Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili35 spune:

LA MULTI ANI ! FELICIA

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si cea mai mare bucurie in acest an : un .
Cand vei reusi , bucuria va fi infinit mai mare decat daca ar fi venit de la sine , fara sacrificii.
Pana atunci bucura-te de viata si daruieste din optimismul tau tuturor fetelor de pe forum.
Sa auzim numai de bine si .
lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Felicia - scuze pt intarziere , iti doresc din suflet LA MULTI ANI!si in acest nou an din buchetul vietii tale sa primesti cel mai frumos cadou....un !

Raza de soare - iti tin pumnii, poate e cu II acum!!!Fa un test si da-ne de veste!!
O zi frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Felicia - scuze pt intarziere , iti doresc din suflet LA MULTI ANI!si in acest nou an din buchetul vietii tale sa primesti cel mai frumos cadou....un !

Raza de soare - iti tin pumnii, poate e cu II acum!!!Fa un test si da-ne de veste!!
O zi frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Anca, pai daca nu ai zis clar ce te intereseaza... si eu care ma straduiam sa ti-l descriu...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

buna fetelor
n-am mai intrat de mult pe la voi dar ma bucur sa aud vestile bune.eu despre mine nu va pot spune mai nimic, toate sunt in stadiu in care il stiti
va pupic si va sustin in continuare, chiar daca mai de pe margine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mai, ce se intampla cu mesajele?
Ana_id,
Anca, nu m-am suparat, stai linistita!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mamaaaaa, lipseshte omu' cateva ore bune si cand vrea sa citeasca ce s-a mai intamplat ... ia uite ce nebuneala cu forumu' asta, n-am inteles nimic din ce se intampla cu mesajele, dar am prins ideea generala.

Raza, stii cu eu sunt optimista, dar pe bune... 1 sa fie si tot ramai (mai greu ce e drept) daramite la 11 milioane . Iar solutii sunt, multe, slava Domnului! Vezi ca exista o explicatie?
Te pup si mai fa un test ceva peste vreo 2 zile. Si daca nu e, o sa fie data viitoare. Sigur. Te pup!

Hai!!!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!!
Mi-a fost tare dor de voi toate, scuze ca nu am mai intrat, dar sunt in febra pregatirilor de nunta, pentru sambata. Mi-am procurat in sfarsit rochia rosie, mult visata, dar mai am de alergat pentru pantofi, geanta,...etc. Eu sunt prin ziua 19, parca, nici nu mai stiu exact, pentru ca nu am timp sa mai numar zilele, ma simt bine, dar am intepaturi prin burtica, de la inseminare incoace, in fiecare zi, sper sa nu fie semn rau!
FELICIA LA MULTI ANI!!! Deci deseara sarbatoresti ziua ta la mine?? Nu stiam pentru ce e rezervarea??? MULTI ANI FERICITI SI CU MULTI OCHISORI!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, nici nu stiu cum sa va spun..

Mami + tati = II+=

E o minune, e un dar de la Dumnezeu! Suntem nebuni de fericire! Plangem si radem in acelasi timp...

Amely, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si un bebe perfect! Nu stiu daca ti-ai dat seama cum eram aseara si cat m-ai ajutat, dar...iti multumesc din tot sufletul!

Fete, luni intregi am visat cum ii voi spune sotului...aseara l-am sunat sa cumpere el paine, i-am spus k am mancarici sa fac un test, zice sa am rabdare pana azi sau maine...inchid si tup la pp! bag testul si zic sa-l las pe pat pana vorbesc cu urologul, pt puiu...in nici 30 de sec aveam 2 liniute...am zis k innebunesc! n-am mai realizat ce fac si mi-am sunat sotul urland...saracul, era in trafic...a inceput sa tremure si a tras pe dreapta (mda, mi-am ales "bine" momentul...da' v-am zis k nu mai gandeam )...apoi, am simtit nevoia sa o sun pe Amely...si ea a potolit nebuna...

Cand a ajuns sotul acasa...eeeee...pe scurt: a fost exact cum speram!
Apoi, fuga la farmacie, sa ascult sfaturile Amelyei...si am mai luat un test, pe care l-am facut la 5 dimineata...unul nu f bun (Ozone), dar f clar cu 2 liniute...dak mai aveam dubii, acum sunt sigura!

Dupa amiaza ma duc sa fac si testul de sange..da' stiu rezultatul!

Fetelor, imi lucesc ochii si am un zambet tamp pe fata! Ma simt minunat!

Ma rog din tot sufletul sa vina bebeii si la voi!

Cre' c-o sun si pe Matei, sa-i zic...

Si...va multumesc tuturor pt sustinere si incurajari!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Raza de soare Sarcina usoara si la termen si bebeul sa fie sanatos. Super veste mai ales ca ieri erai dezamagita de rezultatul spermogramei.

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput