FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 6
Liana30 spune:
am venit!!
vesti nu am..dc nu i'au placut analizele mele..facute la n laboratoare..unele bune..unele proaste..asa ca astept sa'mi vin CM si o tai din nou la unguri si le fac acolo..posibil pe 24 luna asta..daca o mai veni
histeroscopia nu am mai fact'o pt ca m'au dezamagit cei de la Buc..am renuntat..voi merge numai la unguri..aia oameni!!!
m'am intalnit cu crinutza.e bine!!azi se duce din nou..asa ca astept vesti si eu..mai mult nu stiu..
imi pare rau ca nu am putut sa mai stau sa o astept pe andicu..tare mult as fi vrut sa o vad..ca de altfel pe toete timisorencele..dar nu au intrat zilele in sac..asa ca data viitoare poate reusesc sa va vad!!
va pupacesc pe toete!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
steliana04 spune:
Liana30, daca stii cat costa histeroscopia si laparoscopia in Ungaria te rog sa imi zici si mie.
Bafta fetelor care acum sunt in "focuri".
cornelianeli spune:
liana te referi la anlizele hormonale sau infectioase?tu le-ai facut la mai multe laboratoare?
ti-a dat sa faci si analizele genetice?
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Liana30 spune:
cornelianeli analizele hormonale..pt ca le'am facut la 3 laboratoare..si FSH la unul e bun la celelalte lasa de dorit..
apoi hepatita B odata mi'a iesit pozitiv..ca apoi la dou lab diferite sa'mi iasa negativ..
dc mi'a zis ca nu vrea sa se apuce de nimik pana nu vede cu ochii lui daca sunt bune sau nu..asa ca am hotarat sa le fac acolo..acum astept CM si cum apare plec acolo..
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
steliana pe lista care mi'au dat'o ei scrie ca histeroscopia e 50 de mii de forinti..din cate stiu eu laparo nu se face acolo..se face in alta parte unde probabil te trimit ei..nu stiu sigur..dar histeroscopia se face...
"Nimic nu-i imposibil!"
pussi spune:
Draga Liana imi pare rau ca a iesit asa...dar de ce ai facut tu analizele la mai multe laboratoare??? Histeroscopia de ce trebuie s-o faci? nu ai mai facut-o? laparo ai facut? M-ai pus pe ganduri....
PUSSI
ioana78 spune:
laviniaeu am programare la dr zarodi pe 16 nov de la 13.30. Am vazut ca si tu s-ar putea sa ai programare in nov. Poate ne intalnim !
Mi-Ka felicitari pt. printesa ! Multa sanatate famiiei tale, acum mai numeroasa !
andicusucces la szeged ! Sa dea Domnul sa vii cu bebic de-acolo !
leliutzaiti spun ce fac eu cand sunt in depresii... Ma rog la Dumnezeu . Am incercat tot felul :ascultat de muzica, citit, stat in pov. cu prietenele...Uiti un pic de necaz, dar peste putin timp se intampla din nou ! Noi de 5 ani am depistat ca va fi greu sa avem copilul nostru, sotul avand azoospermie ! Crede-ma ca am umblat la o gramada de dr. si toti ne compatimeau si ne sugerau sa facem cu donator !!!!!!! Am fost cu nervii la pamant ! In fiecare an fac depresii, slabesc, n-am pofta de viata ! Cand simt ca nu mai pot ma rog la dumnezeu sa ma ajute si ne ajuta prin oameni ! Eu am dat de aceste fete minunate care ne impartasesc din experienta lor ! Si le multumesc tuturor! Acum ma simt super si cred ca in curand voi fi mamica. Deci ai incredere ca totul va fi ok, fii optimista si profita de fiecare clipa petrecuta cu bebicul tau !
pupici la toate !
laviniaN spune:
Steliana eu stiu ca a facut cineva laparoscopie in ungaria si a costato 1400 euro,de aceea am ales sa fac la cluj.
Liana vezi ca ti-am trimis un PM.
Ioana 78 eu trebuie sa-mi schimb planurile nu mai pot ajunge la szeged ,trebuie sa-mi gasesc o clinica la vienna sau sa merg la budapesta ,voi locui aproape de vienna.
Va pup LAVINIA.
daciovi spune:
Steliana, eu am facut laparo si histero la Szeghed in iunie anul acesta. Asa cum a spus Lavinia costa 1400 eur cu camera individuala. Conditiile au fost super si totul a decurs asa cum mi-au zis. Trebuie sa te internezi inainte cu o zi de interventie si a 2-a zi dupa pleci acasa. Dureri dupa nu prea o sa ai ca iti dau calmante si seara dinainte nu o sa ai emotii ca iti dau sa dormi. Clisma nu tr sa faci ca iti dau dimineata un laxativ si atit iar pentru incurajare primesti o pastiluta si esti chiar distrata in acea dimineata. Eu miercuri m-am operat si luni am fost la birou program intreg. Recuperarea afost foarte rapida.
Daca iti mai pot fi de ajutor, cu mare placere.
Va pup si va doresc succes la II.