FIV in Ungaria 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor m-am intors de la cluj ,am facut laparoscopia...mi sa scos un fibrom uterin de 2 cm si mi-a facut driling ovarian (mi-a brazdat ovarele)nu se vedeau urme de ovulatie(cred ca este vorba de sindromul ovarelor polichistice ,hormonalele de ziua 3 FSH/LH=1/2 SE PARE CA SI DIN ANALIZE A IESIT ,am inteles ca raportul trebuie sa fie 1:1),sper sa fie numai asta sa nu mai am si alte surprize.

Voi ce spuneti am sanse sa raman insarcinata natural dupa
interventia aceasta la diagnosticul care mi sa pus??????

oricum vreau sa continui la szeged ,vreau sa merg acolo la medic in continuare si daca va fi nevoie de FIV sa nu ma mai tot plimb de ;la un medic la altul.
am si vorbit deja cu crinuta sa-mi faca o programare pt noiembrie.

vad ca deja sunte-ti multe pe luna aceasta si noiembrie care a-ti inceput tratamentul ...va doresc multa BAFTA.
iar voua mamicilor care a-ti nascut multa sanatate si va doresc ca bebitele voastre sa va aduca numai bucurii.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by leliutza

pupici la fetite!

gata, m-am simtit trasa de urechi si incerc sa ma adunez. dar e greu.
mi-e frica ca bebica nu papa destul si tot compar cu alti copilasi si ... chiar papa putin, dar ... poate asa e felul ei.

legat de depresie e tare nasoala starea si daca cineva mi-ar fi pove acu ceva vreme ca o sa cad in ea dupa ce ma vad cu fetita in brate as fi zis ca e nebun, dar uite ca nu e asa ....

vreau sa va dau un sfat, care chiar daca pare deplasat acum cand voi va chinuiti sa ramineti gravidute sa stiti ca e util, va rog sa aveti grija de voi pe timpul sarcinii, sa nu va izolati si sa citi f mult despre bebe dupa ce se naste si nu despre posibilele probleme care pot aparea in sarcina. eu am gresit enorm ca nu am cumparat nimic pt bebe si m-am trezit ca nu stiu nimic despre alaptat, scutece, baita, comportamentul bebelulsului, etc. si tare greu este ...

dar asta a fost o paranteza, va tin pumnii si sper sa nu repetati si voi greselile mele, eu in loc sa ma bucur de sarcina obtinuta cu atita chin mi-am facut numai ginduri negre, acum in loc sa ma bucur de bebitza frumoasa care doarme linga mine eu ma stresez ca ... nu maninca destul, ca face sau nu caca, ca miriie, etc.

va doresc sa fiti optimiste si echilibrate.

va pup

lelia si maria

http://bd.lilypie.com/LzMAp3.png

Gagica,
Departe de noi de a "te trage de urechi"..dorim doar sa te motivam sa faci efortul sa-ti revii..
A fost greu...a trecut!
Merci de sfaturi...sunt extrem de bune!
Sa nu ne izolam...in cazul meu ( la fel de prapastioasa si pesimista ca tine, vesnic nemultumita) ESTE GREU...eu recunosc am 4 FIV CU 5 ET...SI NU I-AM SPUS NICI LU'MAICAMEA.
Recunosc, m-am izolat..si sa nu fiu privita altfel ( sau sa am sentimentul asta) si sa nu fiu compatimita..si sa nu fiu barfita...am renuntat la prietene buna ( din copilarie), pt. ca nu mai suportam sa le insotesc pt. chiretaj, sau sa le aud vorbin de sarcini cu atat indiferenta ....pe urma cine intelege grija dintr-o sarcina FIV?!...toata medicatia...utrogestanul ala scarbos,etc. etc.
Asa ca Lelia, pe langa ca te intelegem, chiar daca nu recunostem si facem aceleasi "greseli"cu tine.....iar eu , cu sarcina FIV oprita din evolutie in saptamana 11 (!), cum as putea sa nu fiu prepastioasa? Sau cum as putea sa fac pregatiri ( cumparaturi ) inainte...
Ce mai, suntem cele mai faine gagici! Dar suntem si ramanem indiferent cat de usor sau greu reusim, O SPECIE APARTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Lavinia bine ai revenit, nu stiu ce sa-ti zic referitor la diagnostic sau mai bine zis la ceea ce s-a facut la laparo. Te pup

Lianadrum bun, bafta pe maine, si poate ne vedem

Andicu drum bun si tie si te astept la TM , ne vedem miercuri??? Te rog si pe tine si pe Zori daca se poate sa verificati oara la ce sunt programata pe 20, eu cred ca 2.45 ora noastra

De Crinuta mai stie cineva ceva!!! Macar cand face punctia??????????

Auburn si Zori pupici pe burtici

Mika si Leliutaspor la alaptat, schimbat scutece...

Va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by ZoRi

Pussi programarea e pt 14.15 ora Ungariei, adica 15.15 ora noastra, aveam eu scris pe un biletel, uituco.

Mi-ka, Leliuta bine ati revenit, sa va creasca bebicile mari si sanatoase.

