Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 8
Amely spune:
Raza, ma bucur din tot sufletul, sper ca ai inceput sa pui utrogestanul, da? ai facut beta hcg azi? Hai ca am si sarit cu gura pe tine, nici n-ai avut timp saraca sa te dezmeticesti, stiu cum e...
Aseara cand m-ai sunat, am retrait momentul de acum o luna, cand am vazut liniutele magice, si mi se parea ca este un miraj...cand colo, era realitate. Mi-am adus aminte cum l-am sunat pe Tutunaru, plangand printre sughituri, de nu intelegea omu' ce am, iar cand a inteles in sfarsit, mi-a zis "si acu' de ce plangi? mai bine ia-ti sotul si sarbatoriti la o bere... dar sa fie fara alcool".
Fetelor, daca se poate cu endometrioza, daca se poate cu oligoastenoteratospermie, atunci e posibil orice. Aveti incredere ca in curand veti fi toate gravide, de n-o sa mai incapem la Odisee Doamne-ajuta!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
8+
KoraPop spune:
Raza de soare- FELICITAAARI!!!Ti-am zis si eu ieri sa mai faci un test ca poate e acum cu II,se pare ca am avut un feeling bun pt tine!!!Sa ai sarcina usoara si un sanatos si voios!Nu uita sa ii multumesti lui DD ca ti-a oferit cel mai frumos cadou din viata asta pamanteasca....si sun-o pe dr Matei sa ii spui sic, sic, sic!!!
Felicia- ai avut o mana tare buna cu acest capitol, eu astept ca acum sa ne anunti tu ca ai II
O zi frumoasa tuturor!
P.S. Diddy, Ana_id, Salomea ce mai faceti?
Kora
Bonitta spune:
Draga Raza, m-ai facut sa imi dea lacrimile.Mai ales ca eram in aceeasi situatie ca a ta cu spermograma sotului. Mi-ai dat o raza de speranta in suflet. Deci se poate! FELICITARI DIN TOATA INIMA!
Si sa ai un bebic frumos si sanatos!
Sune-mi si mie te rog daca ti-ai facut laparo, sau pur si suplu minunea s-a intamplat si daca ai avut simptome, nu de alta, dar si eu sunt in asteptarea unui verdict...
Te pup si sa dea Dzeu sa aud de cat mai multe
felicia_ spune:
Raza de Soare, SUPER MEGA FELICITARI!
Asa va vreau, fetelor!
Uite-acum modific lista!
Cine urmeaza?
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
kitty_nic spune:
Raza de soare FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI! Ma bucur nespus pentru tine. Sa-ti dea DD o sarcina usoara si numai bine!
Poze
Nimic nu este intamplator.
Raza de soare spune:
Fete dragi, va multumesc din suflet! Kora, nu mai stiu daca in timp ce vb cu sotul sau cu Amely, cert e ca la un moment dat m-am repezit si am luat in brate icoana Maicii Domnului (pe care am luat-o in luna de miere, sa ne ocroteasca) si cea a Sf Nicolae (Sfantul meu). Plangeam si multumeam...si asta fac in continuare. Poate a avut si Tutunaru partea lui (si bineinteles, sotul), da' bebe e de Sus.
Bonitta, noi incercam din martie, de cand am renuntat la pilule. In august am fost prima data la Tutunaru, care mi-a zis ca nu ovulez; in sept am facut tratament cu clomifen...sambata am facut prima spermograma, unde iesisera doar 11 mil/ml si ne daramase veste...daaaar...simptome erau..ma rog, le dadeam importanta si nu prea, mai ales dupa spermograma...insa, uite, am ramas natural, desi Matei (de la IDS, unde am facut spermograma) recomanda inseminarea.
Un singur lucru stiu ca am facut zilnic: m-am rugat.
Aveti incredere ca va fi bine, toate vom avea bebei!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Ariana1 spune:
Raza de soare multe multe felicitari! Multa sanatate tie si bebicului! Bravo mai fata!!!
Ariana1
Raza de soare spune:
Multumesc mult de tot, fetelor!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
KoraPop spune:
Raza de soare- tre sa completezi acolo la " sotie fericita " - "sotie si viitoare mamica fericita"
Kora