 , adica 2x 75 ml cat are 1 cutie, sau 1,5 adica o cutie si 1/2 ? fetele care au facut Merional au avut asemenea cantitate? cine poate sa-mi spuna si mie ? i-am scris aseara dr , dar tare mi-e ca nu vede mailul la timp, cum azi e sambata , iar eu maine dimi trebuie sa fac Merionalul!

Va pe toate cu drag!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by Mi-Ka

Ceau fetele mele

Eu inca nu stiu ce s-a intamplat de s-a deschis colul asa repede si a inceput travaliul..................

Asa ca, sa va gasiti un dr bun, dintr-o maternitate cu posibilitati reale de ingrijire a noilor nascuti, chiar daca asta inseamna sa faceti naveta dintr-un oras in altul la control.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Bine ati revenit acasa!
Ti-am citit mesajul si imi curg lacrimile siroaie...nu cred ca-si poate inchipui cineva cea fost in sufletul tau...
Sa dea Dumnezeu ca toate sa mearga bine de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Mi-ka bine ati venit , sa-ti traiasca Printesa si sa fie sanatoasa.Ma bucur ca esti bine.
Andicuam revazut schema mea de tratament:Suprefact cu fostimon in prima faza(nu cu Gonal F) si apoi merional.La mine a scris 75 unitati(75E/amp)la merional , Suprefactul si Fostimonul erau in ml.Nu stiu ce sfat sa-ti dau, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el la telefon.Te pup si sper sa ne vedem miercuri.
Pussisi Liana 30 bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by leliutza

Va pup fetelor,
acum am reusit si eu sa intru pe net.
Mi-Ka te pup, si va pup pe toate fetele care s-au gindit la mine si ne-au tinut pumnii rigindu-se pentru noi.
eu sunt acasa si sunt trista ca nu am laptic de loc si Maria papa foarte putin.
iar ma lupt cu depresia si insomnia si nu stiu ce sa ma mai fac.

le felicit pe toate fetele care au reusit si le tin pumnii celor care inca incearca.

pusi dulci

leliutza

http://bd.lilypie.com/LzMAp3.png

Leliuta,

Iar vin eu moralista...te-am mai gasit pe un subiect depresiva..
Ce Dumnezeu, ai acasa marea realizare a vietii tale! Incerca sa fi multumita si fericita! Motiveaza-te!
Laptele vine...daca nu vine, de-ai s-a inventat laptele praf ...si cine o sa aiba bustul de invidiat chiar si dupa sarcina..
Eu pot sa-ti vorbesc de depresii ore! ...am avut motive,DAR TU?!
Noi, aici pe subiect, si-n suflet suntem alaturi de tine!
Hai lasa, ce este rau a trecut! Si la urma urmei...gagicile de mici sunt atente la silueta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ileana, asa, mama, trage-o si tu pe leliuta noastra de urechi ca pe mine nu ma asculta

mirabella 11, multumim frumos

andicule, ti-am trimis un PM referitor la merional.

Mai fetelor, cum fac sa pun si eu niste pozici cu noi? Dar sa-mi dati mura in gura, ca nu ma prea pricep eu

Leliuta, pupici multi pentru printesuca Maria

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

pupici la fetite!

gata, m-am simtit trasa de urechi si incerc sa ma adunez. dar e greu.
mi-e frica ca bebica nu papa destul si tot compar cu alti copilasi si ... chiar papa putin, dar ... poate asa e felul ei.

legat de depresie e tare nasoala starea si daca cineva mi-ar fi pove acu ceva vreme ca o sa cad in ea dupa ce ma vad cu fetita in brate as fi zis ca e nebun, dar uite ca nu e asa ....

vreau sa va dau un sfat, care chiar daca pare deplasat acum cand voi va chinuiti sa ramineti gravidute sa stiti ca e util, va rog sa aveti grija de voi pe timpul sarcinii, sa nu va izolati si sa citi f mult despre bebe dupa ce se naste si nu despre posibilele probleme care pot aparea in sarcina. eu am gresit enorm ca nu am cumparat nimic pt bebe si m-am trezit ca nu stiu nimic despre alaptat, scutece, baita, comportamentul bebelulsului, etc. si tare greu este ...

dar asta a fost o paranteza, va tin pumnii si sper sa nu repetati si voi greselile mele, eu in loc sa ma bucur de sarcina obtinuta cu atita chin mi-am facut numai ginduri negre, acum in loc sa ma bucur de bebitza frumoasa care doarme linga mine eu ma stresez ca ... nu maninca destul, ca face sau nu caca, ca miriie, etc.

va doresc sa fiti optimiste si echilibrate.

va pup

lelia si maria

Mergi la inceput