Ileana tu ce faci, cand ai de gand sa mai faci o incercare?

Mirabela poate iti faci timp si vii la intalnire, ne-ar face placere sa te cunoastem.

Crinuta tin pumnii. Doamne ajuta!

Timisorence, bine ca mai scrieti voi...ca altfel ...eram aici ...
Eu "am programata"marea intalnire la sf. lui februaria, in prima jumatate a lu'martie!
Sper sa ajung pregatita la acea data.
Tu cum esti? Simptome? Manifestari? Medicatie? Mergi la Szwgwd , sau "ramai in tara"? Griji mari incep si pentru tine ...si pentru Auburn acum...Noroc ca "mamicile de Szeged" raman fidele subiectului, si nu au dat fuga la "iepuroaice" ( ca sa citez dintr-o mare clasica a subiectului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Pussi programarea e pt 14.15 ora Ungariei, adica 15.15 ora noastra, aveam eu scris pe un biletel, uituco.

Mi-ka, Leliuta bine ati revenit, sa va creasca bebicile mari si sanatoase.

Ileana tu ce faci, cand ai de gand sa mai faci o incercare?

Mirabela poate iti faci timp si vii la intalnire, ne-ar face placere sa te cunoastem.

Crinuta tin pumnii. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Leliuta,vreau sa-ti zic ceea ce stiai deja;e foarte normal sa ai depresie post-natala si e foarte normal sa si treaca,binenteles ca va trece in timp,la mine a durat cam 2-3 luni,dar....nici nu stiu cum a trecut.Maica-mea era la mine cand am nascut si a stat 3 saptamani dar cand a plecat si ma-am trezit eu singura cu bebe.....moama ce jale m-a luat.Si a trecut.de vina sunt hormonii in primul rand si ....da ,situaria cand realizezi ca esti prima si cea mai responsabila fiinta pentru bebita ta.Si vei invata si vei fi o mami foarte buna caci gandestete ca au avut bebici copile de 14,15,16 ani si in conditii vai si amar,fara de nici carele si....au facut fata si au invatat sa-si ingrijeasca puisorii,nu?chiar crezi ca esti mai inceata la minte decat restul?Nu ,in nici un caz.Hai bucura-te de bebita acum cand poti ca acus....trece timpul si .....se marita si e la casa ei.deci acu e timpul sa o pupi sa o alinti si sa te bucuri din plin de statutul de proaspeata mamica.Pupim pe toata lumea,fara discriminari de orice fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ileana medicatia a ramas la fel duphaston si vitaminele.
Simptome: obosesc mai repede, usoare stari de ameteala dimineata, sani sensibili si cand mi-e foame e musai sa mananc.
Miercuri merg la control la Szeged, si am inteles ca ma m-ai cheama odata si apoi o sa-mi caut un medic din Tm.
Unde vei face FIV-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Delia21,
ce frumos le sustii pe fete...BRAVO,MAMICO BUNA CE ESTI!!!!!!!!

ZORI,de ce faci FIV in TM si nu in Szeged?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor dragi sunt printre bagaje, asa ca am intrat intr-o fuga sa arunc o privire inainte de plecare.Probabil ca o sa mai pot scrie abia miercuri seara, maine ajungem destul de tarziu, iar miercuri o sa fiu pe la Szeged, si pana instalam internetul, sper sa va dau vesti seara.

Leliutza, multumim de sfaturi,sunt pretioase, sa stii! dar cum zice si Ileana, e imposibil dupa atata chin sa nu fim mai prapastioase si mai speriate decat alte mamici! asa ca nu-ti mai face atatea procese de constiinta, ca sunt sigura ca si noi vom face la fel! dar poate, cu sfaturile tale, eu una o sa incerc sa ma relaxez mai mult , macar de-as ajunge acolo!
Despre Crinuta nu am vesti exacte, poate imi spune despre punctie in seara asta, sa vedem, ca azi a fost iar la eco.
Ileana, sunt sigura ca o sa fii pregatita pana atunci! abia astept sa-ti tin pumnii si tie!
Pussi,Auburn,ZoRi,Mirabela, ne vedem miercuri daca puteti! vorbim la telefon maine si miercuri.
Liana,stiu ca nu poti citi acum, dar eu tot iti zic bafta multa maine! iti tin pumnii! abia astept sa povestesti cum a fost si ce ti-a zis dr!
Mi-Ka, pupici multi tie si printesei!

Eu m-am lamurit cu Merionalul, l-am sunat pe dr azi -dimineata si mi-a zis ca 1,5 inseamna 1 doza 1/2 si ca sa iau 1/2 aia dupa ochi! sper ca am apreciat bine dupa ochi, singura teama mi-e ca am facut mai mult de 1 1/2, decat mai putin! oi vedea eu la eco; oricum a e cam tampenie asa, ca n-am nimic gradat ca sa-mi dau seama cat inseamna 1/2, doar daca folosesc 2 siringi...
Va pe toate si ne "auzim" peste 2 zile!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Andicu,multi si relax,relax cum spune americanul ,atunci o sa fie foarte bine,fara emotii draga mea.
MONI

Mergi la inceput