FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 7
laviniaN spune:
Careva dintre fete facea FIV la budapesta...nu mai stiti nimic de ea?
o sa caut in urma sa vad cine este.
Va pup LAVINIA.
laviniaN spune:
Daciovi,cum mai esti ai terminat tratamentul dupa laparoscopie?
Fetelor care acum sunt la tratament multa BAFTA....DAR PUP SI MAMICILE.
LAVINIA.
Liana30 spune:
pusi ..legatura mea eu am facut analizele la un lab si mi'a iesit ca am heptatita B..le'am repetat la n laboratoare si a au iesit negative..dar dc vrea sa vaza cu ochii lui..nu mai are incredere..
apoi Histeroscopia vroiam sa o fac pt ca tot mergeam la ei si vroiam sa le duc rezultatul..nu am mai facut'o si cred ca e mai bine..daca va fi nevoie o voi face la ei..laparo nu am facut..sincer nici nu as vrea sa o fac..dar daca va trebui nu voi avea incotro
stai linistita..ai sa vezi ca o sa fie bine la tine..la mine s'a intamplat asa pt ca asa am vrut eu sa ii arat toate analizele de la toate laboratoarele..dehhh asa sunt io mai ciudata
ioana ..din cate am inteles eu..ei nu accepta euro..trebuie in forinti..
crinuta.andicu.Zori,si toate,,toate va tin pumnii!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
.................................
Impotriva banarii luiJocelyn
"Nimic nu-i imposibil!"
antosit spune:
Andicu ai ramas datoare cu niste vesti!
Tuturor "fivoaselor unguroaice" multa bafta si rezultate...duble(II)!
Anto
ioana78 spune:
lavinia imi pare rau ca nu ne putem intalni ! Mult succes la viena sau budapesta !
liana mersi pt. informatii !
pussi spune:
Ce liniste pe aici,
Noi ne-am intalnit aseara( cele 2 gravidute, Andicu,Crinuta si eu) am stat la povesti....a fost super...
Dupa calculele mele, daca totul e ok, eu o sa stiu pe la mijlocul lui dec. rezultatul... poate-mi aduce Mos Craciun un cadou....Liana tu o sa fi cu aprox.. 5-6 zile inaintea mea cu toata operatiunea, asa ca o sa te stresez... mai e cineva in aceasta perioada?????????
Mika, leliutanicio veste despre viata de mamica...
PUSSI
Liana30 spune:
legatura mea..s'ar putea sa fim amandoua in aceeasi oala..ca dehhh avem o legatura
crinutza ,,andicuu sunt aci cu pumnii stransi!!!
Zori si auburn morrr de necaz ca nu am reusit sa mai stau si eu cateva zile ca sa va vad..si pe tine legaturooo..oricum tu nu scapi..la sfarsitul lunii voi venii din nou..trebe sa stau mai multe zile..asa ca poate o sa stau o zi si in Timisoara..om vedea..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
.................................
Impotriva banarii luiJocelyn
"Nimic nu-i imposibil!"
andicu spune:
Fetelor dragi, ma scuzati ca n-am dat nici-un semn, dar n-am avut internet pana acum.
Sunt bine, se pare ca am 6 sau 7 foliculi, luni am eco din nou, si s-ar putea miercuri sa fac punctia; dr a zis ca merg mai bine ca data trecuta, sa dea DD sa fie bine !
Crinuta e bine, maine are embriotransferul, e un pic emotionata, dar optimista. Amanunte o sa va dea ea cand o sa poata intra pe net ( eu am cerut voie la gazde sa abuzez un pic de comp. lor).
Va pup cu drag pe toate si ne mai auzim.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele